Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Spanking Paddle

En spanking paddle er perfekt til dig, der gerne vil lægge masser af kræfter bag de kærlige slag. Paddles har en flad, forholdsvis stor overflade og er derfor ideelle til at slå hårdt med. De giver desuden en høj lyd, når de rammer huden, hvilket tilfører en ekstra pirrende dimension til legen. Er du og din partner på udkig efter en pisk, der kan gøre jeres eksperimentation med spanking endnu vildere og endnu frækkere, er en SM paddle et godt bud.

Spanking paddle til fræk BDSM leg

Mærk svirpet fra en SM paddle

Skal I give sexlivet et ekstra pift, kan en spanking paddle være det helt rigtige redskab for jer. med den, har I mulighed for at opnå den nydelsesfulde smerte, der opstår når paddlen rammer mod den bare hud. Med sit glatte, flade udtryk rammer den med en ret stor overflade, når den føres mod huden. Derfor giver den også et eftertrykkeligt “klask”, når først den i fuld fart rammer huden.

Hvor hårdt man slår med den er et spørgsmål om temperament. Lægger man alle sine kræfter i slaget vil det muligvis efterlade mærker, men det er heller ikke altid en dårlig ting. At mærke den brændende fornemmelse mod ens hud, efter en spanking paddle har været inde og kysse den føles næsten helt elektrisk, og det kan være det sidste, der tager en helt over kanten og ind i den dybeste form for ekstase.

Brug paddles til BDSM

Det er naturligvis også muligt at bruge en spanking paddle til de lidt mere hardcore BDSM rollespil eller lege. Her er det vigtigt at huske på at finde et sikkerhedsord, som I kan bruge med hinanden, for at stoppe mens legen er god, eller inden en af jer ikke er godt tilpas længere. Det er vigtigt, at ordet ikke er “nej”, da det for mange kan være en del af rollespillet, at man tigger og beder om nåde for ikke at blive ramt af paddlens hårde slag.

Find i stedet hellere et ord, der ligger langt væk fra det I har givet jer i kast med, fordi så er der ingen af jer, der er i tvivl, hvis den anden gerne vil have, at legen skal slutte. På den måde kan man føle sig 100% tryg i, at ens partner ved, hvad det er man gerne vil have - eller ikke have. Husk at bestemme jer for ordet, inden I går i gang med jeres frække lege.

Paddle sexlegetøj er til fælles leg

Det er klart, at det kan være lidt svært at bruge en spanking paddle, når man er alene om fornøjelsen. Det giver ikke helt det samme, når det er en selv, der skal svinge pisken. Derfor er den det oplagte stykke sexlegetøj til parret, der gerne vil udforske de mere eksperimentelle sider af deres sexliv, hvor den ene part skal have lov til at være mere dominerende end den anden.

Hvis ikke det er en spanking paddle i er på udkig efter, kan I finde meget mere i vores spændende fetish univers, der kan være med til at pifte lidt ekstra op i tingene hjemme i soveværelset, eller hvor I ellers ynder at bruge jeres favorit legetøj. Der er noget at finde for enhver smag, og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad jeres lege med hinanden, eller hver for sig, kan udvikle sig til. I kan finde alt fra de frækkeste kostumer til elektrificerende sexlegetøj, der kan få jer helt i stødet, til det lidt mere uskyldige sexede undertøj eller glidecreme.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS