Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Forskellige typer af sexlegetøj på en farvet baggrundForskellige typer af sexlegetøj på en farvet baggrund
Sexual Wellness
Copywriter
Sidst opdateret:26/04/2022

Derfor skal du onanere sammen med din partner

Indholdsfortegnelse

Uanset, om du har kendt din partner i en årrække, eller det er helt nyt imellem jer, er fælles onani oplagt at undersøge nærmere.

Fælles onani går i al sin enkelthed ud på, at I onanerer foran hinanden enten samtidig eller ved at skiftes.

Det kan virke grænseoverskridende til at starte med, fordi onani ofte er noget, du gør alene.

Derfor er det helt normalt, hvis du skal vænne dig til tanken om at gøre det foran din partner, fordi du eksempelvis tænker på, hvordan du ser ud imens (din partner synes sikkert, at det er virkelig dejligt at se på!).

To hænder, der rør ved hinanden

I det her blogindlæg får du en viden om, hvad det kan gøre for dig og din partner, hvordan fælles onani kan fastholde intimiteten, selv hvis en af jer er fysisk eller psykisk udfordret i en periode og naturligvis hvilket sexlegetøj I kan bruge til det.

Men hvorfor skal du overhovedet onanere foran din partner?

Det fortæller jeg dig lige her:

Hvad kan fælles onani gøre for jer?

Der er to oplagte grunde til at inddrage fælles onani i jeres relation:

 1. Det er en ny måde at lære hinanden at kende på.
 2. Det kan tilføje intimitet mellem jer, fordi I er fælles om at udforske noget nyt. Som en bonus kan det være ophidsende at se sin partner røre ved sig selv.

Udover de her to ting, er der endnu en håndfuld fordele, men lad os starte fra en ende af.

Lær hinanden at kende

Det kan virke en smule omvendt at skulle lære sin partner at kende ved, at de rører ved sig selv, i stedet for at du gør det. Men nogle lærer bedst, når de starter med at få vist, hvordan de skal gøre.

Skal du eksempelvis samle et skab, er det meget rart at have en manual ved hånden.

Når du ser på din partner onanere, kan du lægge mærke til, hvor de rører, hvor meget og hvordan. På den måde får du en viden om, hvordan du bedst tilfredsstiller dem.

To hænder, der holder i hånd

Opdag noget nyt sammen

Når I er sammen om at afprøve nye ting, opstår der en intimitet mellem jer, fordi I begge er på udebane. I vil gerne have, at det bliver en god oplevelse.

Vær nysgerrig, observér og stil spørgsmål undervejs, hvis din partner gør noget, som du ikke kendte til i forvejen.

Ophidsende oplevelse

Det kan være, at selve tanken om fælles onani ikke får det til at kilde hele vejen op ad rygsøjlen, men når du ser din partner røre ved sig selv, kan det sagtens ændre sig.

Samtidig kræver det tillid at onanere foran sin partner, og den tillid kan også være enormt ophidsende.

Vis det, I ikke kan sige med ord

Selvom du er tryg ved din partner, kan det være svært at fortælle, hvordan du bedst kan lide at blive rørt ved.

Det kan være, du synes, det er svært at sige det højt, eller at det er svært at forklare. Vil du vide mere om at snakke dig til bedre sex, har vi et helt blogindlæg omkring emnet.

Derfor kan fælles onani være med til at vise det, som du ikke kan sige med ord. Det er en fysisk ting, som viser, hvordan du bedst kan lide det.

To hænder, der rør ved hinanden

Slip automatpiloten

Vi mennesker er vanedyr, og når vi først har fundet ud af, hvordan vi forkæler og tilfredsstiller vores partner, er det ofte det samme, vi gør igen og igen - fordi det virker.

Alligevel er det rart at prøve noget andet og nyt en gang imellem.

Fælles onani kan I bruge som et krydderi til det forspil, I kender og den penetrationssex I ved, fungerer for jer.

Er I eksempelvis trætte forældre, der gerne vil være intime, men søvnen står og nusser dig bag øret, er det med at udnytte, at du kender dit eget køn bedst = Fælles onani er svaret.

Byt halvvejs

Fælles onani betyder ikke nødvendigvis, at I ikke skal røre ved hinanden.

I kan sagtens ligge tæt imens, ligesom der kan være mere afstand for bedre at kunne se, hvad den anden laver.

Når du har fået et indblik i, hvordan din partner bedst kan lide det, kan du overtage roret og fortsætte. Spørg undervejs eller tjek ind om du gør det, som de har lyst til.

Og så lige en lille note: Brug glidecreme!

Med glidecreme er der meget mindre friktion, hvilket betyder, at stimulation og bevægelser bliver mere lækkert og glidende uanset om du bruger fingre eller sexlegetøj.

Vælger du en vandbaseret glidecreme, kan du bruge den til det hele. Du kan endda få en økologisk vandbaseret glidecreme.

To tuber med glidecreme

Fysisk og psykisk udfordret

Hvis dig eller din partner er fysisk eller psykisk udfordret på et tidspunkt, kan det være svært at være intime på præcis sammen måde, som I måske har været tidligere.

Det kan være, at en af jer er psykisk udfordret, og overskuddet derfor bliver brugt på komme igennem dagen. Måske har din partner eftervirkninger fra en fødsel, som giver smerter under penetrationssex. Det kan også være, at lysten til sex er mindre end den har været før. Det betyder ikke nødvendigvis, at lysten til sex er forsvundet - lysten er måske bare anderledes, end den plejer.

Inddrager I fælles onani er det en måde at være sammen på, uden at bruge al den manglende energi på at genskabe det sexliv, I kender.

Brug jeres intime rum til at være sammen på en ny måde, hvor I hver især kan bidrage med det, I kan og nyd, at I stadig er sammen om det.

Brug sexlegetøj

Endnu en måde at gøre fælles onani til en virkelig god oplevelse er ved at inddrage sexlegetøj.

Uanset om I har lyst til at bruge sexlegetøj på jer selv eller hinanden, er det endnu en måde at forkæle på.

Nogle gange er det endda nemmere at opnå klimaks, fordi vibrationerne, teksturen eller selve scenariet hjælper til at gøre hele situation lidt mere pirrende.

To hænder, der holder i hånd

Til jer begge to

En bullet vibrator er et godt sted at starte, da den kan bruges til at forkæle både penis og vulva. Tag den i hånden og stimulér eksempelvis klitoris, kuglerne eller brystvorterne.

Vil du have kraftige vibrationer med et blødt ydre, skal du vælge en bullet vibrator i silikone. Silikonen sørger for, at vibrationerne er en lille smule dæmpet, og knap så intense.

Er det til gengæld de kraftige og endda lidt hidsige vibrationer, du kigger langt efter, er det en bullet vibrator i ABS-plast, du skal have fat i.

To bullet vibratorer

Til vaginal forførelse

Og nu vi er ved vibratorer, er en lay on vibrator også en god hjælper at have ved hånden, hvis du har en vagina.

Læg den på klitoris og mærk hvordan vibrationerne forplanter sig i vulva. Du kan også snildt have din lay on vibrator i hånden og bruge den til målrettet stimulation.

Lay on klitorisvibrator fra Amaysin

Endnu en ting til dig med en vagina, er der selvfølgelig klitorisstimulatorer.

Det kan være, du allerede kender dem, og hvis ikke, kan du læse meget mere i vores ultimative guide til klitoris stimulatorer.

Kort fortalt bliver klitoris stimuleret uden direkte berøring via pulserende trykbølger - det føles lidt hen af oralsex.

Med en Satisfyer Pro 2 i hånden får klitoris den fulde opmærksomhed, men du kan selvfølgelig altid inddrage fingrene.

Satisfyer Pro 2

Til penis forkælelse

Har du en penis, er der selvfølgelig også designet vibrationer til at forkæle dig.

Der findes forskellige former for penis vibratorer, men med Manta penis vibrator er det vingerne, der omfavner dig og smyger sig omkring penisskaft, frenulum, penishoved eller pungen.

Det er oven i købet nemt for din partner at overtage Manta og køre den op og ned af skaftet.

Fun Factory Manta Penisvibrator

Et håndjob går aldrig af mode, og inddrager du et sleeve, bliver det en helt anden oplevelse, end du kender i forvejen. Der findes mange forskellige modeller, så du kan få både et explosive handjob eller eksempelvis et wild handjob.

Onani sleeves fra MR.MEMBR

Fælles leg

Forhåbentlig har du fået mod på at afprøve fælles onani med en partner og selv opdage, hvor intenst og pirrende det kan være.

Se på det som en fælles leg, hvor I udnytter det faktum, at I trods alt kender jer selv bedst. På den måde har I en oplagt mulighed til at give den viden videre.

Rigtig god fornøjelse!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS