Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt 1
 • Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt 2
 • Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt 3

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

449,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Dette Senge Binde Sæt er fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bøgerne, E.L. James.

  Senge kittetgør det muligt at forvandle din seng til en ægte bondage seng, hvor kontrol, nydelse og dominans er i fokus.

  Kittet gør det muligt at fæstne hele kroppen til sengen. Manchetterne er bløde og laver ikke mærker i huden.

  Ideelt til dig, der gerne vil i gang med at eksperimentere med blid bondage.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Dette Bed Restraint Kit er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien. 

  Senge kittet, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Hard Limits Bed Restraint Kit, gør det muligt at forvandle din seng til en ægte bondage seng, hvor kontrol, nydelse og dominans er i fokus. 

  Kittet gør det muligt at fæstne hele kroppen til sengen, og bedst af det hele: det er nemt og hurtigt.

  Manchetterne til hænder og fødder er bløde at have på og laver ikke mærker i huden. 

  Sættet består af 4 bløde manchetter, som fæstnes omkring hånd- eller fodled med velcro. Disse manchetter kan så - ved hjælp af små metalkroge - fæstnes til hver deres strop, som igen er fæstnet til den tværstrop, som skal gå under sengen.

  De små metalkroge i manchetterne kan naturligvis også bruges til at spænde enten hænder eller fødder sammen. Alle stropperne er justerbare og kan dermed spændes ind og ud, dog passer stropperne bedst på senge, der ikke er max. 180 cm brede.

  Med til Bed Restraint Kittet hører et blindfold, som er virkelig pirrende at bruge i kombination med kittet.

  Detaljer

  MATERIALE BLINDFOLD: Satin, neopren, kunstlæder, elastik.
  MATERIALE MANCHETTER: Satin og metal.
  SAMLET VÆGT: 354 g.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Et køb værd Lækkert sæt, blødt og komfortabelt og kan bestemt bruges.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Den fantastiske oplevelse Dette er uden tvivl et virkelig lækkert sæt. Både til nybegyndere og erfarende personer. Materialet er i topkvalitet og halter ikke på nogen punkter. Det er virkelig behageligt at have på og kan bruges i mange sammenhæng. Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse og vi anbefaler det helt klaret til alle. Her er tale om et bindesæt hvor du får topkvalitet for billige penge. Lige ledes har det været en super fin oplevelse at handle hos sinful, som formår at levere super god kundeservice og hurtig leverance. Den totale oplevelse hos sinful 5/5.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Lækker kvalitet Det er super godt bindesæt, dejlig behaligt at have på. Det kan hurtigt ødelægge oplevelsen hvis det skaver eller er træls at have på.

  Men det er dejlig behaligt og ser flot ud
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Lækkert bindesæt Overall et lækkert design og kvalitet, og er både lækkert at se på, og føles silkeblød mod huden.
  Sættet passer som beskrevet ikke så godt på almindelige. dobbeltseng, men kan alligevel løses ved at tage stropper ud af midterste ring, og så fæstne stropperne i sengerammen, på den måde rækker stropperne længere.
  Midterste ring kan derefter anvendes til andre bondage lege :-)
  Fantastisk sæt der er alle pengene værd.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lækkert sæt! Jeg er super glad for sættet og er meget imponeret over kvaliteten af både bånd og manchetter. En lille detalje er at indpakningen også er rar for øjnene.

  Men... Sættet er lavet til en 1 1/2 mand seng (Som der står i beskrivelsen) Så hvis du/I som jeg, har en 180 x 200 cm seng, så er båndene ikke lange nok. Jeg har løst problemet ved at forlænge med jernkæder (Jeg er tvunget til at finde noget der holder, for jeg skal ikke risikere at han kommer fri!) og har ekstra stykker til at forlænge stykket fra samlingen til manchetterne, så det kan passe både ham den høje mørkhårede og mig, som ikke er længere end at jeg kan ligge udstrakt på tværs af sengen.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super fedt til nybegyndere Vi købte sættet efter at kæresten havde læst Fifty Shades of Grey bøgerne og var begyndt at snakke en del om det at binde hinanden. Så nu skulle det prøves ;-) Vi er begge absolut nybegyndere ud i bindelege, men med dette sæt har vi fået en fantastisk begyndelse.
  Sættet er lækkert lavet og meget nemt at "installere" og tilpasse sengen (vores madras er 180 x 200 cm.). Sættet installeres under madrassen så kun manchetterne kommer til syne over madressen. Efter brug er det nemt at gemme manchetterne under madressen og så er det hurtigt klart til næste gang. Manchetterne kan nemt tilpasses, er behagelige at have på og selv min kæreste med tynde håndled kan ikke smutte ud af dem ;-)
  Produktet kan anbefales til alle som måtte have lyst til at prøve bindelege. Har man først prøvet det en gang giver det lyst til mere... God fornøjelse.
  5 5 1

  Du anmelder: Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *