Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Kondomer

Kondomer med riller, knopper, ultra tynde eller med smag? Uanset hvilke du foretrækker, så de oplagte at bruge, hvis man leder efter prævention uden hormoner. Din oplevelse afspejles af pasform. Jo bedre pasform, des bedre bliver din sexoplevelse. På Sinful.dk har helt sikkert nogle, der passer perfekt til dit behov.

Mest populære produkter

Kvalitets kondomer - Hvilke skal jeg vælge?

Kondomer skaber oplevelser

Du husker sikkert selv at stå i situationen. I en flok mænd plejer der i hvert fald at være flere end et par stykker, der lige krummer tæerne og ryster erindrende på hovedet. Spørgsmålet kan ramme som en kold spand vand i hovedet på en ellers lovende aften. Én af de aftener, hvor stemningen er fantastisk, og hvor I begge er klar på at fortsætte aftenen ind i soveværelset. Tøjet rammer gulvet og lægger sig som et spor bag jer – og så stiller hun spørgsmålet – har du et kondom? Og nej, det har du jo ikke. Du havde ikke lige fået købt nogle, og havde måske heller ikke lige forudset, at det ville være i aften, du ville få brug for dem. Det kan ske for selv den bedste.

Velvidende at der næppe venter mere end et kys på kinden, svarer du nej, og ser stemningen dale til gulvet på, samme måde som tøjet gjorde det. Øjeblikket er væk, udelukkende fordi du ikke havde husket at købe kondomer. Men det kan jo også være en krævende affære at finde et kondom, der passer i både størrelsen og præferencen - især hvis du ikke lige har haft behov for et for nylig. Du sidder sikkert med et væld af ubesvarede spørgsmål, men én ting er dog sikkert; du må ikke lade flere oplevelser gå til spilde på denne måde. Og det er der heller ikke nogen grund til – for hos Sinful står vi klar til at hjælpe med at finde det bedste kondom til dig. Vi startede faktisk virksomheden, fordi vi brænder for at hjælpe folk til bedre seksuelle oplevelser, og vi står også klar til at hjælpe dig!

Hvordan skaber et kondom en bedre oplevelse?

Lad os få det kedelige, om end ret essentielle, overstået først. Det er næppe en hemmelighed, at kondomer er én af de sikreste præventioner, der eksisterer. Disse beskytter effektivt både mod seksuelt overførte sygdomme og graviditet – givet at du har valgt den rigtige størrelse. For netop størrelse og pasform er uhyre vigtigt, når det handler om valg af kondom. Er et kondom for stort, er der chance for at det falder af under samleje, og hvis det er for lille, er der chance for, at det springer. Begge scenarier kan naturligvis påvirke oplevelsen i en uønsket retning.

Mere oplevelsesværdigt er det i stedet med de mange forskellige typer, der findes. Foruden store og små, ønsker nogle mænd for eksempel tynde af slagsen, som intensiverer følsomheden i forhold til et normalt et. Der findes også bedøvende kondomer, som forlænger den seksuelle udholdenhed. Dem med smag er lavet for en bedre (og samtidig sikker) oral oplevelse til din partner. Listen er lang, og strækker sig helt til nogle med knopper og riller og veganske muligheder. Heldigvis kan din søgen stoppe her; for i vores store sortiment kan du finde kondomer, som passer præcist til dit individuelle behov.

Køb de måske bedste kondomer hos Sinful

Hos Sinful bestræber vi os på at danne grundlag for fantastiske, seksuelle oplevelser til vores kunder. Som Skandinaviens største online shop af sexlegetøj mener vi, at der medfølger et stort ansvar. Derfor arbejder vi utrætteligt på at følge tendenserne og opretholde vores dybe indsigt i branchen. Dette betyder, at når du bl.a. ringer til vores kundeservice med et spørgsmål om kondomer, så får du en ekspert i røret, der kan guide dig mod et køb, så du får det bedste kondom, der passer til netop dit behov. Det betyder også, at du, på denne side, udelukkende finder markedets bedste kondomer, som opfylder vores krav til kvalitet og funktionalitet.

Men ikke nok med det. Du finder også guides til at vælge de rigtige kondomer, samt til at bruge et kondom rigtigt. Så her er faktisk alle muligheder for at være fuldt beredt til næste gang en oplevelse viser sig. Det eneste vi ikke hjælper med, er at rulle kondomet på. Så hvis du selv varetager den del, så lad dig endelig inspirere til nye oplevelser af vores store udvalg, og kontakt os såfremt der måtte være det mindste tvivl, om hvad der er det bedste kondom for dig.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS