Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Zado Læder Harness til kvinder var 1

Oversigt

Spænd remmen, og hidkald din indre sub med dette supersexede læderharness fra Zado. Med det elegante, sorte læderlook og de justerbare remme får du et lækkert harness, der kan forvandle enhver situation til en hot dominansleg.

Øverst vil remmene smukt omslutte brysterne med en O-ring, som fanger øjet lige i midten. Remmene ved livet er justerbare takket være de tre metalnitter, der pryder det sorte læder.

Remmene fortsætter ned til lårene forbi det blotlagte skridt og inspirerer til nye kinky fantasier. De justerbare lårremme spændes lige under ballerne og indrammer dermed en helt fri bagdel, klar til at blive indtaget.

Med dette Zado harness kan du udforske den erotiske verden af magtlege - eller bruge det til at sætte ekstra krydderi på dit outfit til en fræk aften i byen. Uanset om du er magthaveren eller afhængig af din partners nåde, er dette harness en fræk tilføjelse til jeres erotiske dominansleg.

Harnesset er lavet af narvlæder, som er meget modstandsdygtigt og fleksibelt, så det holder selv når det går vildt for sig. For variation i jeres leg, kan lårremmene let fjernes takket være karabinhager i metal.

MærkeZado
Produktvægt (g)9999
Omkreds (cm)93
Strækbar OmkredsNej
StørrelseS/M
Primært MaterialeLæder
FarveSort
EgenskaberJusterbar
SprogItaliensk, Fransk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Spansk, Hollandsk, Russisk, Dansk
SKU23969
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Positivt overrasket
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg blev bestemt positivt overrasket. Selen er så meget pænere i virkeligheden end på billedet. Læderet er blødt og føles, som om det er af god kvalitet. Pasformen er fleksibel, jeg er faktisk en person med størrelse XXS-XS i tøj og var bekymret for, at den ville være for stor. Men da det er muligt at stramme den, sidder den pænt på mig og ville sidde lige så pænt, hvis jeg var to størrelser større. Anbefales!
Maskinoversat fra sinful.se

Zado Læder Harness til kvinder

Valgt Omkreds (cm):
93
115
649,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS