Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Et par ligger tæt sammen i en seng med stearinlys omkring demEt par ligger tæt sammen i en seng med stearinlys omkring dem
Sexual Wellness
Content Specialist
Sidst opdateret:30/11/2023

Tantra - Skab kontakt til din partner på et dybere plan

Vores moderne samfund er hurtigt, målorienteret og i høj grad tankefokuseret. Det afspejler sig i soveværelset, hvor mange par dyrker sex med fokus på at få en orgasme så hurtigt som muligt i stedet for at knytte dybe bånd til deres partner.

Denne udtalelse kommer fra den erfarne tantralærer Maxinne Björk.

Hun tror på at sætte tempoet ned, vække alle vores sanser og hele kroppen til live - og være mere opmærksom på processen end på resultatet.

Det kan du alt sammen opnå ved at udforske tantraens fascinerende verden!

Nærbillede af et par, hvor den ene kildrer den andens hals med en kildefjer

Hvad er tantra?

Det er en udbredt misforståelse, at tantra kun handler om sex.

Det gør det ikke!

Maxinne Björk forklarer:

"Tantra er en holistisk, spirituel vej, der har til formål positivt at transformere udøverne, så de kan opnå oplysning gennem forskellige livsstilsretninger og praksisser. Det er en måde at leve livet på, som er mere forbundet med alt, hvad vores verden har at tilbyde."

Ifølge Maxinne Björk fortæller tantraens underliggende filosofi os, at alle ting besidder en guddommelig natur. Det betyder, at intet bliver afvist eller undertrykt. I stedet er der en fuldstændig omfavnelse af alt, hvad der eksisterer.

"Tantra fokuserer på at forstå og bruge universets energier, både i og omkring os. Tantraens kerne er troen på, at alt er forbundet med hinanden. Og det er også grundlaget for tantrisk sex," siger Maxinne Björk.

Sanskritordet tantra betyder bogstaveligt talt kæde (på en væv) eller "forlængelse". Det udspringer af de verbale rødder:

TAN - "at strække, at forklare", som kan betyde ideen om at udvide sin forståelse og nå nye niveauer af bevidsthed.

TRA - "at redde", som kan forstås som "værktøj" eller "instrument". Den beskriver de metoder, praksisser og teknikker, der bruges til at opnå udvidelse af viden og bevidsthed.

Person sidder på gulvet i undertøj med tændte stearinlys omkring sig.

Tantra i en æske

Hvis du vil have et indblik i tantraens fortryllende verden, har vi en særlig overraskelse klar til dig. Sinful Tantra Boksen, der er lavet i samarbejde med Maxinne Björk, byder på et helt nyt niveau af intimitet.

Den er fyldt med nøje udvalgte produkter, der stimulerer dine sanser; en blindfold, en fjer tickler, bindebånd i satin, en flogger, en massageolie, en vandbaseret glidecreme, en glasdildo, en buttplug i metal og en æterisk ylang-ylang-olie.

Vores tantra boks er skabt til legende udforskning. Med det medfølgende inspirationshæfte opfordres du til at lære, opdage og dykke dybt ned i dine intime forbindelser.

"Det er vigtigt at sige, at man ikke behøver at forstå eller tro på det hele for at udforske boksen. Du kan stadig få en meningsfuld og tilfredsstillende oplevelse med de dejlige produkter og den medfølgende vejledning. Prøv det, der giver mening for dig, og lad resten ligge," siger Maxinne Björk.

Sinful Tantra Boks

Hvis du vil lære mere om tantra og vores fantastiske Sinful Tantra Boks, kan du se denne video, hvor Maxinne Björk taler med sin tidligere partner og Conscious Intimacy Coach, Manuele Paradiso.

Vi ønsker dig mange timers dyb kontakt, sensualitet og intimitet!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS