Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2toys Mr Big Penis Pumpe var 1

You2toys Mr Big Penis Pumpe

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
379,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Glæd dig selv eller din partner med en endnu større og fyldigere erektion med You2toys Mr Big Penis Pumpe.

Den praktiske pumpe danner et pirrende vakuum omkring din penis og øger dermed størrelsen midlertidigt. Perfekt inden sex eller onani.

Du er i fuld kontrol over intensiteten med pumpens pistolgreb, og via sikkerheds ventilen kan du altid stoppe seancen og lukke luft ind i pumpen igen.

Der er påtrykt en måleskala udenpå den gennemsigtige cylinder, så du kan følge med i den potente udvikling.

Selve pumpen er 32 cm lang med en dybde på 29 cm og en udvendig diameter på 6,5 cm. Inkl. 3 forskellige manchetter, der giver et større eller mindre hul, så pumpen kan bruges af de fleste mænd.

MærkeYou2Toys
Produktvægt (g)245
IndeholderSleeves
Fuld Længde (cm)32
Indre Dybde (cm)32
Diameter (cm)6.5
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeABS-plast
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogHollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Dansk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU18553
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nem men ikke kraftig
Tester - 2. may. 2019
Man kan fornemme den effekt som er tiltænkt, men pumpen er bare ikke stærk nok, så man føler at det tager for lang tid i forhold til effekten.
Sindssygt stort "sleeve"
M - 28. apr. 2019
Opnåede undertrykket effektivt og bekvemt, men "sleevet" var sindssygt stort. Ti gange mindre ville vęre tilstrękkeligt. Som ekstra tre forskellige åbningsstųrrelser.
0
Godt produkt.
Henke - 24. feb. 2021
Nem at bruge og giver lige så meget tryk som du vil og mere til. Pas dog på ikke at overforbruge den – det kan give spręngte blodkar og på sigt blodfyldte blęrer på glans. MEN det er som sagt et godt produkt, der leverer det det skal, og får altså en 5/5 af mig.
0
Pumping i gang.
Stina - 3. aug. 2019
God og behagelig, og pumpehåndtaget gųr den nemmere at bruge. Lidt ųvelse kan vęre påkręvet, fųr du opnår resultater, men accelerer langsomt. Dette er bedst egnet til dem, der har brugt en pumpe fųr og ųnsker at opnå mere i stųrrelse.
0
Testet
Ingvar - 11. sep. 2018
Sandsynligvis ikke for mindre penisser. Pumper op i det tempo du ųnsker. Du kan gå rundt med den, men fjern ikke håndtaget. Den suger lige så hårdt, som du vil. Alle de ekstra adaptere virker, men vęr forsigtig, når du bruger den stųrste, for kuglerne kan gå i den. Ikke fordi det gųr ondt men den kan fųles ubehageligt hvis de klemmer sig mod kanten. Jeg bruger den selv meget, og jeg lover at du bliver både stor og tyk. Dog intet for mindre stųrrelser af penis. Har ikke udfyldt den helt endnu, men jeg er på vej. Sikrest at gųre det langsomt.
0
Virker ikke
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg havde håbet på en midlertidigt hævet og lidt bredere penis efter at have brugt produktet, men resultatet var skuffende dårligt. Prøvede de forskellige "sleeves" og varierende tryk, men det gav ingen resultater. Køb det ikke
Maskinoversat fra sinful.no
meget god opfylder mine forventninger
Anonymous - 1. dec. 2022
Først havde jeg mine tvivl, men efter flere anvendelser levede den op til mine forventninger. Jeg anbefaler den.
Maskinoversat fra sinful.fr
Pumpe
Anonymous - 6. aug. 2018
Selve pumpen er fantastisk, og for den mere erfarne pumper er den helt genial. Til denne pumpe skal du helst købe en ordentlig pakning med det samme, pakken er ret tynd, og testiklerne glider let ind i røret... med en tyk donutpakning meget fantastisk... det eneste minus er pistolgrebet. Det knirker som en gal, selv naboerne vågner op til fløjten. Jeg ved ikke, om pistolen er defekt, eller om det er en typedefekt. Ellers fungerer den, man får et godt sug og ingen mærker på penis, som med en mindre pumpe.
Maskinoversat fra sinful.fi
God pris for kvalitet
Anonymous - 12. jan. 2018
Godt materiale. God sugeevne/vakuum. De tre hylstre i forskellige størrelser er meget praktiske. Teksten på cylinderen er unødvendig, men kan sikkert nemt fjernes med acetone/neglelakfjerner.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS