Sexudstyr

Sinful er Nordens største erotiske webshop, der sælger sexudstyr. Derfor kan du finde en lang række af spændende produkter her i shoppen, der kan bruges til mange forskellige former for erotisk leg. Dyk ned i de mange spændende kategorier, og find din ultimative favorit.

I menuen til venstre kan du se nogle af vores sexshops mest populære produkter.

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Strømkilde
1 x AA (Not included) (6)
1 x AAA (Not included) (4)
1 x CR2032 (Included) (8)
1 x LR754 (Included) (1)
1 x MN21/A23 (Included) (1)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (3)
2 x AA (Not included) (1)
2 x AAA (Included) (2)
2 x AAA (Not included) (3)
3 x AA (Not included) (1)
3 x AAA (Not included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (3)
4 x AA (Not included) (1)
EU-plug (3)
Magnetic USB-charger (16)
USB-charger (36)
Pris
På tilbud
Primært materiale
ABS-plast (15)
Glas (2)
Lak (1)
PVC (6)
Silikone (80)
Stål (1)
TPE (15)
TPR (7)
Egenskaber
App-styret (7)
Batteridrevet (23)
Fjernbetjent (19)
Opladelig (59)
Passer i harness (11)
Rejselås (10)
Vandtæt (65)
Størrelse
L (1)
M (1)
S (1)
Stimulationsområde
Vagina (54)
Klitoris (48)
G-punkt (22)
Anus (26)
Bryster (1)
Krop (7)
Prostata (6)
Penis (31)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Amaysin (2)
Autoblow (3)
B Swish (4)
Baseks (13)
CalExotics (2)
Clone-A-Willy (1)
Doc Johnson (1)
Doxy (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fleshlight (4)
Fun Factory (5)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (2)
Je Joue (1)
Jopen (1)
Lelo (7)
Lelo (2)
Lovense (1)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Minds of Love (2)
Monogamy (1)
Mr. Membr (1)
ohhcean (3)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
PMV (1)
Private Tube (3)
Rocks Off (4)
Satisfyer (9)
Sinful (22)
Sinful Æsker (2)
Tenga (3)
ToyJoy (1)
Velve (1)
We-Vibe (4)
Willie City (6)
Xl Sucker (1)
You2Toys (4)
Længde
Diameter
Vis alle 135 produkter
Du har set 48 af 135 produkter
Hent flere

Sexudstyr til enhver smag

Til det eventyrlystne par

Hvis I som par oplever, at I har brug for at tilføje noget spænding til jeres sexliv med hinanden, kan I med sikkerhed finde noget sexudstyr, der kan være med til at give det hele et lille ekstra pift hos Sinful. At introducere sexlegetøj til jeres parforhold kan være utroligt givende. Det kan være med til at åbne op for snakke om fantasier og lyst men bestemt også om, hvad det er, I allerede sætter pris på ved hinanden og ved jeres intime samliv.

Det kan være utroligt givende for jer som par at introducere sexlegetøj til ligningen - det gælder bare om at finde det helt rigtige sted at starte. For nogen er det et spørgsmål om, at man gerne vil kunne pifte forspillet op, hvorimod det for andre nærmere handler om, at det er selve samlejet, der skal have en hjælpende hånd. Lige meget hvilken grund man har til at bruge sexlegetøj, burde det være muligt at finde det helt rette hos Sinful.

Få bedre sex med sexlegetøj

Det er ikke løgn, når vi siger, at man kan få bedre sex med sexlegetøj. Men når vi siger det, så er det ikke nødvendigvis fordi sexlegetøjet er det, der gør sexen bedre. Sexlegetøj kan tværtimod bruges til at få åbnet op for en masse gode ting, sammen med ens partner. Det kræver tillid og hengivenhed at give ens sexliv et twist, og det er vigtigt at begge parter i forholdet er med på idéen.

Er begge personer i parforholdet med på, at det nye sexudstyr skal være med til at give dem nye, spændende oplevelser og muligheden for at udforske hinanden på helt nye måder, skal det nok blive til et rigtig frækt eventyr. Tag jer tid til at snakke om, hvad det er for nogle ting, I gerne vil prøve med hinanden og måske endda også, hvordan I kunne tænke jer at prøve tingene af. Sæt jer ned sammen og udforsk det store udvalg af sexudstyr og udvælg jeres fælles favoritter, som I tænker kunne give liv til jeres frække lege.

Sexudstyr til ham, hende og par

Selvom I måske mest af alt er på jagt efter sexudstyr til par, så kan I naturligvis også finde en række af spændende, frække og pirrende erotiske produkter til både ham og hende hos Sinful. Hvad end det er en lækker mini vibrator, fingervibrator eller måske en Fleshlight til ham, kan I finde et stort udvalg af produkter, der kan være med til at tage onanioplevelsen til helt nye højder. Som en ekstra bonus, er der mange af produkterne, der naturligvis også kan bruges sammen med ens partner, som for eksempel vores store udvalg af frække spil.

I finder desuden også en lang række af erotisk tilbehør og sexet undertøj hos Sinful. Dyk ned i kinky kostumer, sexede spil og tosset tilbehør, der kan gøre jeres sexliv endnu mere levende, spændende og fyldt med intime stunder, hvor I kan komme hinanden nær og mærke kærligheden blomstre på ny. Hvis I vil prøve noget lidt mere kinky, kan I lege med BDSM udstyr fra blandt andre danske Obaie. I kan også eksperimentere med elektrosex eller måske pegging, hvor kvinden penetrerer manden analt. Hvis I gerne vil udforske pegging, kan vi blandt andet anbefale sexlegetøjsserien Vac U Lock fra amerikanske Doc Johnson.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk