TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Zado Læder Harness til kvinder var 1

Zado Læder Harness til kvinder

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

649,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Spænd remmen, og hidkald din indre sub med dette supersexede læderharness fra Zado. Med det elegante, sorte læderlook og de justerbare remme får du et lækkert harness, der kan forvandle enhver situation til en hot dominansleg.

Øverst vil remmene smukt omslutte brysterne med en O-ring, som fanger øjet lige i midten. Remmene ved livet er justerbare takket være de tre metalnitter, der pryder det sorte læder.

Remmene fortsætter ned til lårene forbi det blotlagte skridt og inspirerer til nye kinky fantasier. De justerbare lårremme spændes lige under ballerne og indrammer dermed en helt fri bagdel, klar til at blive indtaget.

Med dette Zado harness kan du udforske den erotiske verden af magtlege - eller bruge det til at sætte ekstra krydderi på dit outfit til en fræk aften i byen. Uanset om du er magthaveren eller afhængig af din partners nåde, er dette harness en fræk tilføjelse til jeres erotiske dominansleg.

Harnesset er lavet af narvlæder, som er meget modstandsdygtigt og fleksibelt, så det holder selv når det går vildt for sig. For variation i jeres leg, kan lårremmene let fjernes takket være karabinhager i metal.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS