Sex Toy

Sex Toys er i de senere år blevet utrolig populært i de danske soveværelser. Flere og flere - både kvinder, mænd og par - vælger at bruge det erotiske legetøj som et supplement til sexlivet eller som et krydderi i single tilværelsen. Du finder her på siden et bredt udvalg af sextoy i alle afskyninger.

Her i sexshoppen udvælger nøje vores produkter hos førende brands fra hele verden, og du kan derfor være sikker på, at vores sex toy er det bedste på markedet. Sexlegetøj dækker i dag over en bred vifte af produkter, som både kvinder, mænd, par og singler nyder godt af.

På sinful.dk finder du alt inden for sextoy og erotiske hjælpemidler. Både dildoer, vibratorer, anal plugs, glidecremer, håndhjern og meget mere. Ta' et kig og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp det at finde det helt rette produkt for dig.

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Glidecreme base
Water based (4)
Glidecreme funktion
Masturbation (4)
Strømkilde
1 x AA (Not included) (4)
1 x AAA (Not included) (2)
1 x CR1620 (Included) (1)
1 x CR2032 (Included) (5)
1 x MN21/A23 (Included) (1)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (2)
2 x AAA (Included) (2)
2 x AAA (Not included) (3)
2 x LR41/AG3 (Included) (1)
3 x AA (Not included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (1)
4 x AA (Not included) (1)
EU-plug (3)
Magnetic USB-charger (24)
USB-charger (32)
Pris
På tilbud
Primært materiale
ABS-plast (16)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (3)
Elastomer (1)
Glas (2)
Lak (1)
Polykarbonat (1)
PVC (6)
Silikone (74)
Stål (1)
TPE (20)
TPR (7)
Egenskaber
App-styret (1)
Batteridrevet (16)
Fjernbetjent (16)
Justerbar (1)
Opladelig (64)
Passer i harness (5)
Rejselås (9)
Vandtæt (74)
Varmefunktion (1)
Størrelse
L (1)
M (1)
S (1)
Stimulationsområde
Vagina (42)
Klitoris (53)
G-punkt (18)
Anus (25)
Bryster (1)
Krop (7)
Prostata (13)
Penis (46)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Amaysin (2)
Aneros (1)
Arcwave (1)
Autoblow (1)
B Swish (2)
Bathmate (2)
CalExotics (4)
Clone-A-Willy (1)
Doc Johnson (1)
Doxy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (7)
Fun Factory (10)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (4)
Icicles (1)
Je Joue (3)
Jopen (1)
Lelo (12)
Lelo (4)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Monogamy (1)
Mr. Membr (2)
Nexus (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Nu Sensuelle (1)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
Private Tube (3)
Realistixxx (1)
Realov (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (20)
Screaming O (1)
Sinful (19)
Sinful Æsker (2)
Strap-on-Me (3)
Tenga (8)
ToyJoy (2)
Velve (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (4)
Længde
Diameter
Vis alle 143 produkter
Du har set 48 af 143 produkter
Hent flere

Sex Toy til al slags pirrende og fræk leg

Sex Toy til kvinder

Er du kvinde, og trænger du til at udforske eller sætte lidt ekstra krydderi på din seksuelle nydelse? Gå på opdagelse i et gigantisk og frækt univers af Sex Toys - en vidunderlig verden af tilfredsstillelse venter. Er du til skønne vibrationer og intens pirring og stimulation af klitoris, kan du med fordel undersøge vores fantastisk store udvalg af vibratorer. Udover den absolutte must-have til natbordsskuffen, Womanizeren, finder du både de populære og bedst sælgende magic wands, de kraftfulde, små mini vibratorer og finger vibratorer, som passer perfekt til håndtasken, de skønne dildovibratorer, som fås i alverdens former og farver, de effektive vibratoræg samt unikke og specialdesignede G-punkt vibratorer fra blandt andet det Skandinaviske brand, Velve. Er du til indvendig stimulation anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores mange dildoer, der fås både i glas, realistisk look, med sugekop og som strap-on. Find også markedets største og bedste udvalg af sex toys til fræk og pirrende anal leg samt bækkenbundskugler til både træning og langvarig seksuel nydelse. Uanset om du er single eller i et forhold, så har vi med garanti det helt rigtige sex toy til dig! Brug din dildo, vibrator, bækkenbundskugler, butt plug eller G-punkts stimulator til fræk solo-leg eller i lækkert og lystfyldt selskab med en partner.

 

Sex Toy til mænd

Single eller i et parforhold? Giv dit sexliv en vitaminindsprøjtning et sex toy mænd og tag din nydelse til helt nye højder. På Skandinaviens største erotiske webshop forhandler vi alle de førende og populære brands indenfor sexlegetøj, såsom TENGA, Fleshlight og Fun Factory. Vi hjælper dig med at finde dit unikke sex toy i dag, uanset, om du er på udkig efter det helt rigtige sexlegetøj til pirrende alene-oplevelser eller som frækt supplement under sex sammen med en partner. Blandt vores mange onaniprodukter finder du et udsøgt udvalg af populære fleshlights, realistiske numser og vaginaer, naturtro sexduker, oppustelig dukker, medrivende Virtual Reality, enestående blowjob simulatorer, lirede penis vibratorer, bedst sælgende flip holes, sleeves og onani handjobs.

Tænder du på anal stimulation kan du med fordel udforske vores fremragende sortiment af butt plugs, vibratorer og anal dildoer til begyndere såvel som øvede. Eksperimentér med penis sleeves, penispumper, penisforlængere eller vibrerende penisringe. Træd ind i en fantastisk verden af lyst og leg, og opnå bedre sex, længerevarende nydelse og mere intense orgasmer - alene eller sammen med din sexpartner. Kun din fantasi sætter grænser!  

 

Sex toy til par

Trænger du og din partner til at pifte lagengymnastikken op? Udforsk sex toys til par! Her på siden finder I et kæmpe udvalg af spændende og pirrende sexlegetøj beregnet til intens og langvarig nydelse for par. Prøv eksempelvis ét af vores mange fjernbetjente bestseller produkter, såsom det testvindende LELO Lyla 2 vibrator æg, og giv din bedre halvdel drilske orgasmer i fuld offentlighed eller hjemme i soveværelset. Eller opnå frække og eksplosive dobbeltorgasmer - begge to - med den prisvindende We Vibe Sync vibrator, der  stimulerer både hendes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleje.

Få den ultimative seksuelle par-oplevelse med én af vores populære, bedst sælgende sex toy bokse, der indeholder alt, hvad hjertet begærer til gensidig forkælelse. Eksperimentér med flyvende, fræk og elskov i en gynge, eller kast jer ud i kinky bindeleg med manchetter, spreaderbar og blindfold. Gå på opdagelse i velsmagende glidecremer og forvandl hinandens kroppe til indbydende måltider, spring ud i kærlig pisk og smæk eller  læg op til en dampende hed game night med et erotisk brætspil og pust fornyet liv i kærligheden og intimiteten i mellem jer. Find jeres sex toy i dag og udlev fantasierne.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk