Rejsningsproblemer

Rejsningsproblemer, hvad enten de er midlertidige eller vedvarende, er en meget normal udfordring, som ca. hver anden mand oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv. Der kan være både fysiske så vel som psykiske grunde til at man oplever potensproblemer, eller erektil dysfunktion, som er den lægelige betegnelse. Det kan også være et samspil af flere faktorer, da rejsning er betinget af et sammenspil mellem blodkarrene, nervesystemet, hormonbalancen og ikke mindst psyken. De fysiske grunde kan f.eks. være forhøjet blodtryk, diabetes, sygdom i blodkarrene, indtagelse af bestemte medikamenter eller for meget alkohol. De psykiske grunde kan f.eks. være præstationsangst, stress eller uro i parforholdet.

Hvis du oplever rejsningsproblemer, er der forskellige former for sexlegetøj, der kan bruges som hjælpemidler. Hjælpemidlerne kan supplere en evt. lægelig behandling, og hjælpe dig med at opnå rejsning.

Vi anbefaler at du bruger en penispumpe, der danner vakuum omkring penis og på den måde stimulerer blodtilførslen. Dermed kan penispumpen være med til at give dig en midlertidigt hårdere og fyldigere erektion. Brug evt. penispumpen sammen med en penisring for et endnu bedre resultat, da penisringen hjælper med at holde blodet tilbage, så rejsningen varer længere. Du kan læse meget mere i vores ultimative guide til penispumper. Nedenfor kan du også få mere viden om de penisringe og penispumper, vi anbefaler:

Penispumper

Læs mere om de penispumper vi anbefaler nedenfor, se Mathilde vise pumperne i denne film:

XL Sucker Penispumpe

En penispumpe virker ved at pumpen sættes ned over penis og der dannes vakuum ved hjælp lufttryk. Trykket justeres med en pumpe, enten automatisk eller manuelt, til du når et tryk, der passer dig. Det er altid en god idé at starte langsomt ud, så du får den bedste mulige oplevelse.

Hvis du har funktionsnedsættelse, gigt eller andet, der påvirker din styrke og bevægelighed, er XL sucker penis pumpe rigtig god. Det er en manuel penispumpe, der er nem at betjene og som kræver en minimal indsats. Alt du skal gøre for at bruge pumpen, er at føre den ned over penis og pumpe med håndpumpen, til du når det rette tryk.

Du kan også få en XL sucker automatisk penispumpe, hvor det eneste du skal gøre er at føre pumpen ned over din penis og trykke på en knap, så vakuummet dannes. Når du har nået et tilpas tryk, trykker du igen på knappe, for at stoppe pumpen.

Penisringe

Læs mere penisringe og se hvilke vi anbefaler nedenfor, eller se Mathilde vise de forskellige muligheder i denne film:

Ringo Penisring fra Screaming O

En penisring, også kaldet erektionsring, virker ved at den strammer omkring penis og hjælper med at holde blodet i penis, så erektionen bliver fastere, mere fyldig og varer længere. Dermed kan den være en stor hjælp, hvis du oplever rejsningsproblemer, i sær hvis den bruges sammen med en penis pumpe. Når du skal bruge ringen fører du den ned over penis, enten når penis er erigeret eller før, og placerer den ved roden. Bruger du penisringen sammen med en penispumpe, skal du sætte ringen på inden du bruger pumpen. Når du er færdig med penispumpen, lader du penisringen sidde.

Hvis det er første gang du skal bruge en penisring, er Ringo et rigtig godt bud, til en rigtig god pris. Ringo er vores mest populære penisring og den får de bedste anmeldelser fra vores kunder. Ringen er enkel og god materialet gør, at den passer til de fleste størrelser.

BigO Vibrerende Penisring

Hvis du gerne vil nyde fordelene af en penisring og samtidig ha’ ekstra stimulation til dig og din partner, anbefaler vi Screaming O BigO vibrator ring. Ringen fås til en god pris, den er lavet i et materiale, der gør, at den passer til de fleste mænd og så er vibratoren vandtæt, så den f.eks. kan nydes under bruseren.

Vi gør opmærksom på, at hvor vibratorens ekstra stimulation får nogen mænd til at holde længere, vil andre mænd opleve, at de hurtige opnår udløsning. Det er meget individuelt hvordan man oplever en vibrerende penisring og derfor kan det evt. være en god ide, at prøve en ring som BigO, inden man evt. investerer i en dyrere penisring.

Je Joue Mio

Går du efter kvalitet og virkelig lækre produkter, er penisringen Mio et godt bud. Den stimulerer både dig, der bærer den og din partner, ligesom den naturligvis også har de samme gode egenskaber som en penisring uden vibrator. Ringen er lavet i silikone og den passer en diameter på 3,2 til ca. 5,5 cm.

Mio er opladelig og vandtæt, og så har den 6 forskellige vibrationer for endnu større nydelse. Den kan evt. kombineres med en Ringo penisring, så du både får vibrationer og et ekstra godt greb om penisroden.

Alle Produkter