TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Touch X Klitoris Vibrator var 1

We-Vibe Touch X Klitoris Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

749,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Orgasme Gel 15 ml
99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Fra salig summen på dine mest sensitive steder til dyb, rumlende stimulation hvorend du behøver det: Den muliti-funktionelle, alsidige vidunder Touch X klitoris vibrator fra We-Vibe kan det hele. 

Med det matte og kurvede design er du sikret et godt greb, en spids tip til målrettet stimulation og 8 sensationelle intensiteter mikset med 7 vibrationsmønstre. Denne magiske multitasker kan få det hele til at snurre, både på sensitive og ømme dele af kroppen. 

Den luksuriøse, lille vibrator kan både bruges med orgasme for øje eller som en massager, når du trænger til at blive løsnet op. Den vandtætte vibrator er fremstillet af silkeblød silikone og har en praktisk rejselås, så du altid kan have den med dig. 

Smør lidt af din favorit vandbaseret glidecreme på og tag på et orgasmisk eventyr i op til 2 timer med en enkelt opladning. 

Det eneste den lille glædesspreder ikke kan assistere dig med er din morgenkaffe, men du kommer stadig til at vågne i godt humør, så længde du har Touch X ved din side. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS