Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Satisfyer Curvy 2+ App-styret Klitoris Stimulator var 1

Satisfyer Curvy 2+ App-styret Klitoris Stimulator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml
129,00 kr.96,75 kr.
Inkl. moms
489,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Satisfyer Curvy 2+ Klitoris Stimulator kombinerer de velkendte og elskede trykbølger fra Satisfyers andre populære produkter med smart og innovativ app-styring.

Klitoris stimulatoren har et lækkert og stilrent design med bløde kurver og en ekslusiv finish af mat silikone, der gør, at den helt sikkert vil pynte i natbordsskuffen.

Men denne klitoris stimulator er meget mere end et dekorativt stykke legetøj. Med sine pulserende trykbølger og vibrationer stimulerer den din klitoris helt uden berøring og sender bølger af nydelse gennem din krop.

Når du tilkobler din Curvy 2+ til Satisfyer Connect appen, får du mulighed for at styre vibrationerne og trykbølgerne fra din smartphone. På appen kan du designe dine egne vibrations- og trykbølge mønstre samt koble den op med din mikrofon og musik, så du kan komme til rytmen af din yndlingssang eller lyden af din partners stemme. Der er altså ikke noget at sige til, at den smarte app har vundet den prestigefyldte Twice Pick Award ved CES 2020.

Curvy 2+ lever også op til sit navn. Den har nemlig en form, der sørger for, at den ligger trygt og godt i hånden under de lange aftener under dynen. Den er dækket af 100 % medicinsk silikone. Oveni hatten så er den både vandtæt og genopladelig via en smart magnetisk oplader. Hvad mere kan man ønske sig?

MærkeSatisfyer
Produktvægt (g)125
Fuld Længde (cm)14.7
Diameter (cm)4.3
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Vibrationsmønstre10
Vibrationshastigheder5
Primært MaterialeSilikone
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, Vandtæt
SprogRussisk, Japansk, Italiensk, Tysk, Kinesisk, Spansk, Engelsk, Fransk, Portugisisk, Ukrainsk
SKU22970
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
AMAZING
Lala - 28. nov. 2023
Det er min første vibrator nogensinde og den er genial! man kan styre den på telefonen, hvilket er meget sci fi. Min eneste kritik er at strømmen går lidt for hurtigt, men det kan jeg se bort fra
Fantastisk
Kvinde, 25 - 20. aug. 2023
Rigtig god
Sindsyg effekt
Xoxogossip - 28. jun. 2023
Wow… denne her er mit første rigtige “legetøj” udover en standard mini vibrator. Aldrig har jeg haft så god og vild en orgasme, virkeligt pengene værd! Om det er til kæresten eller til dig selv, så tøv absolut ikke :)
Skuffer ikke
Mig - 28. feb. 2023
Er vild med denne vibrator. Første vibrator jeg ejer og jeg gik slet ikke galt i byen her! Orgasme hver gang
Fino
T - 15. may. 2022
Er sku egentlig meget glad for den :)
Waow
Nomissperfect89 - 15. jan. 2022
Fantastisk stykke legetøj. Den har givet mig min første orgasme alene. Vil dog anbefale at man installerer appen, så man kan få trinløs overgang mellem niveauerne.
Du kommer ikke til at fortryde det :)
Hende - 13. jan. 2022
Jeg var en lille smule skeptisk før køb, da jeg ikke har ret god erfaring med vibratorere, hvilket også var derfor jeg gav denne en chance. Det har jeg ikke fortrudt :) Jeg var overrasket over hvor mange forskellige vibrationsmønstre der er -og flere af dem passer perfekt til mig (hvilket jeg ikke troede de ville, grundet min dårlige erfaring) - men "hovedattraktionen" må være lufttryksdelen.. Waow, det føles godt og meget anderledes! Specielt hvis man godt kan lide en lidt langsom, blid og pirrende opstart hvor man tager sig god tid til at blive ordenligt tændt. Der er gradvise niveauer, så du kan øge hastigheden i takt med at ophidselsen stiger. Lufttryk og vibration kan også kombineres, hvilket giver en helt ny og anderledes oplevelse! Den er også dejlig at fører ind, selvom den jo ikke er ret stor. Krumningen er som skabt til kvindekroppen -og overfladen af materialet føles blød imod huden og slet ikke plastik-agtigt, som man godt kunne frygte. Den lugtede heller ikke da jeg pakkede den op. Den er vandtæt, hvilket er et stort + og så kan jeg personligt godt lide at den er lyserød, lidt konservativ og pæn at se på. Jeg har ikke prøvet appen, så den kan jeg ikke udtale mig om -men jeg synes den er alle pengene værd og kan godt anbefale den til andre vibrator-skeptikere som jeg selv. Jeg tror ikke i fortryder det. Den eneste ting jeg godt kunne savne en lille smule ifht. lufttrykket er, at hastigheden ikke nødvendigvis blot blev øget, men også "kraften" af lufttrykket. Den måtte godt være langsommere og mere "stødvis" og "kraftig" hvis det giver mening... Det findes mig bekendt ikke i nogen vibrator- så det kan ikke trække ned i antallet af stjerner.
Perfekt
Kjelle - 28. dec. 2021
Den er virkelig god, super nem at bruge. Dog holder batteriet ikke så lang tid
Fantastisk!
A - 20. dec. 2021
Denne vibrator er så god! Man skal lige øve sig lidt i at placere den, men når man har lært det, er den bare fantastisk. Når man bruger den er der orgasme garanti! Første gang jeg brugte den var det så intenst at mine ben rystede. Kan kun anbefale den!
Fantastisk!!!
Alma - 10. dec. 2021
Elsker den! Har svært ved at få orgasme og har aldrig haft en vaginal orgasme, så den hjælper virkelig når man er med partner! Så bliver det heller ikke kedeligt, og det synes manden heller ikke som bruger den på mig. Føles så lækker og nemt at bruge med appen og uden app.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS