Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Bondage Board med Tilbehør var 1

You2Toys Bondage Board med Tilbehør

2.695,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Er I klar til næste step? Med det fantastiske Bondage Board fra You2Toys kan du kontrollere og fastholde din sub overalt.

I sin fulde længde er boardet 120 cm langt og 60 cm bredt, og der er således god plads til at din partner kan placeres i præcis den stilling, du finder mest passende.

Der medfølger 4 håndleds manchetter, 4 ankel manchetter og en choker, som alle kan monteres i de fastgjorte D-ringe langs kanten. Desuden får I en effektiv gag ball, et blindfold og en flogger, så I ikke går ned på udstyr.

Bondage boardet kan foldes sammen til halv størrelse, så det både er nemt og diskret at medbringe på rejser, hede weekendture eller blot en tur i skoven.

Det solide bræt er betrukket med blødt skumfyld, har praktiske bærehåndtag og vejer ca. 7 kg.

MærkeYou2Toys
Produktvægt (g)7100
Fuld Længde (cm)120
Primært MaterialePolyester
FarveSort
SprogEngelsk
SKU21277
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stilfuld og genial. Utrolig komfortabel med et fantastisk udvalg af muligheder.
Anonymous - 10. nov. 2021
Stilfuld og genial. Utrolig komfortabel med et fantastisk udvalg af muligheder! Komplet pakke
Maskinoversat fra sinful.no
Bundet til nydelse
Anonymous - 1. may. 2022
Brættet var meget praktisk, når du vil låse stillingen til en længere session. Hvis du nogensinde har været i en situation, hvor din sub er ved at bevæge sig eller påvirke en lang tease, kan du nu prøve mange nye positioner, hvor du kan blokere det uden nogen langvarig forberedelse. De medfølgende remme er velegnede til grundlæggende brug med meget god justerbarhed, men ikke så god kvalitet som selve brættet, der er på sit eget niveau. Mulighederne med boardet er uendelige, fordi kvalitet, stil og nem rengøring mødes. Nakkeremmens løkker i begge ender af brættet giver mulighed for meget gode piske- og piskestillinger (den medfølgende nakkerem var ikke justerbar, så ansigtet kommer helt op til brættet, selvom justerbar ville være bedre) Jeg kan anbefale dette til folk, der ønsker en pakke, der er let at gemme under sengen og hurtig at betjene, og som giver mulighed for mere perverse stillinger, og med lidt fantasi er alt muligt.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS