Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

App-styret Vibrator

En vibrator med app kan styres på en smartphone eller tablet. Med et sådant stykke sexlegetøj åbnes der op for helt nye verdener af nydelse, stimulation og frække legemuligheder. Nyd din app-styret vibrator solo, eller lad din partner tage styringen og se, hvor legen fører jer hen.

Mærk vibrationerne fra en vibrator med app

Hvad er en app-styret vibrator?

Du kender måske allerede følelsen af, hvordan pulserende vibrationer kan sende dig i ekstase. Hvad så hvis vi fortæller dig, at du kan få en app-styret vibrator? Ved du så, hvad det betyder? Det er de færreste, der helt forstår, hvad det egentlig betyder, og hvad er forskellen på en vibrator med app og så bare et helt almindeligt stykke sexlegetøj?

Det skal vi fortælle dig. En vibrator med app har nemlig, som navnet antyder, en app tilkoblet til legetøj. Nu skal du ikke blive skræmt - det er faktisk rigtig nemt at finde ud af. Ved at have en app kan du pludselig styre din vibrator på en helt anden måde, end du tidligere har været vant til. Her handler det blot om, at du skal placere den, som du har lyst til, hvorefter du kan tage styringen ved hjælp af appen.

Nogle af produkterne giver dig muligheden for at sætte din favoritsang på gennem den medfølgende app, så vibrationerne følger musikkens rytme. Og vi lover dig, at det bliver svært ikke at holde lidt ekstra af den rytme efterfølgende.

Når først man har prøvet, hvordan den helt rigtige vibration kan tage ens orgasmer til helt nye højder, kan det være rigtig svært at skulle gå tilbage til noget andet, der ikke vibrerer helt lige så godt - eller måske overhovedet ikke vibrerer. 

Slip kontrollen og lad din partner tage styringen

En vibrator med app kan være med til at tage dit klimaks til helt nye højder, takket være den innovative teknologi, der ligger bag produkterne. Denne type produkter er ideelle både til sololeg men især også som par til at tage jeres frække oplevelser til et nyt niveau. 

En app-styret vibrator kan nemlig være rigtig sjov for jer begge, fordi din partner kan få lov at tage styringen over din nydelse, mens du tager imod. Og mange af disse apps gør det også muligt at styre vibrationerne, selvom man er langt væk fra hinanden.

Prøv at gøre kæresten lidt ekstra glad, næste gang I skal være lidt længere tid væk fra hinanden end normalt, ved at købe en lækker vibrator med app, som I kan bruge sammen, selvom I er væk fra hinanden.

Send en fræk besked om, at du gerne vil lege, og få ham eller hende til at koble op til din app-styret vibrator via den medfølgende app. På den måde giver du mulighed for at tage styringen fuldstændig omkring, hvordan og hvornår du skal have lov til at komme i din leg med dig selv. Via app'en kan man styre vibrationernes tempo, mønster og intensitet, hvilket giver din partner mulighed for at tage den fulde kontrol over din orgasme.

Lovense har specialiseret sig i denne type sexlegetøj og er især kendte for deres g-punktsvibratorer og vibrator æg. 

Hvilken vibrator med app skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer af app-styrede vibratorer i vores sortiment, og det kan være svært at finde frem til den helt rigtige for dig. Så hvilken skal du vælge? 

Der findes både vibrerende æg, trussevibratorer, rabbit-modeller, g-punktsvibrator - ja, faktisk kan du næsten få alle typer af vibratorer med tilhørende app. Derfor anbefaler vi, at du først og fremmest overvejer, hvor og hvordan produktet skal stimulere dig, og om du har planer om at bruge det solo eller sammen med din partner. 

Er du stadig i tvivl, selvom du har snævret din søgning ind? Så frygt ej. Hos Sinful vil vi så gerne have, at du får en super god oplevelse, både så du føler dig informeret om vores produkter inden du handler her, men også når du først får dit produkt i hænderne.

Derfor har vi sørget for at have et kompetent team af kundeservicemedarbejdere, der står klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen. Vi hjælper dig rigtig gerne på vej til at finde den helt rigtige vibrator med app, der kan opfylde de behov, du eller du og din partner har. Du kan kontakte vores kundeservice både via telefon og mail, alt efter hvad du foretrækker.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS