Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
To hænder over vandTo hænder over vand
Guides
Forfatter
Sidst opdateret:23/09/2022

Sådan finder du G-punktet

Indholdsfortegnelse

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et G-punkt? Bare rolig, det har alle. Det kræver blot lidt øvelse at finde det.

I denne guide finder du vores råd til, hvordan du kan finde det – både med og uden sexlegetøj.

Du får også tips til, hvordan du opnår den eftertragtede G-punkt orgasme, men lad os først lige få på plads, hvad G-punktet egentlig er for en størrelse.

Hvad og hvor er G-punktet?

Dit G-punkt er egentlig ikke som sådan et punkt, men snarere et område. Overfladen/vævet føles lidt “nubret”, lidt ligesom en blød valnød, og mere svampet end det omgivende skedevæv. Det ligger 2-3 cm inde i din skede i retning ud mod maven mod skambenet og lige foran livmoderhalsen.

Det er et meget følsomt område, som svulmer op, når du bliver seksuelt ophidset. Derfor er det faktisk nemmest at finde det, netop når du er ophidset.

Det føles meget rart at få det stimuleret, og bliver det gjort på den rigtige måde, vil du måske endda opleve den meget dybe G-punkt orgasme.

Illustration af en kvindes anatomi med en klitoris, G-punkt, blære, anus og livmoder

1. Klitoris. 2. G-punktsområdet 3. Blære 4. Anus. 5. Livmoder

Sådan finder du G-punktet

Når du skal udforske og lokalisere dit G-punkt, er det en god idé at starte ud med at bruge fingrene. Det vil give dig en klar fornemmelse af, hvor det er placeret, og hvordan det reagerer på stimulation.

Når du skal i gang med ”fingerspillet”, så læg dig ned på ryggen med dine ben spredt. Bøj knæene, og placér dine fødder fladt på sengen. Denne position gør det nemmest for dig at ramme området med dine fingre. Du kan med fordel placere en pude under dine balder, sådan at dit underliv bliver løftet en smule.

Påfør godt med glidecreme i skeden og på fingrene, og før 1-2 fingre ca. 2-3 cm ind i skeden, evt. længere hvis det føles naturligt og behageligt. Selve området ligger ret tæt på skedeindgangen, ud mod maven. Bøj fingrene en anelse, så de rører ved det bløde væv derinde. Start så med at massere punktet/området med fingrene, og pres på området i små ”kom her”-bevægelser som vist på billedet.

Punktet skal føles lidt mere ujævnt end resten, og området er ca. på størrelse med en lille valnød. Når du kan mærke det, har du fundet G-punktet.

To hænder med rød neglelak laver en "kom her"-bevægelse

Leg med dit G-punkt

Når du har fundet dit G-punkt, så giv dig selv et klap på ryggen, du er nu godt på vej til himlen!

Den svampede lille knop du har fundet er klar til stimulation. Brug dine egne fingre til at lege med punktet, så du vænner dig til følelsen og hurtigt kan lokalisere punktet igen. Du kan også hjælpe din partner med at finde punktet og lade din partner deltage i legen, enten med sine fingre eller med et stykke sexlegetøj.

Generelt anbefales fast og konstant bevægelse på punktet, men vær åben overfor, hvad det føles rart for dig, og tag den derfra – vi er alle forskellige.

Tilføj sexlegetøj

Hvad der føles godt med fingrene, vil føles mindst lige så godt med sexlegetøj, og der findes masser af legetøj på markedet, som er designet til at stimulere G-punktet, f.eks. i form af en vibrator eller dildo. Du kan som regel genkende det ved, at det har en ekstra krumning. Det er denne krumning, som gør det muligt for dig at ramme det rette område og opnå optimal og orgasmisk stimulation.

Det er dog også muligt at bruge et vibrerende æg, da nogle af dem har et ergonomisk design, som får ægget til at ramme helt perfekt. Du kan vælge at bruge dit sexlegetøj alene eller sammen med din partner.

En G-punktsdildo kan have mange forskellige former. Nogle er mere krumme end andre, andre er mere bløde end andre. Du kan også få dem i både stål og silikone, så det er bare et spørgsmål om smag og behag, hvad du er til.

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Vi kan anbefale njoy Pure Wand. Den er fremstillet i medicinsk stål og er ideel til at ramme det famøse område på grund af dens krumning. Og så er den yndlingen blandt mange af verdens førende sexeksperter.

Når du har fået lidt erfaring, kan du med fordel prøve en vibrator, som kan give ekstra meget stimulation på punktet, og med stålet kan du endda eksperimentere med pirrende kulde og varme ved henholdsvis at fryse og opvarme dildoen.

Nærbillede af en dildo i stål

LELO Enigma Dobbelt Klitoris og G-Punkts Stimulator

En G-punkt orgasme er dejlig nok i sig selv, men hvis du vil gøre den endnu bedre, kan du med fordel stimulerer din klitoris samtidig. Her taler vi dog ikke kun om opvarmningen som tidligere nævnt. Du kan nemlig få sexlegetøj, som fokuserer på både din klitoris og dit G-punkt på samme tid. Det skaber for mange en meget intens og ophidsende oplevelse, som oftest resulterer i en uforglemmelig orgasme.

Hvis du gerne vil prøve det bedste af begge verdener, findes der sexlegetøj, som er specifikt designet til dette formål. Her finder du blandt andet den populære model LELO Enigma, som har begejstret mange kvinder kloden over.

Den har et kurvet skaft, der indsættes i vagina, hvor den let kan ramme det helt rigtige sted, samtidig med at den for oven har en klitorisstimulator. I skaftet kan du nyde godt af kraftige vibrationer, mens klitorisstimulatoren kører med den meget populære lufttryksteknologi, der pulserer over din klitoris og giver dig en usammenlignelig orgasme.

Du kan selv vælge om, du vil køre med både lufttryk og vibrationer på en gang eller blot en af delene, hvis det bliver for intenst.

En person ligger med en klitoris stimulator i hånden

Amaysin Klassisk Rabbit Vibrator

Du kan også prøve en mere klassisk model i form af rabbitvibratoren, der vandt stor popularitet efter den fik omtale i den storhittende serie “Sex and The City”.

Amaysin klassisk rabbitvibrator er designet med en form, så det lange skaft rammer dit G-punkt indefra, mens den lille kanin udenpå kærtegner og stimulerer din klitoris med kraftige vibrationer.

En lyserød rabbit vibrator på en dyne

Sådan føles en G-punktsorgasme

Da placeringen af G-punktet er meget tæt på urinrøret, kan det føles, som om du skal tisse. Bare rolig, det skal du ikke, og det gør du ikke (især ikke hvis du allerede har tømt blæren). Selvom nogle kvinder faktisk ejakulerer væske, når de får orgasme (og nogle blot ved at blive ophidset), så er denne væske altså ikke decideret urin.

Faktisk er det fysisk umuligt at tisse og ejakulere væske på samme tid, så slap af i bækkenmusklerne, og nyd det! Så skal fornemmelsen af at skulle tisse nok forsvinde igen.

Mange kvinder har dog svært ved at mærke, om de får den famøse orgasme. Simpelthen fordi den føles meget anderledes end f.eks. en klitorisorgasme. Hvor en klitorisorgasme ofte er hurtigt overstået (men dog stadig superdejlig), så er denne type meget dybere og mere bevægende. Flere bliver faktisk følelsesmæssigt berørt ved det.

Og husk, det kræver træning at opnå en G-punkt orgasme. Det vil sikkert ikke lykkedes første gang, du forsøger. Men bliv ved med at øve dig, og husk, at kodeordet er afslapning.

Forskellige veje til G-punktsorgasmen

Vores kroppe er helt fantastisk forskellige og dynamiske, og for nogle vil det kræve mere øvelse end for andre. For nogle kan G-punktet levere de mest intense og dybe orgasmer, de nogensinde har haft. For andre er det blot en skøn tilføjelse til den lange række af andre orgasmer, de er i stand til at frembringe. For andre igen er den form for stimulation aldeles ligegyldigt og noget, de sagtens kan være foruden.

Men det er faktisk ligegyldigt, hvilken kategori du hører til, det at udforske din krop er et mål i sig selv – og vi vil faktisk mene, det udgør mindst halvdelen af nydelsen.

Så tilbring lidt kvalitetstid med dig selv, og find ud af, hvad der føles rart. Hvis du gerne vil eksperimentere med stimulation af G-punktet under samleje, så giv en sexstilling i doggy style et forsøg – sex bagfra er skabt til netop det. Overvej om et legetøj eventuelt vil være noget for dig – også hvis fingrene måske ikke helt havde den ønskede effekt, måske skal der bare noget andet og mere til for at få dig op at ringe.

Uanset hvilken metode du prøver, så sørg for, du starter med en, du er tryg ved. Hvis du har svært ved at slappe af under processen, så husk på, at det er en god ide allerede at være godt ophidset, inden du tager den hele vejen. Du kan med fordel starte med at varme op ved at pirre dig selv med en lille klitorisvibrator – eller få din partner til det.

Faktisk kan det endda være en god ide at få en klitorisorgasme først, inden du går videre til indre stimulation.

Illustration af en sexstilling med en pude

Vi er alle forskellige

G-punktet får masser af omtale for at være en eksplosiv erogen zone. Og det er også ofte sandt, bare ikke for alle. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle kvinder finder dette område erotisk stimulerende – og at nogle endda synes, det er decideret ubehageligt at blive stimuleret der. Dette er helt naturligt og 100% ok.

Følsomheden har meget at gøre med, hvordan din krop er skruet sammen, hvor tykke dine skedevægge er, generelle fysiske forskelle, og det kan komme an på din alder også. Nogle kvinder rapporterer intense G-punkt orgasmer i 40’erne, selvom de aldrig før har haft dem.

Andre igen vil bare aldrig komme til at synes, at det er et erotisk følsomt område overhovedet. Skulle dette være tilfældet for dig, så tag den med ro. Det kan for det første være, det kommer senere i livet – og hvis ikke er der masser af andre områder på din krop, som du kan lege med og bringe orgasmisk nydelse.

Uanset hvad er de magiske ord “slap af”. Det kan tage tid, og din krop har brug for at vænne sig til en nye typer af erotisk nydelse. Vær nænsom, kærlig og hav det sjovt. Om du så opnår en G-punktsorgasme eller ej, er du sikker på, at legen altid får en happy ending.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS