Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Person der åbner en Jes-Extender æskePerson der åbner en Jes-Extender æske
Guides

Penisforlænger - Den Ultimative Guide

Få en permanent større penis helt uden brug af kirurgi! Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt? Men det er det. Sandt, altså.

Hvis du ikke vil under kniven og risikere et hav af komplikationer eller bivirkninger, så er en penisforlænger den eneste anden udvej til at opgradere størrelsen på længere sigt.

Der findes rigtig mange forlængere på markedet, som kan give dig en større og bedre erektion for en nat eller for en weekend, men hvis du vil se et resultat, der varer for evigt, så dyk ned i denne ultimative guide til penisforlængere.

Hvad er en penisforlænger?

En penisforlænger er et aggregat eller en slags hjælpemiddel, som du sætter på din penis og bærer i flere timer om dagen gennem adskillige måneder. Nogle mænd bruger den under tøjet, mens andre foretrækker at gøre det efter fyraften eller endda sove med den på.

Penisforlængerens funktion blev egentlig opfundet ved et tilfælde, idet den var udviklet som et postoperativt instrument (et redskab, der bruges efter en operation).

En læge havde målt længden af penis på patienterne inden brug og igen bagefter. Målingen viste, at de rent faktisk blev længere ved brugen og beholdte denne længde ved ophør. En “bivirkning” som man kun kan forestille sig at få patienter ville klage over.

Person der holder en dildo med en fastgjort penisforlænger

Hvordan virker det? 

En penisforlænger virker ved hjælp af permanent celledeling også kaldet cytokinese. Det kan være lidt svært at forestille sig og forstå processen, men måske kan følgende scenarie hjælpe dig.

Har du nogensinde set en person med en såkaldt stretcher i øret? Altså en ørering, der gradvist udvider hullet i øret? I daglig tale kaldes sådan et smykke, som før nævnt, en stretcher, men man kan også kalde det en grower, for egentlig strækker den ikke huden - den tvinger vævet til at danne nye celler.

Måske har du også set, hvordan en øreflip ser ud, når man fjerner øreringen? Man efterlades med et stort, gabende hul, som hænger langs ansigtet. Og ligesom at hullet her ikke automatisk trækker sig sammen igen, så forbliver det trukne væv i penis strukket, når du ikke bruger din penisforlænger mere.

Person der holder en penisforlænger

Hvordan bruger man en penisforlænger?

Det kræver dedikation og tålmodighed at få gode resultater med en penisforlænger, men til gengæld har du resultatet resten af livet. Så overvej engang, hvad flere måneders indsats vil give dig i det lange løb - pludselig synes det ikke så uoverskueligt at skulle sætte tid af, vel?

Som vi indledningsvis nævnte, så skal en forlænger nemlig bruges over en længere periode og i flere timer om dagen alt efter, hvilket resultat du ønsker samt hvordan du responderer på forløbet.

Når du køber en penisforlænger, så følger der en guide og et opstartsprogram med, som du bør følge. I den første uge, skal du kun bære forlængeren i 1 time, men i løbet af programmet kommer du op på hele 6 timer om dagen.

Forlængeren består af en ring, som du sætter om roden. Hertil er der påsat to barer, som kan justeres i længden alt efter hvor kraftigt et stræk, du ønsker. En rem eller strop placeres lige bag hovedet og fæstnes på barerne, som holder et konstant træk. Det kan justeres alt efter længden på din penis i begyndelsen, og hvor langt du er kommet i dit forløb.

Under hele processen er det vigtigt, at du lytter til din krop. Man kan godt blive utålmodig, når man nu endelig er komme til gang og bare gerne vil se, om alt det hårde arbejde betaler sig. Men det er vigtig ikke at lægge for hårdt ud.

Vær derfor opmærksom på at følge den guide, som producenten leverer og vær opmærksom på de signaler, som din krop sender dig. Begynder du at opleve misfarvninger, blodkar, der springer eller udtalt ømhed, så stop og hold en pause - gå eventuelt et skridt tilbage til et mindre stræk, når du er klar igen.

Det er ikke farligt at bruge en penisforlænger, så længe du bruger den rigtigt. Derfor kan vi ikke understrege vigtigheden af at følge producentens vejledninger nok.

Nærbillede af en penisforlænger på en dildo med et ansigt i baggrunden

Hvilke modeller er de bedste?

Den største og originale producent af penisforlængere er faktisk dansk og står bag den patenterede Penile Traction Technology, som mærkerne Jes Extender og Male Edge bruger. 

Allerede tilbage i 1995 kom Jes Extender på markedet, og denne model har været penisforlængernes Rolex lige siden. Jes Extender modellerne er til dig, som vil have det bedste af det bedste og ikke går ned på udstyr.

Du kan for eksempel vælge mellem forskellige udgaver som Jes Extender Titanium eller Jes Extender Original Gold alt efter, hvilket design, du foretrækker og hvor meget ekstra tilbehør, du ønsker. Resultatet vil være det samme uanset, hvad du vælger.

I 2008 så Male Edge modellerne fra samme producent dagens lys. Hvor Jes Extender er i metal og med et mere klinisk udtryk, så er Male Edge i hårdført POM plast og med et mere moderne look. Male Edge fås også i forskellige udgaver afhængig af, hvor meget ekstra udstyr, du ønsker.

Hvilket resultat kan du forvente?

Hos Male Edge og Jes Extender foreligger der dokumenterede resultater fra British Journal of Urology, som konkluder følgende:

“It seems that penile traction devices should be proposed as the first-line treatment option for patients seeking a penile lengthening procedure.” (Kilde: Male Edge - Bjui Research)

Undersøgelsen blev foretaget af to italienske læger på universitetet i Torino, som lod 16 mænd bruge en penisforlænger i 4-5 timer om dagen i en periode på 6 måneder. Resultatet lød således:

“Gennemsnitlig længde blandt forsøgspersonerne før undersøgelsen var 7,1 cm (slap tilstand) og 9,6 cm (udstrakt). Efter forsøget var gennemsnitslængden forøget med 2,3 cm (slap) og 1,7 cm (udstrakt). Der var næsten ingen ændring i tykkelse.” (Kilde: Videnskab.dk)

Resultatet varierer dog meget fra person til person. En gennemsnitlig forlængelse lyder på 30% ved brug i 6 måneder, men der er også mænd, som oplever langsommere eller hurtigere resultater. Nogle opnår en forlængelse på 10% ved brug i 9 måneder eller 45% ved brug i 3 måneder.

Uanset hvilket resultat, der passer på dig, så er bonussen, at de centimeter, du får - dem beholder du. Og er du ikke tilfreds med resultatet efter de 3, 6 eller 9 måneder, så kan du bare fortsætte forløbet.

En hånd holder et penis sleeve og en anden pumper glidecreme på det

Hvorfor bruge en penisforlænger?

Alt for mange mænd er kede af størrelsen eller formen på det, som de har mellem benene, fordi den ikke ligner det, vi præsenteres for i reklamer, pornofilm osv.

Lad os lige for en god ordens skyld slå fast, at den gennemsnitlige størrelse ikke lyder på 25 cm i længden, ikke er erigeret, hver gang du har brug for det og at størrelsen har meget lidt at sige i forhold til dine evner som sexpartner.

De gennemsnitlige størrelser på mandens kønsorgan

Slap tilstand Længde: 9,16 cm Omkreds: 9,31 cm

Erigeret tilstand Længde: 13,12 cm Omkreds: 11,66 cm

Når det så er på plads, kan du stadig have en god grund til, at du vil bruge en penisforlænger.

Nogle bruger den for dens primære formål; altså at opnå mere længde, mens andre bruger den som en slags opgradering af kroppen på samme måde, som man toner sine biceps nede med håndvægte. Men du kan også bruge en forlænger, hvis du har en krum penis og ønsker at rette den op.

En person der holder en penispumpe

Andre muligheder

Hvis du ikke er helt overbevist om, at denne metode er det rette valg for dig, så er der heldigvis andre veje at gå i forhold til midlertidige løsninger.

Man kan næsten ikke tale om dette emne uden også at komme ind på penispumper, som ved hjælp af et stimulerende vakuum giver lidt ekstra størrelse. Den kan bruges både inden onani og sex for en midlertidigt større og mere hård rejsning. Hvis du har lyst, kan du læse meget mere om emnet i vores ultimative guide til penispumper.

En person der står med ryggen til og holder en penispumpe bag ryggen

Du kan også se dig om efter et sleeve, som du kan bruge under samleje med din partner. Et sleeve kan give dig både mere tykkelse og mere længde alt afhængigt af, hvilken model, du vælger. Et sleeve er super nemt at finde frem og lægge fra sig igen og kræver ingen anden forberedelse, end at det skal sættes på.

Nærbillede af en person der tysser og har et sleeve på hver finger
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS