TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Womanizer Starlet Klitoris Stimulator  var 1

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu kan du nyde den kendte og elskede Womanizer følelse i en handy og rejsevenlig udgave.

Starlet klitoris stimulatoren pirrer dig med den prisvindende teknik, hvor en unik blanding af pulserende luftbølger, tryk og sug forkæler din klitoris helt uden berøring.

Få dybere og mere intense orgasmer med Womanizer teknikken. Mange kvinder fortæller, at de for første gang har oplevet flere orgasmer i træk.

Med sine kun 8,5 cm og en vægt på 70 g er der tale om en yderst diskret stimulator, som er nem at have med i håndtasken, handskerummet eller i weekend kufferten, så du altid har tilfredsstillelse lige ved hånden, når lysten kommer over dig.

Dens lydsvage motor understreger Starlets evne som diskret rejsemakker. Vi kan dog ikke love, at du kan være lige så lydløs, når den puster og suger dig til orgasme efter orgasme.

Oplades via medfølgende micro USB-kabel. Du kan lege ½ time på en opladning og behøver aldrig mere tænke på batterier til dit yndlingslegetøj.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS