Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 1
 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 2
 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 3
 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 4
 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 5
 • Willie City Luxe Lover Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm 6

Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

Kort info

Kort info

Få realistisk og skræddersyet stimulation med Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm.

Den potente, naturtro dildo er fremstillet i lækkert og bøjeligt silikone, så du kan nyde præcis den vinkel, der passer dig bedst.

Den har en kraftig sugekop perfekt til håndfri lege og er desuden fri for både latex og ftalater.

Godt at vide

Beskrivelse

Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm er den perfekte dildo til en livagtig og skræddersyet onanioplevelse.

Den er fremstilliet i dual density silikone med en blød og lækker overflade og en fast, indre kerne. Skaftet kan bøjes og vinkles, så det passer til netop din antomi og erogene punkter.

Din Willie er flot dekoreret med vellignende årer, et markeret penishoved og et sæt faste kugler. Den både ligner og føles næsten som en rigtig mand, og du kan nyde den i alle dine yndlingsstillinger.

Den kraftige sugekop forenden gør dildoen velegnet til frække, håndfrie lege. Du kan også bruge den i et harness og invitere din partner med på erotiske strap-on eventyr.

Willie City Luxe 22 cm har en indførbar længde på 16 cm og en diameter på 4 cm. Den er fri for både ftalater og latex.

Detaljer

MATERIALE: Silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULD LÆNGDE: 22 cm, heraf kan 16 cm indføres.
DIAMETER: 4 cm.
HARNESS-VENLIG: Ja.
SPROG: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Fantastisk materiale Materialet er fantastisk, blødt, glat og lækkert! Tykkelsen er dog mere 3cm end 4cm. Det er svært at se på billedet hvor smal den er. Det er kun lige toppen af skaftet der er 4cm ved den brede del. Det er lidt ærgerligt, da den føles lidt for smal alt efter hvad jeg ledte efter. Det burde have været angivet i beskrivelsen synes jeg. Sugekoppen er heler ikke så stærk igen, men på fliser lg helt glatte overflader holder den. Den er heler ikke så lang som der står. Mere indførbar længde på 14-15 cm synes jeg. Den føles meget realistisk dog :)
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Meget lækker og naturtro Denne dildo føles utroligt naturtro. Den er som den ægte vare både blød og hård: overfladen er dejlig blød, men samtidig er den fast og hård under. Dildoen kan ændre (og holde) form. Det betyder at den er super at bruge til deep throat, da vinklen kan tilpasses perfekt. Vi har brugt den med et harness og det fungere super fint. Jeg kunne ønske at pung og kugler var lidt større.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Som lovet og beskrevet Lækkert materiale der er dejlig blød i spidsen, men selve dildoen er "stiv" på den gode måde. Den er har en god form og fylder godt ud ved analt brug. Kæmpe plus at den kan formes. Kan kun anbefales
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Utrolig lækker og realistisk dildo.. Vi er et par der har fantasier om en ekstra i sengen og denne dildo føles som den ægte vare og lever bestemt op til beskrivelsen, meget livagtig i størrelse og overfladen.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Kan stærkt anbefales Har intet dårligt at sige. Super dejlig dildo - Materialet er dejligt blødt, men selve dildoen er ikke for blød. God størrelse og en stærk sugekop så den ikke smutter nogen steder under brug. Tommel op herfra.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Min yndlings silikone dildo Til vaginalt brug er denne min yndlings, god sugekop og dejlig følelse. Fedt den kan bøjes, når den er sat fast på en skammel fx. Den er, i modsætning til de andre Willie City silikone dildoer, lavet af FLYDENDE silikone, hvilket føles mere blødt ved friktion end dem af alm. silikone.
Ville kun ønske den kunne fås i 4,7 cm i diameter også.
5 5 1

Du anmelder: Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm

Hvordan vurderer du produktet? *