Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator var 1

Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml
129,00 kr.96,75 kr.
Inkl. moms
489,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Bedst som man tror, at Satisfyer stimulatorerne er den mest fantastiske udvikling på sexlegetøjsmarkedet i mange år, så topper de den med Pro 4 Couples Par vibratoren.

Som du kender det fra de øvrige populære Satisfyer modeller pirrer og tilfredsstiller den særligt udviklede teknologi hendes klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som fører til stærke orgasmer, uden direkte berøring.

Når den bæres mens han er oppe i hende kan I begge nyde godt af vibratorens 2. motor, som sender frække rystelser gennem jer, mens I elsker.

2 separate motorer styrer h.h.v. suction stimulatoren og vibratoren, så I kan eksperimentere jer gennem de mange variations muligheder og få det præcis som I vil have det.

Den elegante hvide stimulator er fremstillet i blødt silikone, som gør den yderst behagelig i brug, og fordi den er vandtæt, kan I roligt henlægge hyggen til badet.

Genoplades nemt via medfølgende magnetiske USB-kabel.

MærkeSatisfyer
Produktvægt (g)91
Fuld Længde (cm)20
Indførbar Længde (cm)7
Diameter (cm)2.2
Indre Diameter (cm)1.4
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)70
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Vandtæt
SprogRussisk, Tysk, Engelsk, Kinesisk, Portugisisk, Japansk, Spansk, Fransk, Italiensk
SKU18728
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
4 stjerner hele vejen
TB - 24. may. 2022
Under samleje er den ikke så nem at ha med at gøre men til forspil synes jeg at den er god til prisen. Den er lydsvag. Forholdsvis kraftig vibrationer hvilket kan bruges både på penis og vagina. Man skal bruge sin fantasi lidt så er det et fint stykke "legetøj" Det er perfekt at den er genopladelig så man ikke skal bruge yderligere penge på batterier. Kvaliteten virker også fin er sikker på at den nok skal holde længe og komme frem fra skuffen ind i mellem. Min kæreste kunne sikkert også få stor glæde af den når jeg ikke er hjemme men om hun vil prioritere den frem for en anden ved jeg ikke helt. Jeg synes at man får meget for prisen her.
Fin vibrator, men ikke til par - der gør den ondt.
TB - 15. nov. 2021
Produktet henvender sig til par, men virker ikke efter hensigten. Vibratoren virker fint, når den bruges alene. Under samleje gør det ondt at bruge den, den niver, og den giver meget lidt nydelse. Vi er kede af købet og kan desværre ikke anbefale den.
Svær og tilpasse
Den frække - 15. sep. 2021
Desværre rigtig svær og tilpasse og få til at sidde rigtig.. øv os, for idéen var rigtig god
Øv
Aja - 19. may. 2021
Meget lille målgruppe. Kræver den passer lige præcis til dine proportioner, og den passede så ikke mig. Vi prøvede og prøvede, men det gjorde bare ondt, spidsen er for lille og trykkede hårdt imod, så den rev mere end den gjorde godt. Og den er lidt svær at bruge alene da spidsen er i vejen Den bliver bare liggende i skuffen
Fantastisk oplevelse for kvinder
Parleanmeld - 6. jan. 2021
Kort sagt, passer perfekt og vibrere dig til himlen... du kan virkelig ikke lade være med at få orgasme med den, det er helt ude af den her verden. Min partner kunne godt lide, hvor meget følelse jeg havde efter bruget af den. Efter vibrationerne var jeg super følsom og, kunne næste ikke lade være med at komme. Han fik ikke noget ud af produktet ud over, at se mine orgasmer... men det er der vel også nydelse i :)
Par eller alene??
Miss kimmie - 28. apr. 2020
Min bedømmelse af denne er blandet i forhold til at bruge den som par eller alene. Som par var jeg desværre ikke så begejstret som håbet, vi havde meget problemer med at "holde den på plads" og vibrator delen flyttede sig væk under brug, så min mand skulle bevæge sig mere roligt og langsomt end normalt, hvilket var ærgerligt. Meeeeen puls vibratoren er AMAZING!!!!! det er en helt anden type vibration, og elsker den følelse den giver.. Har brugt den alene, og her bliver det pludselig rigtig spændende, for den kan bruges liggende og stående uden for meget hjælp/støtte, hvilket er virkelig lækkert. Ville sådan ønske at denne fandtes med nogle straps eller ligende for vibrator delen er bare såååå god.. lige før den er for god
Ikke legevenlig for par! For solo ? dårlig
Mina - 7. apr. 2020
Citat: "Kan måske fungere for nogle, men langt fra alle" Vær opmærksom på: - Den er meget anatomispecifikt - Den kan nemt blive rykket ved under legen, så man skal hele tiden holde den eller indstille den. - Den vaginale del kan godt være i vejen for penispenetrationen - Knapperne mellem sluk/tænd og skru op/ned er ikke nemt at føle og administere under legen. - Kanterne på den vaginale del føles lidt "skarpe". Meeeeeeeeeen.... solo wise.... er den helt fin, meget gode "sonic" vibrationer... (virkeligt gode orgasmer) Men den vaginale del kan godt være i vejen og det. Så hellere køb en almindelige womanizer/klitorisstimulator. så skuffende for, at man (vi) ikke kunne udnytte dens fulde potentiale
Ikke til par - dejlig til solo
Gin - 16. mar. 2020
Den virkede slet ikke sammen med min kæreste, den kan ikke blive sidene, hvis han samtidig skal penetrere mig. TIL GENGÆLD er den vidunderlig til solo-leg, og der er vild orgasmegaranti hver gang :-) Et lille obs er at dette legetøj kun passer til ens anatomi, hvis man ikke har for lang afstand mellem skedenåbning og klitoris! (Ikke at den kan være for lang, men den er bare lavet til en specifik længde).
Vild orgasme
Nybegynder - 18. jan. 2020
Der er garanti for klitoris orgasme, men afstanden når vi bruger den sammen er ikke helt i skabet. Men kan alligevel ikke lade den ligge i skuffen
Så tilfreds!
S - 13. dec. 2019
Jeg er imponeret over hvor hurtig jeg kom. Får så intense orgasmer med den her. Den larmer lidt, men under dynen er det intet problem. Jeg har endnu ikke prøvet den med min partner, men kun solo. Dog er den SÅ genial solo, da ens Gpunkt bliver stimuleret skønt og jeg har været fan af Satisfyer’s pulseringer i virkelig lang tid! Kombinationen er helt genial! Jeg er en meget tilfreds kunde!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS