Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Kvinde og mand ligger i seng og kigger på hinandenKvinde og mand ligger i seng og kigger på hinanden
Nyheder
Forfatter
Sidst opdateret:13/09/2023

Fræk julekalender til ham

Indholdsfortegnelse

Vil du skrue lidt op for voksenhyggen i julen og overraske din mand, er det oplagt at købe en fræk julekalender til ham.

Plejer du at forkæle ham ved at forære gaver helt frem til juleaften? Hvis ikke, så er det måske i år, du skal gøre det. Det forholder sig jo som oftest sådan, at de fleste af os, deriblandt også mænd, sætter pris på at blive begavet med 24 lækre overraskelser i den søde juletid.

Det kræver naturligvis lidt af et overblik at sammensætte en perfekt fræk julekalender til ham. Derfor har vi skabt fem forskellige, så du kan finde den helt rette til netop din mand.

Du kan vælge mellem Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days til Mænd, Four Weeks Deluxe og Four Weeks Premium, der alle sammen kan være med til at skabe den helt rigtige julestemning mellem jer.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Mænd

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Skab forførende hygge med en fræk julekalender til ham

Når du køber en fræk julekalender til ham, der har dit hjerte, indeholder den som regel 24 gaver, som kun én af jer får glæde af. Hvad med at prøve noget nyt i år, som tillader at I nyder indholdet sammen? Gør dig klar til at modtage titlen som årets partner, når du forvandler december til en forførende måned med en fræk julekalender til ham.

Det bedste af det hele? Uanset, hvilken af de fem julekalendere du vælger, er der godter nok til hele julemåneden.

Giv din mand lidt ekstra opmærksomhed ved hjælp af Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days til Mænd, Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium, når den mørke tid nærmer sig. Selv når der sniger sig travlhed, vådt vejr og uendeligt lange køer ind i jeres december, kan I se frem til at holde varmen sammen med en fræk julekalender til ham.

Sinful julekalender sammen med mange små julegaver

Da de fem forskellige pakkekalendere kommer i et begrænset oplag, betyder det, at de lynhurtigt bliver udsolgt. Vil du være sikker på, at din december bliver fuldendt med en fræk julekalender til ham, skal du være hurtig til at snuppe en.

Herunder får du meget mere at vide om de fem forskellige udgaver, der alle sammen indeholder individuelle produkter. Uden at røbe hvad der gemmer sig bag hver enkelt låge, kommer der alligevel en lille afsløring af både Original, Premium, 12 Days til Mænd, Four Weeks Deluxe og Four Weeks Premium. På den måde får du nemlig den bedste mulighed for at vælge en fræk julekalender til ham, der gør jeres december helt særlig.

En kvinde kilder en mand med en kildefjer, mens de ligger i en seng og kigger på hinanden

Julekalender til mænd: De fem muligheder

Som nævnt ovenfor kan du vælge mellem i alt fem forskellige varianter af en fræk julekalender til ham 2023, som du og din partner kan nyde godt af i hele december måned. Du får en grundig introduktion med det samme.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender er en klassiker, og der er stor rift om den hvert eneste år. Derfor skal du have fart på, når du skal have fingrene i vores Original-udgave som julekalender til manden i dit liv – den kommer nemlig kun i et begrænset antal.

Har I endnu til gode at prøve en fræk julekalender til ham, er Original-udgaven perfekt til jer! Den er proppet med erotiske overraskelser, der sørger for, at I får masser af intime oplevelser hele december. Det er den oplagte måde at bringe frækt legetøj og sexede produkter ind i jeres parforhold. Samtidig får I en bunke uforglemmelige og legefulde stunder.

Var du en af de heldige, der sidste år nåede at få fingre i en Original-udgave og nu overvejer, om du skal købe en fræk julekalender til ham igen i år? Så kan du med fordel overveje Premium-udgaven, da den er målrettet til dem, der har lidt mere erfaring med frækt legetøj.

Indholdet i den spændende Sinful Original er selvfølgelig yderst hemmeligt og noget, som I skal overraskes over sammen. Men er du en af de nysgerrige, der altid mærker på pakkerne inden juleaften, afslører vi et par af lågerne lige her.

Sinful Original Julekalender med forskelligt sexlegetøj

Sinful Original indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 13 forskellige stykker sexlegetøj
 • 5 erotiske accessories, der gør det hele lidt sjovere
 • 6 stykker blid bondage, som giver jer spændende oplevelser

Som noget helt eksklusivt, fordi vi gerne vil være sikre på, at du vælger den helt perfekte udgave af en fræk julekalender til ham, får du et sneakpeak på indholdet af Sinful Original Julekalender 2023.

Sinful Mini G-punkts silver vibrator

G-punktsorgasmer er kendt for at være dybe og intense. Den nemmeste vej til at opnå dem er ved brug af en G-punktsvibrator. Med denne lille, ergonomiske vibrator får du et kurvet hoved, designet til at kærtegne g-punktsområdet.

Sinful Anal Teaser Small

Undersøg, hvad analstimulation har at tilbyde af nydelse. Med denne silikone butt plug i en begyndervenlig størrelse er der gode muligheder for en succesoplevelse. Den glatte overflade gør den nem at indføre, når et af kroppens mest nydelsesfulde områder skal udforskes.

Sinful Tease Silver Kildefjer

Få hele kroppen til at sitre med en drillende kildefjer! Brug langsomme strøg over hele kroppen, når alle nerveender skal vækkes. Lad fjeren kilde og udforske når den sensuelt kærtegner kroppen.

Sinful Couple’s Love Sleeve

Sleevet kan bruges under penetrationssex, og stimulerer klitoris og g-punktet samtidig ved hjælp af den vibrerende bullet. Når vibrationerne er i gang, kan begge parter nyde dem.

Sinful Rumble Vibrerende Æg

Med det vibrerende æg er der fuldt fokus på vaginal nydelse, imens dig eller din partner styrer fjernbetjeningen. Skift imellem de forskellige intensiteter, når du har kontrollen over ægget.

Alt sammen til en værdi af 2.600 kroner

Med en fræk julekalender til ham får du altså den helt store forlystelsespakke med forskellige vibrationer, blidt bondageudstyr og en håndfuld udfordrende og spændende produkter til at fejre hjerternes fest sammen med din partner. Alle produkterne er håndplukket ud fra vores bestsellers kategori, så I kan få de bedste oplevelser.

Nærbillede af sexlegetøj fra Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium julekalender er til jer, der har en smule erfaring med sexlegetøj, og som tidligere har købt en fræk julekalender til ham. Til jer der vil have det hele og lidt til. Med Sinful Premium får I 24 fristende overraskelser fra de kendte brands obaie og Sinful.

Hvis du for eksempel nød vores Sinful Original Julekalender sidste år, kan vi anbefale dig at prøve vores Premium i år. Produkterne er væsentligt anderledes, end dem du finder i Sinful Original. Her får du stærkere vibrationer, endnu frækkere accessories og pirrende bondage produkter, som giver jeres december en helt særlig glød.

Sinful Premium Julekalender med forskelligt sexlegetøj

Sinful Premium indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 14 stykker forførende sexlegetøj, der tager jer til alle kroge af nydelse
 • 4 forskellige, erotiske accessories får I masser af ekstra krydderi til legen
 • 6 produkter til blid bondage, som kan være med til at rykke jeres grænser en lille smule

Vi afslører selvfølgelig ikke, hvad der gemmer sig bag hver eneste låge. Meen vi løfter sløret for fem af dem nedenunder, så I ved, hvad I kan glæde jer til.

Sinful Anchor Metal Anal Plug

Det smukke, enkle design og den ergonomiske form sørger for at pluggen ser lige så indbydende ud, som den føles. Anus er et yderst følsomt område, der kan skabe stor nydelse, når det bliver stimuleret. Nyd det elegante udtryk, den gode tyngde og gå på opdagelse.

Sinful Premium Magic Wand

Drys julemagi på lagnerne med en magic wand. Den kan både bruges til en afstressende massage eller til at trylle den ene orgasme frem efter den anden. Lad den fortrylle de forskellige erogene zoner på kroppen, eller lad den gå på opdagelse på og omkring klitoris.

Sinful Double G-P Wand

Med G-P wand er der masser af stimulation at glæde sig til! Det faste design er skabt til at forkæle enten G-punktet hos kvinden eller P-punktet hos manden. De kugleformede hoveder sørger for at ramme de helt rigtige steder. Bevæg wanden frem og tilbage, vip den op og ned eller prøv med cirkelbevægelser, indtil du ser stjerner.

Sinful Tease Guld Kildefjer

Lad kildefjeren være starten på en kærlig aften! Brug den til blide strøg langs ryggen og drillende bevægelser på de mere intime steder. Mærk hvordan kroppen begynder at sitre af spænding, jo mere du bruger den.

obaie Premium Flettede Manchetter

Brug manchetter til at komme endnu tættere på hinanden. Fiksér din partner og lad det handle om forkælelse og opmærksomhed, når du styrer slagets gang med alle jeres yndlingslege. De flettede detaljer er med til at skabe den rette stemning, og det bøjelige materialer sørger for, at de er behagelige at have på.

Alt sammen til en værdi af 4.400 kroner

Nærbillede af sexlegetøj fra Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Mænd

Sinful 12 Days til Mænd er til dem, der vil have lidt færre, men stadig kvalitets produkter. En fræk julekalender til ham, der er single eller til mand/mand parforholdet. Kort sagt: Manden der gerne vil udforske seksuelt, men hvor tiden har det med at løbe fra ham. Med 12 Days til Mænd får I 12 kælende overraskelser, der primært er målrettet til ham.

Sinful 12 Days til Mænd er altså en julekalender til mænd, som er skabt ud vores synspunkt, at alle fortjener at blive forkælet i december - uanset om man har en partner eller ej. Gaverne, der gemmer sig bag lågerne, kan bruges solo, men dukker der en december-flirt op, kan de nemt indvies i herlighederne.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd med forskelligt sexlegetøj

I 12 Days til Mænd finder du flere forskellige former for produkter

 • 10 forskellige stykker sexlegetøj, der stimulerer forskellige steder på kroppen
 • 2 stykker blid bondage, der kan gøre oplevelsen ekstra spændende

Vi kommer ikke til at fortælle, hvad alle lågerne gemmer på. Dog kan du få lov til at se et lille glimt, så du ved, hvad der venter på dig, når du står med en fræk julekalender til ham i hånden.

Sinful Reversible Håndjob

På den ene side finder du riller, og vender du sleevet om, er det fyldt med stimulerender dupper i forskellige størrelser. Du behøver nemlig ikke vælge med det her håndjob sleeve.

Sinful Blue Waves Håndjob Sleeve

Sleevet er designet til at gøre dit håndjob endnu bedre! De indvendige riller sørger for ekstra stimulering, når du bevæger det op og ned. Det kan sagtens bruges solo eller sammen med en partner. Uanset, er der fuldt fokus på nydelse.

Sinful Blue Dobbelt Silikone Penis Ring Sleeve

Med en dobbelt penisring får du en ekstra intens oplevelse omkring skaftet OG kuglerne, så du kan få en endnu kraftigere udløsning. Placér bullet vibratoren i sleevet og forkæl dig selv eller din partner med vibrationerne.

Sinful Stretchy Donut Penis Ring

Oplev en hårdere erektion og forlæng den seksuelle oplevelse, når du sætter penisringen på. Med den tykke donut-udgave er trykket mere bredt fordelt end ved smallere penisringe, så du kan få en helt anden oplevelse i de intime stunder.

Sinful Power Bullet Vibrator

Bullet vibratoren kan placeres i de forskellige sleeves for at skabe kraftige vibrationer, eller den kan bruges, som den er. Lad for eksempel vibrationerne pirre brystvorter, pung, skaft eller andre af kroppens ydre, erogene zoner. Med 10 forskellige vibrationsmønstre, er der nok at glæde sig til!

Alt sammen til en værdi af 1.500 kroner

Nærbillede af sexlegetøj fra Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Med Sinful Four Weeks Deluxe skal der åbnes én låge om ugen i stedet for en hver dag. Det er derfor en fræk julekalender til ham, der helst vil have alle pakkerne på én gang. Er det første gang, du og din partner skal udforske sexlegetøj, er denne julekalender til mænd et rigtig godt bud på, hvor I skal starte.

Julekalenderen indeholder 15 produkter i alt, som er fordelt på de fire låger. Produkterne er nøje matchet bag hver låge, så der opstår en ny oplevelse hver gang, I finder den frem. På den måde kan både du og din mand gå hele ugen og glæde jer til, hvad den næste overraskelse er. Spændingen kommer til at være lige så stor som til juleaften.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender med forskelligt sexlegetøj

I Four Weeks deluxe findes der forskellige typer produkter

 • 9 stykker sexlegetøj med og uden vibrationer gemmer sig bag lågerne
 • 2 forskellige accessories, som gør aftenen lidt mere spændende
 • 4 produkter til blid bondage, som giver mulighed for at finde ud af, om det skal undersøges nærmere

Selvom du er nysgerrig, efter hvad der gemmer sig i en fræk julekalender til ham, er det kun et par af tingene, du kan få lov til at se på forhånd.

Sinful Rabbit Penisring

Med en penisring har du mulighed for en hårdere erektion og en kraftigere udløsning. Kombinerer du dét med vibrationer fra en bullet vibrator, er der nok at glæde sig til!

Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

Bullet vibratoren kan bruges i de forskellige sleeves, men kan selvfølgelig også nydes, som den er. Lad vibrationerne vandre hen over kugler og skaft, brystvorter eller andre af kroppens ydre, erogene zoner.

obaie Neopren Paddle

Oplev korte, skarpe slag eller langsomme, bløde klap, når du tager en paddle i hånden. Slip den løs på de polstrede områder på kroppen som for eksempel lår og baller og nyd de forskellige klask, du kan skabe med den.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Massér ømme muskler eller forkæl dig selv (eller en partner) med intens nydelse, når vibrationerne kommer i omdrejninger. Kør den op og ned ad skaftet, lad den hvile på mellemkødet eller lad den gå på opdagelse rundt på kroppen.

Sinful Wearable Trusse Vibrator Fjernbetjent

Lad mellemkødet tage imod vibrationerne, imens hænderne er optaget et andet sted. Den kan også snildt føres rundt på kroppen, indtil den finder de områder, der kalder på ekstra kærtegn. Giv fjernbetjeningen til en partner eller hav den helt for dig selv.

Alt sammen til en værdi af 2.800 kroner

Nærbillede af sexlegetøj fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks Premium julekalenderen er til jer, der allerede har haft oplevelser med sexlegetøj, og måske ovenikøbet tidligere har haft en af vores andre frække julekalendere til ham. Skal det være til manden, der aldrig ønsker sig noget, skal det være Four Weeks Premium. Den har fire låger, som passende kan åbnes én gang om ugen.

Med 15 forskellige produkter fordelt mellem de fire låger kan I bruge hele ugen på at opbygge spænding. Indholdet i en fræk julekalender til ham er sammensat, så der venter en intim helhedsoplevelse hver eneste gang. Forventningens glæde er næsten lige så dejlig, som når den bliver udløst.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender med forskelligt sexlegetøj

Der er nok at glæde sig til med Four Weeks Premium, der indeholder følgende produkter

 • 9 forførende stykker sexlegetøj,der stimulerer og forkæler hele kroppen
 • 2 accessories er med til at gøre det hele lidt sjovere
 • 4 typer blid bondage er den oplagte mulighed til at lege på nye måder

Søde hemmeligheder er der nok af i december. Derfor får du en lille flig af, hvad der er bag de glitrende låger i en fræk julekalender til ham.

obaie Premium Braided Blindfold

Lad dine sanser få helt frit spil, når du placerer det frække blindfold for øjnene, så selv de fjerlette berøringer kan mærkes helt under huden. Den nye dimension skaber et særligt rum til forførende og frække oplevelser, som kan udforskes solo eller med en partner.

obaie Premium Flettet Flogger

Du bestemmer, om det skal være skarpe, hårde slag eller sensuelle, bløde strejf, når floggeren kommer frem. Brug den for eksempel på lår og baller, hvor der er godt med polstring. Træk halerne langsomt ned over ryggen, inden den svirper på bagdelen.

Sinful French Kiss Vibrator

Den legesyge tunge glider hen over kroppen, og du lader den hvile på de steder, hvor du trænger til ekstra opmærksomhed. Uanset om det er øreflipper, hals eller mellemkød bliver den ivrigt ved, indtil du kan høre bjældeklang i det fjerne. Den kan selvfølgelig også bruges til at stimulerer klitorisområdet.

Sinful Wave Anal Plug

Find ud af, hvad anal stimulation kan gøre for dig. Pluggen har en ergonomisk udformning, der gør den nem at indføre. Med et tiltet hoved rammer den uden problemer det nydelsesfyldte p-punkt.

Sinful Warm Intense Penis Vibrator Rechargeable

Lad vibratoren glide ned over penishovedet, og mærk hvordan vibrationerne breder sig i skaftet. Før den op og ned eller lad den hvile imens du nyder at blive forkælet. Vibratoren er nem at kontrollere og holde ved, så du bestemmer selv, om den skal hvile på maven, eller om der skal lidt mere fart på.

Sinful Love Egg Vibrator Fjernbetjent

Med et æg i hånden har du hele kroppen at udforske. Vibrationerne er oplagte til at finde nye yndlingssteder, og dit mellemkød vil helt sikkert gerne forkæles en lille smule ekstra. Inddrag en partner til at prøve det samme eller udforsk det vaginalt.

Alt sammen til en værdi af 4.200 kroner

Nærbillede af sexlegetøj fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Introducer sexlegetøj med en fræk julekalender til mænd

Er sexlivet blevet en anelse monotont, og det er svært at starte den intime samtale med din partner, kan en fræk julekalender til ham fra Sinful være en stor hjælp. For mange mennesker kan sex nemlig være svært at tale om, også selvom du befinder dig i et trygt og fortroligt forhold med en partner, som du elsker højere end nogen anden.

Sinfuls udgaver af en fræk julekalender til ham har den fordel, at ingen af jer ved, hvilke små overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Når I åbner dagens låge og forløser spændingen, er I sammen om at kigge på sexlegetøjet og kan således få gang i samtalen omkring fantasier, seksuelle præferencer og jeres generelle sexliv.

Det skaber en større intimitet i jeres forhold, som kun bringer jer tættere sammen – det gælder selvfølgelig både i og uden for soveværelset. En fræk julekalender til ham kan altså andet og mere, end at bidrage med seksuel nydelse.

En kvinde og en mand sidder på gulvet og kigger på hinanden foran et juletræ

Selvom en fræk julekalender til ham indeholder erotiske gaver, behøver I ikke bruge dagens overraskelse den samme aften. Det er helt i orden at tage pauser i løbet af den hede december. I kan enten samle sammen til en særlig aften eller gemme noget af sexlegetøjet til senere brug.

På den måde har I hele tiden har noget nyt sexlegetøj i gemmerne, som I kan hive frem til at gøre en hyggelig aften lidt mere fræk. Det giver jer også mulighed for at udforske de enkelte elementer mere i dybden, så I får mest mulig nydelse ud af alt, hvad de frækkere vidundere kan bringe med sig.

Ender I med at bruge alle produkterne med det samme, fordi I ikke kan holde fingrene fra hinanden, gør det heldigvis ikke noget! Uanset hvilken fræk julekalender til ham du vælger, kan langt størstedelen af produkterne nemlig bruges igen og igen. Dermed er der mulighed for at udvide den hede til december til langt ind i det nye år og fremadrettet.

Vi håber du er blevet inspireret til at købe en fræk julekalender til ham, som du kan forkæle din partner, dig selv og jeres sexliv med igennem hele december.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Mænd

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS