Nyheder

Julekalender til hende

Fræk julekalender til hende: Gør julen lidt sjovere

Hos Sinful elsker vi julen. Det er en fantastisk tid, hvor der er fokus på gaver, overraskelser og hyggeligt samvær med dem, vi holder allermest af. Det er en tid fuld af traditioner, som vi med glæde værner om hvert eneste år. En af nyeste traditioner, som også har gennemgået den største udvikling gennem de senere år, er uden tvivl julekalenderen.

Tidligere var julekalendere kun tiltænkt familiens mindste medlemmer, der havde svært ved at klare ventetiden frem til den 24. december, men sådan er det heldigvis ikke længere. Nu kan du nemlig også købe en julekalender til kvinder, der, med sit erotiske indhold, vil fylde jeres december med frække overraskelser, nydelse og sex.

Så hvis du er klar på en jul, der er lidt frækkere end den plejer, så læs med her, hvor vi introducerer dig for tre forskellige modeller, der med garanti kan forføre enhver kvinde.

 

sinful julekalender til hende

 

 

 

adventskalender

 

Fræk julekalender til hende

Vil du gerne overraske din kæreste eller din hustru med 24 små gaver, som kan hjælpe jer med at tælle ned til juleaften, men er du i tvivl om, hvad det skal være? Bare rolig! Vi giver dig tre fantastiske bud på en fræk julekalender til hende, du elsker allermest.

Hos Sinful har vi, igennem de nu sidste fire år, udviklet og fremstillet voksenkalendere, der, med sit frække indhold, har sørget for, at årets sidste måned også blev årets frækkeste.

Tidligere har vi haft to muligheder:

Sinful Classic Julekalender og Sinful Deluxe Julekalender. Classic-modellen henvender sig til par, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj, mens Deluxe-modellen er til de par, der allerede har bevæget sig lidt ud i det frække univers, men som har lyst til at prøve lidt mere. Som noget nyt i år har vi også udviklet og produceret Sinful Adventskalender, der kan nydes af alle par – uanset hvor meget eller hvor lidt erfaring I har med sexlegetøj.

Læs med herunder, hvor vi giver dig en introduktion til vores tre bud på en fræk julekalender til hende. De findes kun i et begrænset antal, så hvor længe tør du vente med at købe jeres?

Fræk Classic Julekalender 2020 til hende

På ganske kort tid er den populære Classic-model blevet den mest solgte erotiske julekalender i hele Skandinavien. Den er blandt andet kendt fra landsdækkende TV, og i 2019 blev den endnu en gang udsolgt på rekordtid.

julekalender til hende classic indholdVi kommer selvfølgelig ikke til at oplyse det præcise indhold, men vi kan alligevel løfte lidt af sløret, så I har en idé om, hvilken fræk jul I har i vente. Med Classic-udgaven kan I se frem til hele 24 populære, håndplukkede bestsellere, der har en en værdi af 2300 kroner. I finder både frækt sexlegetøj, erotiske accessories til forførende forspil og blide bondage-produkter i denne frække julekalender til hende.

Denne model henvender sig til de par, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Det betyder også, at hvis du og din partner sidste år havde fornøjelsen af at lege jer igennem julen med denne klassiske model, så anbefaler vi, at I, denne december, kaster jer over vores eksklusive Deluxe Julekalender eller den helt nye og lækre adventskalender i stedet for.

I 2020 indeholder Classic-modellen nemlig otte populære gengangere fra sidste år, ti opdaterede varianter og seks helt nye og frække produkter. Der er altså lagt op til mange timers leg, hvor I kan udforske hinanden og nyde en masse fantastiske orgasmer sammen. Men det er, som sagt, bedst at vælge denne model, hvis I ikke har erfaring med sexlegetøj eller ikke købte den sidste år.

Hvad indeholder classic kalenderen?

Som lovet kan vi godt løfte lidt af sløret for, hvad Classic’en indeholder. Bag de 24 låger finder I masser af produkter til både hende, ham og nogle, som I kan nyde sammen. Helt præcist er der faktisk 13 stykker lækkert sexlegetøj, syv erotiske accessories, som er helt perfekte til forspillet og fire blide bondage-produkter, der kan tænde en ekstra glød i soveværelset.
Nogle af de produkter, som I, blandt andet, kan se frem til at lege med, er:

 • Sinful Silver Bullet Vibrator
 • Sinful Pom Pom Tickler
 • Sinful Soft Neoprene Wrist Cuffs
 • Sinful Classic Dildo Vibrator
 • Sinful Micro Wand Vibrator

Det er altså både vibratorer, en lille wand og lidt forskelligt bondage sexlegetøj, der gemmer sig bag de 24 låger. Og med så mange forskellige produkter, er der med sikkerhed også noget, der vil falde i jeres smag. Det er nemlig ikke uden grund, at denne model, til hende, er den mest populære variant i hele Skandinavien.


 

Fræk Deluxe Julekalender 2020 til hende

Deluxe-kalenderen er til jer der allerede har erfaring med vores erotiske julekalender. Det er den mest luksuriøse julekalender vi har og den, som vi, på det kraftigste, anbefaler til par, som allerede sidste år prøvede kræfter med en lidt frækkere juletid gennem vores julekalendere.

I denne model vil I støde på både klassiske mærker som Sinful og Obaie, men også nye og frække bekendtskaber fra 2020 i form af flotte Amaysin og frække Nortie lingeri

 

Det præcise indhold kan vi naturligvis ikke afsløre på nuværende tidspunkt – det skal I selv opleve med hinanden, men vi vil gerne sætte et par ord på nogle typer af produkter, I kan vente jer.

Først og fremmest er der fire styk af det man vil kalde “erotiske accessories” – hvad dette præcis dækker over, vil vi lade være en overraskelse, men det er nok det, man kan kalde “lidt ekstra krydderi på lagnerne”.

Dernæst kan vi, i år, præsentere hele 14 frække stykker sexlegetøj, som, vi håber, for alvor vil sætte gang i både jeres legesyge og jeres fantasier.

Slutteligt har vi til 2020-udgaven af julekalenderen hele seks blide bondageprodukter.

Deluxe-kalenderen har en værdi på hele 3700 kr og er fyldt med kvalitetsprodukter hele vejen rundt. Det er den kalender, vi anbefaler til de af jer, der købte Classic-kalenderen sidste år.

Nogle af de produkter, som I blandt andet kan se frem til at lege med, er:

 • Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
 • Amaysin Rechargeable Magic Wand Vibrator Limited Edition
 • Sinful Slender Silicone Dildo Medium
 • Sinful Bootie Prostate Plug Medium
 • Sinful Couples Love Sleeve


Fræk adventskalender til hende

Adventskalenderen er for dig, som ikke er 100% klar til at gå “all in” på en julekalender med 24 låger til hende. I adventskalenderen finder du ti frække overraskelser fordelt bag de traditionelle fire låger. Her er, med andre ord, nok til at du, sammen med din partner, kan få en sexet december på lagnerne.

At overraskelserne er fordelt bag fire låger i stedet for 24, giver jer mulighed for at få en ny, fræk totaloplevelse hver søndag i advent, hvor I rigtig kan nyde hinanden og jeres nye legetøj.

Det får du med i adventskalenderen til hende:

 • 2 erotiske accessories
 • 6 stykker frækt sexlegetøj
 • 4 produkter til blid bondage 
 • BONUS: Økologisk Orgasmegel fra Kaerlig & Økologisk Massageolie fra Kaerlig

Indholdet i adventskalenderen er selvfølgelig en hemmelighed, men herunder kan vi løfte en brøkdel af sløret – så I ved, hvad I går ind til:

 • Blindfold
 • Sinful Rechargeable Rabbit Vibrator
 • Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
 • Sinful Couples Love Sleeve

 

 

adventskalender

Derfor skal du købe en pakkekalender til hende

Med en fræk julekalender til hende får din partner hele 24 stykker erotisk sexlegetøj, der uden tvivl vil komme jer begge til gavn. Hver dag skal der åbnes en låge, som enten kan indeholde noget til hende, noget til ham eller et erotisk produkt, som I kan nyde sammen.

Din partner er altså garanteret en lille, lækker overraskelse hver eneste dag, som hun med sikkerhed vil sætte stor pris på – både i december og ide efterfølgende måneder. Hvis du vælger en fræk julekalender til kvinder, så er der nemlig sexlegetøj nok til hele december og de efterfølgende kolde måneder i starten af det nye år.

Vælger du at forkæle din partner med en af vores pakkekalendere til hende, så kan I begge bruge indholdet til at udforske hinanden og jeres sexliv. Det nye sexlegetøj kan nemlig åbne op for en snak om fantasier og seksuelle præferencer, der med sikkerhed vil skabe mere intimitet i jeres parforhold.

Det vil kun bringe dig endnu tættere på din kæreste eller hustru, og hvilken kvinde vil ikke sætte pris på det?

Så spørgsmålet er bare, om du er klar til at fylde jeres december med masser af overraskelser, nydelse og sex? Hvis svaret er ja, så kast din kærlighed over en af vores tre pakkekalendere, som vi har beskrevet ovenfor.

Køber du enten Classic eller Deluxe til din kæreste eller hustru, kan I være sikre på at gå december i møde med masser af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage-produkter, som I kan bruge sammen. Køber I vores helt nye adventskalender, så får I hele 12 produkter, fordelt ud på fire søndage, som med sikkerhed vil tænde varmen i soveværelset midt i den kolde vintermåned.

Er du usikker på, om du kan finde ud af at bruge al indholdet i vores pakkekalendere, kan du godt ånde lettet op. Der medfølger nemlig et flot inspirationshæfte med tips og guides til, hvordan I bedst udnytter dagens frække overraskelse.

Julekalender til hende: Hvor stammer de fra?

I Danmark blev den første masseproducerede julekalender fremstillet i 1930’erne, hvor indholdet var lidt anderledes, end de fleste børn er vant til i dag. Dengang gemte lågerne nemlig på forskellige billeder af julemanden, juletræer, små klokker og andre søde motiver. Det har, som bekendt, ændret sig gennem årene, og nu kan børnenes pakke- eller julekalender indeholde alt fra slik og chokolade til alverdens legetøj.

Det menes, at de første pakkekalendere stammer fra tiden lige efter 2. Verdenskrig, hvor de enten blev købt færdiglavet eller fremstillet derhjemme. Ligesom vi kender det fra i dag, hvor nogle selv sammensætter gaver, mens andre køber dem fra butikker eller fra nettet. Dengang var pakkekalenderen målrettet børnene, der kunne bruge de 24 gaver, som nedtælling til juleaften. Det var, og er stadig, en alletiders måde at tælle ned til årets mest spændende dag på, hvor der kommer gaveregn over de fleste børn herhjemme.

Det var først senere i tiden, at der kom pakkekalendere til voksne, som siden er blevet mere og mere populære i det danske samfund. I dag er det nemlig helt almindeligt, at kærester og ægtefæller giver hinanden 24 små gaver som en ekstra lille overraskelse i den søde juletid. Til kvinder kan de mange små overraskelser for eksempel være skønhedsprodukter, eksklusiv chokolade, make-up eller noget helt andet. Der findes masser af muligheder, men som mand det kan være svært at finde den rette julekalender til hende, hvor det hele falder i hendes smag.

I takt med den teknologiske udvikling, er der også kommet forskellige elektroniske julekalendere, der både henvender sig til børn og voksne. Det virker dog til, at de fleste stadig foretrækker dem i pap, der indeholder små gaver, man enten kan bruge, spise eller drikke. Selvom julekalenderen umiddelbart følger med tiden, vil nogle personer måske mene, at den, trods alt, stadig bare er en tidsmåler, der kun har til formål tælle dagene frem til den 24. december.

Hos Sinful mener vi dog, at en pakkekalender kan meget mere end det. Vælger du den rette pakkekalender til hende, så kan den være med til at bringe jer tættere sammen – især, hvis du vælger en udgave, der indeholder noget for jer begge.

 

sinful julekalender til hende

 

 

 

 

adventskalender