TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

BDSM Møbler

Der findes mange forskellige BDSM møbler, som er perfekte til pirrende og udforskende fetish lege. Alt fra lagner og puder til gynger og stole er på listen over populære sexmøbler hos fetish entusiasterne. Find dit nye favorit SM møbel herunder.

BDSM Møbler der indgår i normal indretning

Ny indretning med BDSM møbler

Skal du have indrettet stuen eller soveværelset på ny? Måske endda legeværelset, så kan Sinful være behjælpelige. Vores sortiment af BDSM møbler tæller mange forskellige og sobre møbler som næsten kan passe ind ind i dagligstuen. Tag for eksempel vores sex stole som er så diskrete at de kan indgå i den normale indretning. Næsten da. Så det er bare med at komme i gang med den nye indretning og få sat nogle sexmøbler ind på plads. Hvis du ikke synes at BDSM møblerne passer ind i din nuværende indretning og du alligevel skal have fat i nogle nye sex stativer, så finder vi også ud af det.

Mangler dig og partneren ikke en ny sexgynge eller måske et par nye latex lagner så den virkelig kan få gas på lagnerne? Hvis I gør, så har vi det hele på Sinful.dk. Hvis det gamle normale lagen skal skiftes ud med et sexlagen og et med kant så finder I det nemt her og hvis den nye gynge skal hænges godt og sikkert op så læs på vores produkter hvordan det gøres nemmest og så du ikke skal bekymre dig om sexgyngen holder til vægten. Når du shopper BDSM møbler på sinful.dk får du altid hurtig og diskret fragt, så ingen grund til ikke at shoppe i dag når du kan få din ordre leveret i morgen.

SM møbler = Et liderligt legeværelse

Hvis du som så mange andre fetichister har et legeværelse stående til når det virkelig skal være frækt og kinky, så har du sikkert også en masse SM møbler stående derinde. Om det er gynger, stativer, SM kors, stole, slave bur eller et foldbart bondage bræt, så kan du også genkende følelsen af at have købt kvalitet og hvor lækkert det er at træde ind i sexlokalet og bare nyde de forskellige BDSM møbler og udstyr.

Men hvad skal man egentlig købe og starte ud med? Det kan være svært at finde sine første SM møbler, men en god tommelfingerregel er at man ikke skal købe større møbler end at man kan gemme dem væk i et skab eller på loftet indtil man finder ud af om det er noget og så kan indrette sit legeværelse. Man bør også altid starte forsigtigt ud med SM møbler. Køb en lille stol som kan gemmes væk. Alternativt kan man også købe en aftagelig og flytbar gynge. Alternativt så kan man også starte ud med at købe nogle nye sex lagner. Latex lagner er meget populære for tiden og hele fetish legen kan snildt foregå på et latex lagen med høje kanter. Derved sikrer man sig at olie og væsker ikke flyder ud i sengen. Det er da praktisk.

Pirrende puder og lagner

Sinful sælger lidt af hvert inden for genren BDSM møbler, men noget af det som er ekstra populært for tiden er små diskret puder som kan bruges til støtte i de forskellige stillinger. Du kan ikke se med det blotte øje at det er sex puder, men de fungerer altså sådan at de stikkes ind under din partner i diverse stillinger så der kommer noget støtte og din partner kan give sig helt hen i fetish legen og sex. Lige nu er disse BDSM møbler og puder meget populære.

Puderne er meget uskyldige og til den forsigtige. Hvis det skal være rigtig vildt vil vi anbefale en vacuum seng. Eller en SM seng som det også kaldes. Sengen fungerer således at du lægger dig ind imellem to stykker latex i en fast ramme. Eller din partner kan lægge sig ind. Derefter lynes de to stykker latex sammen og vedkommende som ligger inde i sengen monterer sig sugerør til frisk luft i munden. Så sættes en støvsuger på og luften suges ud og man ligger derfor i vakuum og den udestående har fuldstændig magt over vedkommende. Vejrtræknings lege og breath control kan nu leges, men som altid bør I passe meget på da det kan være farligt. Dette må siges at være det ultimative SM møbel der findes på markedet.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS