TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tantus Thwack Silikone Paddle 29,5 cm var 1

Tantus Thwack Silikone Paddle 29,5 cm

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

449,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Den sorte paddle i silikone fra populære Tantus lever virkelig op til sit svirpende navn, Thwack. Den leverer nemlig et heftigt smæk selv med lille indsats og er oplagt som redskab i jeres BDSM leg.

Thwack er et rigtigt godt valg uanset, hvilket niveau I er på. Start forsigtigt ud og lad intensiteten bygge sig op, for styrken bag denne paddle kan godt overraske. Materialet er fast og fleksibelt på samme tid, hvilket medvirker til den skarpe smerte, der opstår, så snart paddlen rammer huden.

Håndtaget er tykkere end selve fladen på paddlen og kan også bruges til at afstraffe med, hvis slaget skal være ekstra præcist. Husk på kun at smække på de områder af kroppen med naturlig polstring - altså muskler og fedt.

Thwack er let at gøre ren - grundigt endda. Silikonen tåler nemlig en tur i kogende vand, når det er nødvendigt. Du kan også bare bruge varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS