Hofteholder

En pikant hofteholder er det perfekte valg, når du vil gøre lidt ekstra ud af tilbehøret til dit sæt sexet undertøj, og er et must-have i enhver kvindes garderobe. Brug den under yndlingskjolen, når du skal i byen eller forfør din partner derhjemme iført sexet lingeri, hofteholder og selvsiddende strømper.

Her finder du et stort udvalg af hofteholdere i et væld af forskellige materialer. Hvad end du ønsker feminine blonder og satin eller blød og opstrammende spandex, finder du altid de bedste nyheder her.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Abierta Fina (1)
Amorable (1)
Avanua (1)
Baci (1)
Black Level (1)
Casmir (2)
Cottelli Collection (7)
Dreamgirl (6)
Leg Avenue (1)
Maze (1)
NO:XQSE (4)
Noir Handmade (2)
Nortie (1)
Vis alle
Vis alle 31 produkter
Du har set 31 af 31 produkter

Fremhæv dine kurver med et pikant hofteholder sæt

Fra slankende til sexet beklædning

Måske husker du, at dine mormor eller oldemor havde et hofteholder sæt i garderoben, men kender du egentlig historien om hofteholderen? Hofteholdere blev introduceret i Danmark allerede tilbage i 1915. De første modeller mindede mest af alt om nutidens korsetter med kiler og hægter, men uden stivere og snører. Hofteholderen blev oprindeligt designet som en slags undertøj til at slanke en kvindes figur - særligt omkring hofterne. I 1930’erne begyndte man at producere hofteholdere uden lukkemekanismer, som kunne “rulles” på, for under industrialiseringen og derefter krigen var det vigtigere at være praktisk klædt på end at se sexet ud. I 1950’erne blev pikant undertøj for alvor populært igen. Kvinder skulle være kvinder, og der kom fokus på formerne igen. Sophia Loren, Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe var datidens største sexsymboler, og der var fuld knald på torpedobryster, hvepsetaljer og blonder. I samme årti blev nylonen opfundet, så flatterende undertøj og strømper blev noget, alle kvinder havde råd til. Så kom 1960’ernes unisex lingeri mode, 1970’ernes kvindefrigørelse og bomuldstrusser, men i 1980'erne vendte efterspørgslen på feminint og pikant undertøj som hofteholder sæt og corsager for alvor tilbage - tænk bare på Madonna!  

Både til kinky og kærlig forførelse

På Sinful forhandler vi ikke blot pikant lingeri i allerbedste kvalitet fra de førende brands, vi forhandler også hofteholder sæt, strømper, trusser, korsetter, corsager, bodystockings, chemiser, babydolls og meget, meget mere i XS til XXXL. Et stilfuldt og behageligt hofteholder sæt er et ægte must have i enhver kvindes garderobe, for der findes ikke den mand, som ikke vil nyde synet af dine bryster, din talje og dine smukke hofter svøbt i indbydende, feminine blonder, satin eller spandex. Er du til det klassiske, kærlige diva-look, så kan vi varmt anbefale den forførende, røde blonde hofteholder fra Cottelli med smukke satin detaljer. Pift looket op med elegante, selvsiddende strømper af samme mærke. Uh la la! Er du lidt mere kinky anlagt - og mere pin-up pige end diva - så bør du absolut investere i Noir Handmades stramtsiddende, rå hofteholder i wet look. Fuldend outfittet med de selvsiddende strømper (ligeledes med wet look) med blondekant - også fra Noir Handmade. På udkig efter noget mere simpelt og sofistikeret, hvor du slår flere fluer med ét smæk? Så tjek hofteholder sættet fra Leg Avenue ud. Her får du både hofteholder og strømper med shape effekt i én pakke.

Køb dit sexede hofteholder sæt her

Her på shoppen finder du Danmarks absolut største og bedste udvalg af frække hofteholdere og strømper. Derfor kan vi godt forstå, hvis du har svært ved at vælge det helt rigtige hofteholder sæt. Sortimentet er virkelig også ret stort og lækkert at gå på opdagelse i. På samtlige produktsider og -beskrivelser finder du desuden udførlige størrelsesguides, så du er sikker på at få et outfit, der passer dig helt perfekt. Mister du pusten undervejs, så har du en livline. Vores virkeligt søde og dygtige kundeservice sidder klar hver mandag til fredag fra 8.00 - 19.00 ved både telefon og computer til at besvare alle dine spørgsmål.  Alle vore medarbejdere besidder et indgående indblik i branchen, og kan vejlede og rådgive dig om alt, der vedrører erotisklingeri,  legetøj og tilbehør. Vi sætter nemlig en ære i at guide dig kyndigt og sikkert gennem din købsproces, så du får så hurtig, nem og bekvem en oplevelse som muligt. Har vi husket at sige, at vi har lynhurtig dag-til-dag levering, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 21? Og at vi sender alle produkter i diskrete pakker? Derfor er bare nogle af grundene til, at vi er topscorer på Trustpilot med over 250.000 tilfredse kunder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk