Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Kvinde åber en Sinful julekalenderKvinde åber en Sinful julekalender
Nyheder
Forfatter
Sidst opdateret:09/09/2023

Fræk julekalender til hende

Indholdsfortegnelse

Køb en fræk julekalender til hende og fyld december med sjov, spænding og kærlighed. Så får I en jul, I aldrig glemmer.

Hos Sinful elsker vi julen. Det er en fantastisk tid, hvor der er fokus på gaver, overraskelser og hyggeligt samvær med dem, vi holder allermest af. Det er en tid fuld af traditioner, som vi med glæde værner om hvert eneste år. En af de nyeste traditioner, som også har gennemgået den største udvikling gennem de senere år, er uden tvivl julekalenderen.

Tidligere var de kun tiltænkt familiens mindste medlemmer, der havde svært ved at klare ventetiden frem til den 24. december, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Nu kan du nemlig også købe en fræk julekalender til hende, der med sit erotiske indhold vil fylde jeres december med overraskelser, nydelse og sex. Så hvis du er klar på en jul, der er lidt frækkere end den plejer at være, er du landet det helt rette sted.

Du kan se dine muligheder herunder, men hvis du gerne vil vide mere om indholdet, kan du læse med længere nede. Der går vi nemlig lidt mere i dybden de fem forskellige varianter, du kan vælge mellem, når du skal købe en fræk julekalender til hende, du elsker.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Kvinder

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Skab forførende hygge med en fræk julekalender til kvinder

Vil du gerne overraske din partner med 24 små gaver, som kan hjælpe jer med at tælle ned til juleaften, men er du i tvivl om, hvad det skal være? Bare rolig! Vi giver dig intet mindre end fem fantastiske bud på en fræk julekalender til hende, du elsker allermest.

Hos Sinful har vi igennem de sidste mange år udviklet og fremstillet voksenjulekalendere, der med sit frække indhold har sørget for at årets sidste måned også blev årets frækkeste. Og i år er selvfølgelig ingen undtagelse.

Med en fræk julekalender til hende får både du og din partner et lille afbræk i hverdagen, som ofte er fyldt med masser af praktiske gøremål gennem hele december. Og det kan faktisk være en rigtig god investering i parforholdet. Det er i hvert fald de tilbagemeldinger, vi får hvert eneste år fra vores kunder.

Der er mange par, som vender tilbage og fortæller, at vores julekalender til kvinder har været den bedste parterapi for dem. De er begyndt at tale mere åbent om sex, lyster og fantasier - og det har smittet af på livet i hverdagen, fordi de nu kommunikerer endnu bedre.

Hvis du også synes, det lyder fantastisk med en fræk julekalender til hende, skal du endelig bare læse videre.

Sinful julekalender sammen med mange små julegaver

Nu skal vi kigge lidt nærmere på de fem forskellige muligheder, som du kan vælge imellem, når du skal forkæle din partner med en fræk julekalender til hende.

 • Sinful Original Julekalender
 • Sinful Premium Julekalender
 • Sinful 12 Days til Kvinder
 • Sinful Four Weeks Deluxe Julekalender
 • Sinful Four Weeks Premium Julekalender

Som du kan se, er der hele fem forskellige muligheder - og selvom de mange varianter måske kan virke overvældende nu og her, skal vi nok hjælpe dig til at finde den rette.

Hvis du vil have en traditionel fræk julekalender til hende, der indeholder 24 erotiske overraskelser, så er det enten Sinful Original eller Sinful Premium, du skal gå efter. Hvilken model du skal vælge afhænger lidt af jeres erfaringsniveau, men det kommer vi ind på senere. Der får du også lov til at snuse lidt til indholdet.

Hvis du hellere vil have en fræk julekalender til hende, hvor der kun skal åbnes én låge om ugen i stedet for en hver dag, så er det Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium, du skal kigge nærmere på. Her er der lidt færre produkter, men de er til gengæld super eksklusive, så der er stadig fuld valuta for pengene.

Hvis du bare gerne vil forkæle din partner, eller hvis I er to kvinder i parforholdet, så er det Sinful 12 Days til Kvinder, du skal gå efter. Som det fremgår af navnet, så indeholder denne frække julekalender til kvinder en masse lækre overraskelser, som vil sende hende i den syvende himmel.

Læs med herunder, hvor vi giver dig en længere introduktion til de fem valgmuligheder, som kun findes i et begrænset antal. Så hvor længe tør du vente med at købe en fræk julekalender til hende?

En kvinde og en mand står tæt sammen og kigger på hinanden i et køkken

Fræk julekalender til hende: De 5 muligheder

Nu kan vi snart ikke trække spændingen længere. Vi har efterhånden lovet at gå lidt mere i dybden med de forskellige muligheder et par gange, så nu gør vi det. Læs med herunder og find en fræk julekalender til hende, du elsker og holder af.

Sinful Original Julekalender

Den populære Sinful Original er blevet den mest solgte erotiske julekalender til par i hele Skandinavien. Flere år i træk er den blevet udsolgt på rekordtid.

Denne model henvender sig mest af alt til par, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj. Det betyder også, at hvis du og din partner sidste år havde fornøjelsen af at lege jer igennem julen med vores Sinful Original Julekalender, så anbefaler vi, at du denne december vælger vores eksklusive Sinful Premium, når du skal finde en fræk julekalender til hende.

Som lovet kan vi godt løfte lidt af sløret for, hvad denne frække julekalender til kvinder indeholder. Bag de 24 låger finder I masser af produkter til både hende, ham og nogle som I kan nyde sammen.

Helt præcist er der 13 stykker lækkert sexlegetøj, fem erotiske accessories og seks blide bondage-produkter, der kan tænde en ekstra glød i soveværelset. Kort sagt er det den perfekte decembergave, når du leder efter en fræk julekalender til hende.

Sinful Original Julekalender med sexlegetøj foran

Sinful Original indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 13 stykker sexlegetøj til vagina, penis og meget mere
 • 5 erotiske accessories, der gør det hele lidt sjovere
 • 6 produkter til blid bondage, som giver jer spændende oplevelser

Vi vil gerne være sikre på, at du vælger helt rigtigt, når du skal købe en fræk julekalender til hende. Derfor får du et lille sneakpeak på udvalgte produkter, så du kan se om det er denne variant, du skal forkæle din partner med.

Julekalenderen kommer i et begrænset antal, så hvis du er vild med indholdet, vi viser herunder, kan det være en god idé at få den bestilt hjem med det samme.

I Sinful Original kan du blandt andet se frem til disse fem produkter.

1. Sinful Mini G-punkts Silver Vibrator

Denne lille og super handy vibrator har et kurvet hoved, der er designet til at kærtegne kvindes g-punktsområde. Ved at stimulere dette område med en vibrator kan nogle kvinder opnå ekstra dybe og intense (sprøjte)orgasmer.

2. Sinful Anal Teaser Small

Her får I en begyndervenlig butt plug, der baner vejen for en masse gode analoplevelser. Produktet er fremstillet i silikone og den glatte overflade gør den endnu nemmere at indføre (husk glidecreme!). Det er kort sagt det perfekte legetøj, når et af kroppens mest nydelsesfulde områder skal udforskes.

3. Sinful Tease Silver Kildefjer

Få din partners krop til at sitre, når du langsomt og sensuelt kærtegner hele kroppen med denne kildefjer. De langsomme strøg med de bløde fjer vækker alle nerveender, hvilket gør den perfekt til frække forspil, sanselige parlege og ideel til at finde nye lystpunkter hos jer begge.

4. Sinful Couple’s Love Sleeve

Dette fantastiske produkt til par kan bruges under penetrationssex, hvor den vibrerende bullet både stimulerer kvindes klitoris og g-punktet på én gang. Når vibrationerne først er i gang, kan begge parter nyde dem fuldt ud.

5. Sinful Rumble Vibrerende Æg

Med det vibrerende æg er der fuld fokus på indvendig nydelse i vagina. De dejlige vibrationer kan kontrolleres med den tilhørende fjernbetjening - enten af dig selv eller din partner. Ægget har flere forskellige intensiteter, som I kan vælge mellem.

Indholdet i Sinful Original har en værdi af 2.600 kroner.

Sexlegetøj fra Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Premium-modellen er vores mest luksuriøse pakkekalender med 24 låger, hvor indholdet gemmer på lidt af hvert. Vi skal nok gå lidt mere i dybden med produkterne, men allerede nu kan vi afsløre, at I kan se frem til frække overraskelser fra kendte brands som obaie og Sinful.

Produkterne adskiller sig en del fra dem, du finder i Sinful Original. I denne eksklusive udgave af en fræk julekalender til hende får I nemlig kraftigere vibrationer, frækkere accessories og pirrende bondage produkter, der giver ekstra varme i den kolde vintertid.

Ligesom med Original-modellen, kommer vi altså ikke til at afsløre hele indholdet. Den overraskelse skal I have med hinanden, når I åbner dagens låge. Vi vil dog gerne vise nogle af produkterne frem. På den måde kan du bedre finde frem til om, det skal være denne model eller en anden fræk julekalender til hende, du skal forkæle din partner med.

Inden vi går i dybden med nogle udvalgte produkter, kan vi lige starte med at præcisere, hvad du kan forvente med Sinful Premium - sådan helt overordnet. Hvis du og din partner vil lege jer gennem december måned med denne julekalender til hende, kan I se frem til 14 eksklusive stykker sexlegetøj, fire erotiske accessories og seks frække produkter til blid bondage.

Sinful Premium Julekalender med sexlegetøj foran

Sinful Premium indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 14 stykker sexlegetøj til vagina, penis og meget mere
 • 4 erotiske accessories - det ekstra krydderi til legen
 • 6 produkter til blid bondage, der giver lidt frækkere oplevelser

Nu er vi så kommet til det spændende øjeblik, hvor vi gennemgår udvalgte produkter fra Sinful Premium. Det skulle gerne give dig et bedre indblik i det samlede indhold.

Vær opmærksom på, at denne model også udkommer i et begrænset antal. Så hvis du gerne vil forkæle din partner med en fræk julekalender til hende, og det skal være denne variant, skal du ikke vente for længe med at bestille den hjem.

I Sinful Premium kan du blandt andet se frem til disse fem produkter.

1. Sinful Anchor Metal Anal Plug

Anus er en af kroppens mest følsomme områder, og denne smukke anal plug er lige så fantastisk i brug, som den ser ud. Det elegante udtryk, den ergonomiske form og den gode tyngde er alt sammen med til at fuldende oplevelsen.

2. Sinful Premium Magic Wand

Denne Magic Wand er perfekt til at kærtegne klitoris, men vidste du, at den også er ideel til at udforske kroppens andre erogene zoner? Lad den gå på opdagelse overalt på kroppen og find helt nye lystpunkter, som trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

3. Sinful Double G-P Wand

Denne G-P Wand er skabt til at forkæle enten G-punktet hos kvinden eller P-punktet hos manden ved hjælp fra de små kugleformede hoveder. Bevæg wanden frem og tilbage, vip den op og ned eller prøv med cirkelbevægelser, indtil du rammer det helt rette sted.

4. Sinful Tease Guld Kildefjer

Den ser måske ikke ud af meget, men en kildefjer kan faktisk være starten på en yderst fræk aften. Lad den vandre op og ned på din partners krop. Mærk hvordan kroppen begynder at sitre af spænding, når du med helt blide og drillende strøg rammer de mest intimer områder.

5. obaie Premium Flettede Manchetter

Skal du spænde din partner fast? Eller skal hun spænde dig fast? Det er det helt store spørgsmål, når I åbner denne låge. En ting er i hvert fald helt sikkert: En af jer kan se frem til masser af forkælelse og fuld opmærksomhed med de flettede manchetter fra obaie.

Indholdet i Sinful Premium har en værdi af 4.400 kroner.

Sexlegetøj fra Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days Julekalender til Kvinder

Nu har vi gennemgået to modeller, der passer perfekt, hvis du er en mand, der gerne vil forkæle din kvindelige partner. Nu skal vi i stedet tage et lille kig på 12 Days til Kvinder, der er en fræk julekalender til hende, der enten er single eller i forhold med en anden kvinde.

12 Days til Kvinder indeholder sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter, der passer perfekt til dig/jer med en vagina.

Som navnet antyder, så indeholder denne julekalender til kvinder kun 12 låger, men det gør bestemt ikke oplevelsen dårligere. Den er nemlig fyldt med kvalitetsprodukter, der sætter fokus på kvinders nydelse - ikke dårligt, vel?

Ligesom med de andre modeller, kommer vi desværre ikke til at afsløre hele indholdet. Det ødelægger jo overraskelsen, hvis du allerede ved, hvad der gemmer sig bag hver eneste låge. Men men men, du får selvfølgelig et lille indblik i indholdet, så du ved, om det er denne julekalender til kvinder, du skal bestille hjem til soveværelset.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder med sexlegetøj foran

12 Days til Kvinder indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 8 stykker sexlegetøj med fokus på kvindens nydelse
 • 1 erotisk accessorie, der kan bruges alene eller sammen med en partner
 • 3 produkter til blid bondage, der gør oplevelserne lidt mere spændende

Denne julekalender udkommer også kun i et begrænset antal, så du skal være altså være hurtig, hvis du skal sikre dig en hed december med en fræk julekalender til hende.

I 12 Days til Kvinder kan du blandt andet se frem til disse fem produkter.

1. Sinful Mini G-Spot Silver Vibrator

Denne lille mini vibrator ser ikke ud af meget, men det skal du bestemt ikke lade dig narre af. Her får kvinden nemlig mulighed for at kærtegne G-punktsområdet, der kan lede til helt fantastiske (sprøjte)orgasmer.

2. Sinful Pink Playful Geisha Ball

Brug kuglen til jeres pirrende lege og forspil. Før den op i vagina og behold den der, inden den langsomt skal trækkes ud igen. Det helt perfekte legetøj til at sætte den rette stemning i soveværelset - og så er den flotte farve bare en ekstra bonus.

3. Sinful Power Silver Bullet Vibrator Rechargeable

Den genopladelige bullet vibrator er perfekt til at kærtegne klitoris, brystvorter eller andre af kroppens ydre erogene zoner. Vibratoren har hele 10 pirrende vibrationsindstillinger og så kan den med fordel placeres i diverse sleeves.

4. Sinful Darkness Satin Blindfold

Blindfoldet placeres over øjnene, så synssansen bliver svækket, og alle andre sanser bliver skærpet. Brug det sammen med en partner - eller alene i forbindelse med onani. Det hele bliver faktisk lidt frækkere, når man ikke kan se noget.

5. Sinful Pink Tickler Silicone Sleeve

De fleksible ører er perfekte til at kærtegne på og omkring klitoris, samt andre ydre erogene zoner. Placér bullet vibratoren i sleevet og tænd for vibrationerne. Så er du og din eventuelle partner klar til en fræk og pirrende oplevelse.

Indholdet i 12 Days til Kvinder har en værdi af 1.500 kroner.

Sexlegetøj fra Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder

Sinful Four Weeks Deluxe Julekalender

Nu er vi kommet til den fjerde mulighed, hvis du gerne vil forkæle din partner med en fræk julekalender til hende. Med Sinful Four Weeks Deluxe får I ikke en traditionel julekalender med 24 låger, der hver indeholder ét produkt. Denne pakkekalender til hende har nemlig kun fire låger - og det betyder, at I skal åbne én låge om ugen i stedet for én låge hver dag.

Men selvom I kun skal åbne én låge om ugen, får I stadig masser af lækre produkter for pengene. Four Weeks Deluxe er en fræk julekalender til hende, der indeholder 15 produkter, som altså er fordelt bag de fire låger. Produkterne bag hver låge er nøje udvalgt, så de passer sammen.

Hvis det er første gang du og din partner skal udforske sexlegetøj (eller i hvert fald første gang, hvor det kommer i en fræk julekalender til hende), kan denne model være et godt sted at starte. Indholdet bag hver eneste låge er nøje sammensat, så det giver inspiration til, hvordan I kan bruge sexlegetøjet sammen.

Vælger du at forkæle din partner med Four Weeks Deluxe, kan I se frem til hele ni stykker sexlegetøj, to erotiske accessories og fire blide bondage produkter. Julekalenderen er sammensat, så det passer bedst til et mand/kvinde parforhold

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender med sexlegetøj foran

Sinful Four Weeks Deluxe indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 9 stykker sexlegetøj til kvinder, mænd og par
 • 2 erotiske accessories, der giver lidt ekstra indhold til legen
 • 4 produkter til blid bondage

I det følgende giver vi en kort gennemgang af udvalgte produkter fra Four Weeks Deluxe, som er en super fræk julekalender til hende, så du forhåbentlig får et bedre indblik i det samlede indhold.

I Four Weeks Deluxe kan du blandt andet se frem til disse fem produkter.

1. Sinful Rabbit Penisring

Med en penisring kan manden opnå en hårdere erektion og endnu kraftigere udløsning. Hvis du kombinerer det med en bullet vibrator, er der lidt ekstra til både ham og hende. Vibrationerne forplanter sig nemlig både i penis og de slanke kaninører, som rammer kvindes klitoris under samleje.

2. Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

Denne lækre bullet vibrator kan bruges i forskellige sleeves (blandt andet penisringen ovenfor), men den kan selvfølgelig også benyttes alene. Prøv for eksempel at lade de fantastiske vibrationer kærtegne kugler, brystvorter eller andre kroppens ydre erogene zoner.

3. obaie Neopren Paddle

Giv eller modtag korte, skarpe slag eller langsomme, bløde klap med denne fantastiske paddle fra populære obaie. Nyd den dejlige lyd, når den rammer kroppens lidt mere polstrede områder, som for eksempel baller og lår.

4. Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Med 20 forskellige vibrationsindstillinger kan både du og din partner nyde godt af denne lækre og genopladelige Magic Wand. Mærk selv, hvordan de pirrende vibrationer forplanter sig, når den kører op og ned af penis, stimulerer mellemkødet eller kærtegner klitoris.

5. Sinful Wearable Trusse Vibrator Fjernbetjent

Med denne trussevibrator er der uden tvivl lagt op til masser af sjov og leg for begge parter. Vibratoren har syv forskellige vibrationsindstiller, som nemt kan kontrolleres via den medfølgende fjernbetjening. Tør hun overlade kontrollen til dig?

Indholdet i Four Weeks Deluxe har en værdi af 2.800 kroner

Sexlegetøj fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks Premium Julekalender

Nu er vi nået til den allersidste model på vores liste - og vi håber stadig, du har lyst til at forkæle din partner med en fræk julekalender til hende. Det kunne for eksempel være denne Sinful Four Weeks Premium Julekalender, hvor der er kælet ekstra meget for indholdet bag de fire låger. Det er nemlig lidt mere eksklusivt i forhold til Four Weeks Deluxe, som vi lige har gennemgået.

Denne julekalender til kvinder (og mænd) er helt perfekt, hvis I allerede har haft nogle dejlige oplevelser med sexlegetøj. Havde I for eksempel en fræk julekalender til hende sidste år, og synes I, det var lidt for meget at åbne en låge hver dag, vil denne model passe perfekt til jer.

Vi kan ikke afsløre det præcise indhold i denne julekalender til hende, men det ved du vidst efterhånden også godt (hvis du selvfølgelig har læst med hele vejen herned). Vi kan dog fortælle lidt overordnet om indholdet.

Vælger du at købe Four Weeks Premium til din partner, vil I med en fræk julekalender til hende blive forkælet med ni stykker sexlegetøj, to erotiske accessories og fire blide bondage produkter. Sinful Four Weeks Premium er også sammensat, så den passer bedst til et mand/kvinde parforhold - ligesom Deluxe-modellen.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender med sexlegetøj foran

Sinful Four Weeks Premium indeholder forskellige produkter i følgende kategorier

 • 9 stykker sexlegetøj, hvor hele kroppen kan stimuleres og forkæles
 • 2 erotiske accessories, der er med til at gøre det hele lidt sjovere
 • 4 produkter til blid bondage, der er den oplagte mulighed til at lege på nye måder

Selvom der kun er fire låger, gemmer indholdet altså på lidt mere end fire produkter, som du kan se i oversigten herover. Four Weeks Premium gemmer på i alt 15 produkter, hvilket vil sige, at hver eneste låge indeholder tre eller flere produkter.

Nå, lad os komme til den sjove del, hvor vi skal kigge lidt nærmere på indholdet i Four Weeks Premium. Så bliver du forhåbentlig lidt klogere på, om det er denne frække julekalender til hende, som du skal forkæle din partner med.

I Four Weeks Premium kan du blandt andet se frem til disse seks produkter

1. obaie Premium Braided Blindfold

Har du nogensinde leget med et blindfold? Hvis ikke, så er der god grund til at komme i gang med det samme. Når du dækker synet med dette premium blindfold, skærpes kroppens andre sanser, hvilket får selv de mest fjerlette berøringer til at føles ekstra pirrende.

2. obaie Premium Flettet Flogger

Tag en tur ind i BDSM-universet med denne lækre flogger. Du bestemmer selv om din partner skal modtage de skarpe, hårde slag eller sensuelle, bløde strejf, når floggeren kommer i brug. Uanset hvad, så er I sikre på at få helt nye og frække oplevelser.

3. Sinful French Kiss Vibrator

Var det noget med et fransk kys? Den legesyge tunge har hele ni vibrationsindstillinger og ni bevægelsesindstillinger, der med glæde kærtegner alle kroppens ydre erogene zoner. Lad den gå på opdagelse på halsen, øreflipperne, klitorisområdet eller mellemkødet. Der er masser af muligheder med denne frække vibrator.

4. Sinful Wave Anal Plug

I kan bruge anal pluggen som en del af forspillet eller lade den sidde i under samleje. Den ergonomisk udformning gør den let at indføre, og det lidt specielle design sørger for, at den rammer mandens p-punkt helt perfekt.

5. Sinful Warm Intense Penis Vibrator Rechargeable

Lad denne intense vibrator glide ned over penishovedet og mærk, hvordan vibrationerne breder sig i hele skaftet. Tænder du samtidig for varmefunktionen vil du få en helt ekstraordinær onanioplevelse, som sagtens kan nydes sammen med din partner.

6. Sinful Love Egg Vibrator Fjernbetjent

Vibratorægget er fjernbetjent, og det betyder, du kan kontrollere tempoet, når din partner har det oppe i vagina. Eller du kan overlade kontrollen til hende, mens dit mellemkød får sig en velfortjent tur med de ni forskellige vibrationsmønstre.

Indholdet i Four Weeks Premium har en værdi af 4.200 kroner

Sexlegetøj fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Derfor skal du købe en erotisk pakkekalender til hende

Med en erotisk pakkekalender til hende får du og din partner helt op til 24 stykker sexlegetøj, der uden tvivl vil komme jer begge til gavn. Hver dag - eller hver uge - skal der åbnes en låge, som enten kan indeholde noget til hende, noget til ham eller et erotisk produkt, som I kan nyde sammen.

Din partner er altså garanteret en masse frække overraskelser, som hun med sikkerhed vil sætte stor pris på – både i december og de efterfølgende måneder. Hvis du vælger en fræk julekalender til hende, så er der nemlig sexlegetøj nok til hele december og de efterfølgende kolde måneder i starten af det nye år.

Vælger du at forkæle din partner med en fræk julekalender til hende, kan I begge bruge indholdet til at udforske hinanden og jeres sexliv. Det nye sexlegetøj kan nemlig åbne op for en snak om fantasier og seksuelle præferencer, der med sikkerhed vil skabe mere intimitet i jeres parforhold. Det vil kun bringe dig endnu tættere på din partner, og hvem vil ikke gerne det?

Så køb en fræk julekalender til hende i dag, og fyld december med masser af overraskelser, nydelse og sex.

Er du usikker på, om du kan finde ud af at bruge al indholdet i vores frække julekalender til hende, kan du godt ånde lettet op. Der medfølger nemlig et flot inspirationshæfte med tips og guides til, hvordan I bedst udnytter dagens/ugens frække overraskelse. Der er altså ingen undskyldning for ikke at forkæle din partner med en fræk julekalender til hende.

En kvinde og en mand sidder på gulvet og kigger på hinanden foran et juletræ

Hvor stammer julekalendere fra?

Det menes, at de første pakkekalendere stammer fra tiden lige efter 2. Verdenskrig, hvor de enten blev købt færdiglavet eller fremstillet derhjemme. Ligesom vi kender det fra i dag, hvor nogle selv sammensætter gaver, mens andre køber dem fra butikker eller fra nettet.

Dengang var pakkekalenderen målrettet børnene, der kunne bruge de 24 gaver, som nedtælling til juleaften. Det var, og er stadig, en alletiders måde at tælle ned til årets mest spændende dag, hvor der kommer gaveregn over de fleste børn.

Det var først senere, der kom pakkekalendere til voksne, som siden er blevet mere og mere populære i det danske samfund. I dag er det nemlig helt almindeligt, at kærester og ægtefæller giver hinanden 24 små gaver, som en ekstra lille overraskelse i den søde juletid.

Til kvinder kan de mange små overraskelser for eksempel være skønhedsprodukter, eksklusiv chokolade, make-up eller noget helt andet. Der findes masser af muligheder, men som mand det kan være svært at finde den rette julekalender til kvinder, hvor det hele falder i hendes smag.

I takt med den teknologiske udvikling, er der også kommet forskellige elektroniske versioner, der henvender sig til alle aldre. Det virker dog til, at de fleste stadig foretrækker dem i pap, der indeholder små gaver, man enten kan bruge, spise eller drikke.

Selvom julekalenderen umiddelbart følger med tiden, vil nogle personer måske mene, at den trods alt stadig bare er en tidsmåler, der kun har til formål tælle dagene frem til den 24. december.

Hos Sinful mener vi dog, at en pakkekalender kan meget mere end det. Vælger du en fræk julekalender til hende, så kan den være med til at bringe jer tættere sammen – især, hvis du vælger en udgave, der indeholder noget for jer begge.

Vi håber, du er blevet inspireret til at købe en fræk julekalender til hende, du elsker allermest. Du finder udvalget herunder.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Kvinder

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS