Nyheder

Julekalender til hende

Hos Sinful elsker vi julen. Det er en fantastisk tid, hvor der er fokus på gaver, overraskelser og hyggeligt samvær med dem, vi holder allermest af. Julen er desuden fuld af traditioner, som vi med glæde værner om hvert eneste år. En af nyeste traditioner på den danske scene, som også har gennemgået den største udvikling gennem de senere år, er uden tvivl pakkekalenderen. Den store gave, der med sine 24 små overraskelser hjælper børn og voksne med at tælle ned til juleaften fra den 1. december og frem.

I dag kan man både få julekalendere til hende og ham,  men sådan har det ikke altid været. Første skud på stammen var julekalenderen, som kun var tiltænkt familiens mindste medlemmer, der havde svært ved at klare ventetiden frem til den 24. december.

I Danmark blev den første masseproducerede julekalender fremstillet i 1930’erne, hvor indholdet var lidt anderledes end de fleste børn er vant til i dag. Dengang gemte lågerne nemlig på forskellige billeder af julemanden, juletræer, små klokker og andre søde motiver. Det har som bekendt ændret sig gennem årene, og nu kan børnenes pakke- eller julekalender indeholde alt fra slik og chokolade til alverdens legetøj.

Det menes, at de første pakkekalendere stammer fra tiden lige efter 2. Verdenskrig, hvor de enten blev købt færdiglavet eller fremstillet derhjemme. Ligesom vi kender det fra i dag, hvor nogle selv sammensætter gaver mens andre køber dem fra butikker eller fra nettet. Dengang var pakkekalenderen målrettet børnene, der kunne bruge de 24 gaver, som nedtælling til juleaften. Det var, og er stadig, en alletiders måde at tælle ned til årets med spændende dag, hvor der kommer gaveregn over de fleste børn herhjemme.

Det var først senere, der kom pakkekalendere til voksne, som siden er blevet mere og mere populære i det danske samfund. I dag er det nemlig helt almindeligt, at kærester og ægtefæller giver hinanden 24 små gaver, som en ekstra lille overraskelse i den søde juletid. Til kvinder kan de mange små overraskelser for eksempel være skønhedsprodukter, eksklusiv chokolade, make-up eller noget helt andet. Der findes masser af muligheder, men som mand det kan være svært at finde den rette julekalender til hende, hvor det hele falder i hendes smag.

I takt med den teknologiske udvikling, er der også kommet forskellige elektroniske julekalendere, der både henvender sig til børn og voksne. Det virker dog til, at de fleste stadig foretrækker dem i pap, der indeholder små gaver, man enten kan bruge, spise eller drikke. Selvom julekalenderen umiddelbart følger med tiden, vil nogle personer måske mene, at den trods alt stadig bare er en tidsmåler, der kun har til formål tælle dagene frem til den 24. december.

Hos Sinful mener vi dog at en pakkekalender kan meget mere end det. Vælger du den rette pakkekalender til hende, så kan den være med til at bringe jer tættere sammen – især, hvis du vælger en udgave, der indeholder noget for jer begge.

Julekalender til hende, der gavner jer begge

Julekalender til hende

Vil du gerne overraske din kæreste eller hustru med en 24 små gaver, men er du i tvivl om, hvad det skal være? Her får du to bud på en julekalender til hende, du elsker allermest.

Hos Sinful har vi fremstillet to erotiske kalendere, der hver især udgør en perfekt pakkekalender til hende. Her får hun hele 24 stykker erotisk sexlegetøj, der kommer jer begge til gavn. Hver dag skal der åbnes en låge, som både kan indeholde noget til hende, til dig eller et produkt, som I kan bruge sammen. Hun får altså en lækker lille overraskelse hver dag frem til juleaften, som hun med sikkerhed vil sætte stor pris på – både i december og de efterfølgende måneder. Der er nemlig sexlegetøj nok til den kommende kolde måneder.

Vælger du en af vores pakkekalender til hende, kan I begge bruge indholdet til at udforske hinanden og jeres sexliv. Det nye sexlegetøj kan åbne op for en snak om fantasier og seksuelle præferencer, der med sikkerhed vil skabe mere intimitet i jeres parforhold. Det vil kun bringe dig endnu tættere på din kæreste eller hustru, og hvilken kvinde vil ikke sætte pris på det.

Er du klar til at fylde jeres december med masser af overraskelser, nydelse og sex? Så lad os kigge nærmere på, hvilken en af vores sexjulekalendere, der passer bedst til jeres sexliv og erfaring med sexlegetøj.

Du kan vælge at forkæle din kæreste eller hustru med en Sinful Classic eller en Sinful Deluxe Julekalender. Begge udgaver er kommet i en opgraderet version i forhold til sidste års model, der blev udsolgt meget hurtigt. Igen i år findes begge udgaver kun i en begrænset mængde, så du skal skynde dig inden de bliver udsolgt.

Sinful julekalender

Sinful Classic indeholder
7 erotiske accessories
13 stykker lækkert legetøj
4 bondage produkter

 

Med Classic-udgaven får I hele 24 populære, håndplukkede bestsellere, der har en en værdi af 2.300 kroner. Denne udgave passer til de par, der ikke har den store erfaring med sexlegetøj, men som er friske på at udforske hinanden og deres sexliv.

                                 
Sinful Deluxe Julekalender

Sinful Deluxe indeholder
3 erotiske accessories
14 stykker lækker legetøj
7 bondage produkter

 

Deluxe-udgaven indeholder 24 eksklusive kvalitetsprodukter fra nogle af verdens mest kendte sexlegetøjsbrands, som Sinfuls eget brand, We-Vibe, Obaie og Tenga. Med en værdi på 3.500 kroner er den velegnet til de par, der ønsker kvalitetsprodukter, og som har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj. Indholdet kan med stor sandsynlighed være med til at udfordre de erotiske lege i soveværelset.

Køber du enten Sinful Classic eller en Sinful Deluxe til din kæreste eller hustru, kan I være sikre på at gå december i møde med masser af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter, som I kan bruge sammen.

Er du usikker på, om du kan finde ud af at bruge al indholdet i vores pakkekalendere, kan du godt ånde lettet op. Der medfølger nemlig et flot inspirationshæfte med tips og guides til, hvordan I bedst udnytter dagens frække overraskelse. Der medfølger desuden en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme til alt jeres nye legetøj, så I er klar til at gå i gang med det samme, når vi rammer den 1. december.

God fornøjelse.