TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Zestra Klitoris Stimulerings Olie 12 ml var 1

Zestra Klitoris Stimulerings Olie 12 ml

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

399,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Kan man få lyst og nydelse på flaske? Når du påfører 3-4 dråber Zestra på klitoris og kønslæber, mærker du hurtigt, hvordan den pirrende og varmende fornemmelse vil brede sig og gøre området endnu mere intenst.

Indeholder naturlige olier og planteekstrakter. Blandt de virksomme stoffer er hjulkroneolie, C-Vitamin og E-Vitamin. Sammen giver den særlige formel den ophidsende virkning, mens den plejer og beskytter den følsomme hud.

Påfør 3-4 dråber Zestra på klitoris og skamlæber og mærk, hvordan den pirrende og varmende fornemmelse vil brede sig allerede efter få minutter.

Virker i helt op til 45 minutter, så du eller din partner kan sagtens smørre olien på som en del af et hedt forspil og behøver ikke holde pause, lige som det bliver ekstra dejligt.

Mange mænd vil også opleve en behageligt prikkende stimulering af især penishovedet ved samleje med en kvinde, som bruger Zestra.

Meget drøj i brug. Praktisk pumpe gør det nemt at dosere og få dråber er nok til særlig intens nydelse.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS