Finger vibrator

En finger vibrator er en genial opfindelse. Så lille og enkel og dog alligevel stor nydelse og stimulation. Den fungerer ved, at den sættes fast på din finger, og så tænder du blot for vibratoren. Den ser måske ikke ud af meget, men den kan sagtens stimulere din klitoris og give stor nydelse. Vibratorer kommer i mange varianter, og du kan se dem alle hos Sinful.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
B Swish (1)
Baseks (3)
Belladot (1)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (1)
Dame Products (1)
Fantasy for Her (1)
Feelz Toys (3)
Frisky (2)
Fukuoku (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
PowerBullet (1)
Satisfyer (3)
Screaming O (4)
Sinful (1)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 32 produkter
Du har set 32 af 32 produkter

Finger vibrator - lille størrelse stor nydelse

Lad dig ikke snyde

Ved første øjekast ser en finger vibrator ikke ud af meget. Den er meget mindre end sine større artsfæller dildo vibratoren, G-punkts vibratoren og Magic Wand vibratoren. Men du ved, hvad man siger… Det er ikke størrelsen, men gørelsen! Sådan er det i hvert fald i nogle tilfælde - som eksempelvis her! En finger vibrator har nemlig ikke just en imponerende størrelse, men gørelsen vejer mere end op for den petite facon.

Den lille vibrator har nemlig masser af power, der kan kilde alle de rigtige steder, hvis bare man ved, hvor de steder sidder. Så snart den rammer plet, er man ikke i tvivl om, at den sidder det helt rigtige sted, hvor de pirrende vibrationer kan få det til at sitre i hele ens krop. Der, hvor man kan mærke, hvordan kuldegysningen spreder sig hele vejen ude fra fingerspidserne, op ad armene, hen over brystet og hele vejen ned til tæerne. Ja, så godt kan en “lille” legekammerat altså godt føles!

Udforsk de erogene zoner med en finger vibrator

Er du klar på at kaste dig ud i et nyt, erotisk eventyr, hvor det gælder om at finde de steder på kroppen, hvor det føles allerbedst, er en finger vibrator den oplagte accessory. Den kan hjælpe dig med virkelig at mærke, hvornår det kilder ekstra meget, og du måske endda bliver ekstra opstemt. Endnu bedre er det, hvis du kan få din partner til at tage den lille, frække vibrator på fingeren, så det er hans eller hendes hænder, der skal udforske de forskellige områder af din krop.

Du kunne også være lidt ekstra kæk og høre din partner ad, om du må have lov til at bruge vibratoren på ham. Det er nemlig ikke kun kvinder, der kan nyde godt af vibrationernes pulserende fornemmelse mod huden. Især ikke, hvis det er alle de erogene områder på kroppen, der skal udforskes. Start med at tage finger vibratoren på den ene af dine fingre og lad den blidt stryge ham over hele kroppen. Gør det til en leg, hvor hver gang du rammer et ekstra godt sted, så skal I lave en udfordring sammen. Det kan være, at I skal kysse passioneret i et minut, i mens vibratoren kan kilde lige præcis der, hvor den føles ekstra god.

Oplev et univers af sexlegetøj

En finger vibrator kan være et rigtig godt, og meget uskyldigt, sted at starte, når det kommer til sexlegetøj. Det er et relativt lille stykke legetøj, som er simpelt at bruge og som har en rigtig stor effekt. Når først du har prøvet en finger vibrator kan det være, at det er ved at være tid til at investere i noget lidt større. Måske det skal være noget, der kun er til dig selv, men måske det nærmere er noget, du kan bruge enten på eller sammen med din partner.

Hos Sinful finder du et bredt udvalg af forskelligt sexlegetøj, der kan bruges til at udleve mange forskellige frække fantasier. Du finder alt, hvad du skal bruge til at lege de mest erotiske lege, hvor nydelse, glæde og sjov kombineres i én fræk cocktail. Dyk ned i det store univers og se, hvad der får det til at kilde lidt ekstra i maven hos dig, så du kan få opfyldt dine største seksuelle drømme.

Vil du vide endnu mere om stimulering af klitoris? Læs vores ultimative guide til klitoris vibratorer, hvor vi tager dig igennem de mange fantastiske muligheder, der bare ligger og venter på dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk