Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Et 10-tal og fem stykker sexlegetøj på en gul baggrundEt 10-tal og fem stykker sexlegetøj på en gul baggrund
Sexual Wellness
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:13/04/2022

10 fordele ved at onanere

Indholdsfortegnelse

Der er ikke altid blevet kigget på onani med milde øjne. Selve ordet stammer fra biblen (første mosebog til de interesserede), hvor Onan ikke ville ligge hos sin afdøde brors kone, og derfor lod sin sæd gå til spilde på jorden. Og det var Gud ikke pjattet med, skulle jeg hilse og sige.

Heldigvis ved vi meget mere om, hvad onani er og kan nu til dags. Det er de færreste, der køber den om, at man bliver blind eller blacklistet af Gud. I stedet er der masser af fokus på de mange fordele, som følger med, når man rører ved sig selv.

Jeg har samlet 10 af dem til dig lige her.

Sexlegetøj til kvinder på en gul plade

1. Du lærer din krop at kende

Du finder ud af, hvad der føles dejligt og måske også, hvordan du bedst giver dig selv en orgasme. Du kan eksperimentere med forskellige teknikker, og du kan også prøve at bruge sexlegetøj til enten penis eller vagina.

2. Du kan sænke dit stressniveau

'At onanere er en effektiv og tilfredsstillende måde at finde ro og stresse af på. Er nervesystemet i alarmberedskab, har du altid den bedste beroligende behandling lige ved hånden.

3. Du kan få orgasme

'Orgasmen er vel næsten den ultimative fordel eller belønning ved at onanere. Når du får orgasme, udskiller kroppen en hel masse glædes -og kærlighedshormoner, så du kan opleve en følelse af velvære i hele kroppen.

Hvidt og gult sexlegetøj til kvinder og mænd

4. Du kan lindre dine menstruationssmerter

Har du en vagina, kan du bruge onani til at nedsætte de smerter, der kan komme med en menstruation. Det er de skønne hormoner, som følger med orgasmen, som kan virke smertelindrende.

5. Du kan nedsætte risikoen for at udvikle prostatakræft

Har du en penis, kan du nedsætte risikoen for at få kræft i prostata med 36%, hvis du har udløsning fem eller flere gange om ugen i gennemsnit. Du kan bruge en prostata stimulator eller måske en pirrende penis vibrator.

6. Du er ikke i risiko for at få en kønssygdom

Sex med dig selv er som udgangspunkt sikker sex. Så du kan slippe alle bekymringer om beskyttelse og bare give dig hen til nydelsen.

Tre stykker sexlegetøj

7. Du får bedre sex

Jo mere du onanerer, jo bedre ved du, hvad du kan lide. Og når du selv ved det, er det tusinde gange lettere at fortælle eller vise det for din sexpartner.

8. Du kan få mere lyst til sex

Ofte er det sådan, at mere vil have mere. Og du kan derfor opleve, at din sexlyst vokser, når du tager dig tid til at tilfredsstille dig selv.

9. Du sover bedre

Den afstressende og afslappende effekt ved onani kan lede til, at du får en meget bedre og dybere nattesøvn.

10. Du gør noget rart for dig selv

Onani er den ultimative form for self love. Og self love er vigtigt uanset, om du er single eller sat og udstyret med det ene eller det andet forneden.

Sexlegetøj på en orange plade

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS