TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Orgasmecreme

Ønsker du eksempelvis øget følsomhed, kølende eller varmende pirring omkring klitoris, har vi et stort udvalg af orgasmecreme og gel. Her på Sinful.dk finder du et varieret udvalg, der alle har forskellige egenskaber, der kan være med til at give dig en mere nydelsesfuld oplevelse.

Orgasmecreme - den sikre vej til nydelse

Hvad er en orgasme egentlig?

Orgasmen er et af livets allerstørste mysterier - og glæder. Men er du overhovedet klar over, hvad en orgasme egentlig er? Når du som kvinde bliver seksuelt ophidset, fyldes dine kønsorganer med blod - det vil sige, at din vagina svulmer op og dine slimhinder bliver fugtige. Bliver din skede stimuleret på den rigtige måde, når du er opstemt, kan du være heldig at opnå en orgasme. En orgasme er kort fortalt en række mere eller mindre kortvarige - og yderst nydelsesfulde - muskelsammentrækninger i din bækkenbundsmuskulatur og muskulaturen omkring din skede og anus.

Den kvindelige orgasme kan vare helt op til 20 sekunder - og i visse tilfælde længere - mens mandens sædafgang er overstået på et sted imellem 3-10 sekunder. I visse tilfælde kan du som kvinde være heldig at opleve at få flere orgasmer i træk, mens mænd til gengæld har meget nemmere ved at nå klimaks, end kvinder har. Når du får orgasme udløser din krop både dopamin, som får dig til at føle dig lykkelig og opstemt, som fremmer følelsen af nærhed med din partner. Hvis du hører til blandt den gruppe af kvinder, som aldrig eller sjældent har oplevet orgasmesuset, så findes der både en fornuftig forklaring på dit problem og masser af gode hjælpemidler at ty til. Eksempelvis en orgasmecreme.

Prøv en orgasme spray, hvis du har svært ved at klimakse

Vidste du, at nyere undersøgelser viser, at de færreste kvinder opnår orgasme UDEN klitorisstimulering? Vidste du så også, at det er langt mere almindeligt IKKE at få orgasme under sex, end det er at få orgasme, når du dyrker lagengymnastik? De mest almindelige årsager til, at du har vanskeligt ved at opnå orgasme, er en slap bækkenbundsmuskulatur, fysisk og psykisk stress, fordi du ikke er har det godt med at slippe kontrollen, når du er sammen med din partner, manglende ophidselse eller slet og ret fordi din klitoris ikke bliver stimuleret i tilstrækkelig høj grad. Her kan en orgasmecreme være til stor hjælp.

Der findes kvinder, som har svært ved at opnå orgasme selv med intens stimulering af klitoris, men oftest skyldes den manglende orgasme simpelthen, at du eller din partner ikke er opmærksomme på vigtigheden af udvendig stimulering under samleje. Og det kræver, at den lille knop får særligt kærlig opmærksomhed med hænder, tunge eller stimulerende orgasmecreme eller legetøj under selve samlejet. Uanset, om du dyrker solo-sex eller har sex med en partner, så er den åbenlyse kur altså, at du/I skal lære at ekstra tid på at kræse for den lille “orgasmeknap”. Og her har du faktisk mulighed for at trække et lille, men yderst effektivt trumfkort, der gør det lettere for dig at komme i mål! Nemlig en orgasme spray, orgasmecreme eller orgasme gel.

Bedre sex med orgasme gel

Her hos os finder du Danmarks største og bedste udvalg af pirrende og effektiv orgasmecreme og gels, som giver dig maksimal nydelse og ekstra intense orgasmer, når du onanerer på egen hånd eller har sex med en partner. Hvis du er ny udi stimulerende orgasmecreme, kan vi varmt anbefale dig at prøve den prisvindende og hamrende populære orgasme gel fra Durex. Cremen, der bygger på en unik formel, øger blodgennemstrømningen til din klitoris, virker skiftevis kølende, varmende og prikkende, gør dig ekstra modtagelig over for stimulering og gør det dermed også nemmere for dig at opnå klimaks.

Du kan også prøve den bedstsælgende og allergivenlige orgasme gel fra Sinful, som indeholder castor-olie og menthol. Men det er naturligvis ikke de eneste varianter, du kan finde her på siden. Vi har sørget for at have et varieret udvalg, så det er muligt for dig at finde den variant, der passer bedst til netop dine behov. Men en ting er sikkert. Med orgasme gel eller creme får du slet og ret bedre sex.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS