Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Rødt lingeri på et lagenRødt lingeri på et lagen
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:26/09/2022

Sådan køber du lingeri til din partner

Indholdsfortegnelse

Har du lyst til at forkæle din partner med lidt lækkert lingeri, skal du endelig gøre det!

Er du i tvivl om, hvordan du vælger det helt perfekte stykke lingeri, er det ikke så mærkeligt. Det kan være en liiiille smule udfordrende at finde den rette størrelse, den bedste stil og den helt rigtige type lingeri.

Men træk bare vejret helt ned i maven igen - jeg guider dig gennem vildmarken af bundløst lingeri, forførende bh’er og erotiske korsetter.

Har du allermest lyst til at købe noget NU uden at sætte dig alt for meget ind i størrelser og stil, findes der en smutvej, som du selvfølgelig også får serveret.

Rødt og sort lingeri på et stativ

Tjek trussen inden du svinger kortet

Når du skal finde et stykke lingeri, som din partner både bliver glad for OG får lyst til at hoppe i med det samme, kræver det en lille smule detektivarbejde fra din side, inden du klikker køb.

Start med at finde ud af, om der er noget bestemt lingeri, som din partner næsten altid har på. Er det en helt speciel bh? Er det højtaljede trusser? Har det en bestemt farve?

Når du har noteret det, er det oplagt at kigge i undertøjsskuffen.

Her skal du dog være opmærksom på to ting:

 1. Er din fornemmelse, at det er okay med din partner, at du kigger i noget så privat?
 2. Har du det fint med at snuse rundt der?

Kan du svare “ja” til begge dele, kan vi snildt fortsætte.

Sort lingeri på en seng

Husk disse tre ting

Når du har fundet yndlingslingeriet i skuffen, skal du notere dig tre forskellige ting for at ramme helt rigtigt.

1. Overdel

Står du med en bh, chemise eller en anden indbydende overdel, skal du være særlig opmærksom på størrelsen, da den kan hedde flere forskellige ting.

For at gøre forvirringen total findes den slags også i one size, men det vender jeg tilbage til.

Overdele kan nemlig både bestå af bogstaver OG tal, ligesom der kun kan stå et bogstav.

Bh-størrelser har ofte et bogstav og et tal. Omkredsen er målt i centimeter (f. eks. 65, 70, 75, 80 eller 85), og volumen af selve barmen er angivet af bogstaver fra A-H. Du skal huske begge dele for at finde den rigtige størrelse.

Mange lingerimærker angiver størrelserne i flere lande på den samme lille flap i lingeriet. Det betyder, at du skal være opmærksom på, om du for eksempel kigger efter en EU, FR eller UK størrelse for at vælge det rigtige.

2. Underdel

Uanset om du kigger efter trusser eller hofteholder, kan de enten hedde et tal (f.eks. 36, 38, 40, 42, 44, 46) eller bogstaver (XS, S, M, L, XL og XXL og op).

Er du i tvivl om det skal være den ene eller anden størrelse, kan du altid kigge efter noget lingeri, der har en lille smule stræk eller som kan justeres for eksempel ved hjælp af stropper.

Overdel af sort lingeri set sæt på

3. Stilen

Som det sidste skal du være opmærksom på den stil og de farver, som du finder i skuffen.

Læg mærke til, om det meste er sort. Eller er der mønster og farver? Måske er noget af det gennemsigtigt eller med blonder på. Kig på bh’en og se, om den er med eller uden fyld, og om der er bøjle i den.

Se på din partners lingeri stil generelt - Skal det sidde stramt og være afslørende som et catsuit eller måske en bodystocking? Eller er det ofte noget højtaljet eller et stykke lingeri, som sidder lidt løst og flagrende som en babydoll?

Det kan endda være, at det allerbedste valg ville være en forførende lingeri kjole?

Gå altid efter den stil, som du ved, din partner kan lide. På den måde er der større sandsynlighed for, at lingeriet bliver brugt.

Person lukker en sort latex vest

Smutvejen

Synes du stadig, at det er lidt for uoverskueligt, findes der selvfølgelig en smutvej.

Den smutvej hedder one size og one size plus size.

Det betyder, at der er flere størrelser i én størrelse = Du behøver ikke være helt så opmærksom på de forskellige tal og bogstaver.

Et mærke der brillierer i den slags er NORTIE Lingerie. Her finder du alt fra bh sæt til strømper, bodystockings, catsuits og bundløse trusser til alle størrelser.

Selvom det er oplagt at tro, at one size dækker de fleste størrelser, er det ikke tilfældet. De fleste one size kan bruges af en størrelse 36-40 eller en XS-M/L.

Skal du bruge en større størrelse, skal du kigge efter one size plus size.

Rødt og sort lingeri set tæt på

Bonus tip!

Nu er du klar til at gå på jagt efter noget lækkert lingeri, men jeg har endnu en lille hjælper klar til dig, som du endelig skal benytte dig af: Tag et billede.

Tag et billede af størrelserne, så du altid har dem ved hånden. Og tag et af yndlings lingeriet, så du kan huske, om det er et sæt, se de forskellige detaljer og være sikker på, hvordan stilen er.

Rigtig god fornøjelse!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS