App-styret Vibrator

Med en vibrator med app kan du styre din vibrator på en smartphone eller tablet. Med et sådant stykke sexlegetøj, åbnes der  op for helt nye verdener af nydelse, stimulation og frække legemuligheder.

Nyd din vibrator med app solo, eller lad din partner styre slagets gang fra hans/hendes telefon og se, hvor legen fører jer hen.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (43)
Fjernbetjent (6)
Opladelig (42)
Rejselås (1)
Splashproof (5)
Vandtæt (34)
Varmefunktion (1)
Vibrating (38)
Virtual Reality App (3)
Materiale
Silikone (42)
Mærke
Kiiroo (1)
Lovense (8)
Magic Motion (7)
OhMiBod (3)
Perifit (1)
Realov (2)
Satisfyer (10)
Svakom (3)
We-Vibe (7)
Womanizer (1)
Vis alle 46 produkter
Du har set 46 af 46 produkter

Mærk vibrationerne fra en vibrator med app

En vibration app kan tage dig til nye højder

Du kender måske allerede følelsen af, hvordan pulserende vibrationer kan sende dig i ekstase. Hvad så hvis vi fortæller dig, at du kan få en vibrator med app? Ved du så, hvad det betyder? Det er de færreste, der helt forstår, hvad det egentlig betyder, fordi hvad er forskellen på en vibrator med app og så bare et helt almindeligt stykke legetøj?

Det skal vi fortælle dig. En vibrator med app har nemlig, som navnet antyder, en app tilkoblet til legetøj. Nu skal du ikke blive skræmt - det er faktisk rigtig nemt at finde ud af. Ved at have en app kan du pludselig styre din vibrator på en helt anden måde end du tidligere har været vant til. Her handler det blot om, at du skal placere den, som du har lyst til, hvorefter du kan tage styringen ved hjælp af appen. Nogle af produkterne giver dig muligheden for at sætte din favoritsang på gennem den medfølgende app, og vi lover dig, at det bliver svært ikke at holde ekstra meget af rytmen efterfølgende.

Når først man har prøvet, hvordan den helt rigtige vibration kan tage ens orgasmer til helt nye højder, kan det være rigtig svært at skulle gå tilbage til noget andet, der ikke vibrerer helt lige så godt - eller måske overhovedet ikke vibrerer. Men en vibration app kan du nemt selv styre netop hvornår, du gerne vil have det lidt ekstra lækkert, og uden den samme form for kontrol.

 

En app-styret vibrator er sjov for jer begge

En vibrator med app kan være med til at tage dig til helt nye højder, takket være den innovative teknologi, der ligger bag produkterne. En app-styret vibrator kan nemlig være rigtig sjov for jer begge. Mange af disse apps gør det nemlig muligt at styre vibrationerne selvom man er langt væk. Prøv at gøre kæresten lidt ekstra glad, næste gang I skal være lidt længere væk fra hinanden end normalt, ved at købe en lækker vibrator med app, I kan bruge sammen, selvom I er langt væk.

Send ham en fræk besked om, at du gerne vil lege lidt med ham, og få ham derefter til at koble op med din app-styrede vibrator via den medfølgende app. På den måde giver du ham muligheden for at tage styringen fuldstændig omkring, hvordan og hvornår du skal have lov til at komme i din leg med dig selv. Han kan styre alt fra tempoet til intensiteten af vibrationerne, hvilket giver ham den fulde kontrol over din orgasme.

Dog er det ikke den eneste måde i kan være fælles om legen på. Der findes nemlig en, til næsten hver type af leg eller træning. Din partner vil med garanti også nyde godt af anal stimulation med en vibrator med app.

 

Vælg den helt rigtige vibrator med app

Der er så mange forskellige at vælge imellem, at man næsten kan blive helt forpustet. Fordi hvad er det der gør, at den ene vibrator med app ser sådan ud og den anden ser sådan ud? Og hvad med størrelsen? Vibrationerne? Spørgsmålene kan være rigtig mange, og det kan være svært lige at finde hoved og hale i, hvor man skal begynde henne. Men frygt ej. Hos Sinful vil vi så gerne have, at du får en super god oplevelse, både når du handler her, men også når du først får dit produkt i hænderne. Du kan se vores bedre sortiment af app styrede vibrator, hvor We-Vibe bl.a. giver mange muligheder. Men vores brede sortiment af vibratorer indeholder også meget andet. Vi har blandt andet et stort udvalg af vibrerende æg, der kan styres via en tilsluttet eller trådløs fjernbetjening. 

Derfor har vi sørget for at have et kompetent team af kundeservicemedarbejdere, der står klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen. Vi hjælper dig rigtig gerne på vej til at finde den helt rigtige vibrator med app, der kan opfylde de behov, du eller du og din partner har. Du kan kontakte vores kundeservice både via telefon og mail, alt efter hvad du foretrækker.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk