TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tantus Dragon Tail Paddle 42,5 cm var 1

Tantus Dragon Tail Paddle 42,5 cm

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

329,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

I Dragon Tail Paddle fra Tantus får du et stikkende, dunkende bid i huden ved hvert slag. Den spidse ende og det glatte silikone gør den til en hårdtslående legekammerat.

Paddlen er den perfekte krydsning mellem nydelse og smerte, og du kan udforske helt nye fornemmelser og lystpunkter, som en klassisk paddle ikke vil kunne nærme sig. Den smalle spids bider skarpt fra sig, mens håndtaget også kan bruges til et mere dunkende slag.

Halen lander med en bidende og ret præciseret smerte og egner sig bedst til dig, der allerede har erfaring med spanking. Og selvom du er velbevandret i diverse SM udstyr, er det alligevel en god idé at starte stille og roligt ud med, så intensiteten udvikler sig i rette tempo.

Paddlen måler 42,5 cm i sin fulde længde. Den lette og fleksible hale måler 24,5 cm, mens håndtaget udgør 18 cm. Det kan desuden også bruges til penetration af enten vagina eller anus sammen med en god vandbaseret glidecreme. Rengøringen er let - den kan nemlig både koges og kommes i opvaskemaskinen.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS