Håndjern

Ønsker I at eksperimentere med blid bondage og håndjern, finder I her på siden flere forskellige bondage produkter, både for begyndere og for de mere øvede. F.eks. finder I bondage reb og bindebånd. Bondage produkterne findes i både silke, satin og plys, altså meget behagelige materialer perfekt til blid bondage.

Pris
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Bad Kitty (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Bonbons (1)
Bound (1)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (5)
Japanese Style Bondage (1)
Love To Love (1)
Maze (1)
Mixed (4)
Obaie (10)
Ouch (1)
Quickie (3)
Sex & Mischief (2)
Sinful (1)
Spartacus (2)
Sportsheets (5)
Stoys (2)
You2Toys (1)
Zado (1)
Vis alle
Vis alle 46 produkter
Du har set 46 af 46 produkter

Håndjern er definitionen på sexlegetøj

Håndjern til den frække aften uden romantik

Hvis du drømmer om den meget romantiske aften så kan det blive svært hvis du også er til at bruge håndjern i dit sexliv. Dermed ikke sagt at det er enten eller, men det er vigtigt, at du tager et valg om, hvad du vil gøre brug af mest, når du står og skal vælge mellem, hvilke retninger du vil gå. Håndjern er jo kliché nr. 1 indenfor sexlegetøj. Derfor har de også været brugt i rigtig mange år. Næsten lige så længe som de har været opfundet og man har bundet hinanden lige så længe at reb og binde ting har været opfundet.

Drømmer du om at placere din partner i sengen og binde ham/hende til sengen, men du ved ikke helt, hvordan man gør og magter ikke at lære det. I hvert fald så det holder og uden kællingeknuder, så skulle du måske overveje et par håndjern. Vi har både de frække fra Fifty Shades of Grey og de mere bløde fra Sex and Mischief. Uanset hvad så er de alle af en god kvalitet og meget virkelighedstro for dem, der kender den udgave. De er det oplagte valg, hvis man gerne vil fastspændes men ikke kan overskue at skulle lær,e hvordan man binder knuderne, så de holder.

Håndjern er bondage udstyr

Er du på udkig efter nyt bondage udstyr, skal du ikke lede meget længere. Håndjern har alle dage været en fast genstand inden for netop denne kategori, og derfor findes der også så mange udgaver. Hvis det skal være ovre i den romantiske afdeling, skal vi kigge nærmere på dem med plys indvendig og ikke alt for meget hårdt mod hårdt såsom metallet, der kører imod huden. Plysvarianten fås blandt andet i rød og lyserød farvet plys, og lige meget hvad du vælger så vil man ikke kunne gennemføre en bondage leg ene alene af den grund at farven dræber den hårde stemning.

Skal det derimod være ovre i den hårde genre, skal der selvfølgelig håndjern til, og så er du helt på rette vej i forhold til at peppe din aften op med din partner. Hvis du er til det, skal du vælge nogle i metal. Er du i tvivl om de er kraftige nok, kan du altid vælge nogle ekstra kraftige fra eksempelvis Spartacus. Flere af håndjernene kan bruges til at spænde anklerne eller fødderne fast, hvis man ønsker det.

Hvordan kommer jeg i gang

Det gør du ret nemt. Gå ind på vores webshop som sælger håndjern og produkter, som du kan bruge til at spænde din partner fast med. De har eksisteret i mange år, så de slemme forbrydere kan lægges i dem. Men det betød også, at de hurtigt fik et frækkere formål... Måden man kommer i gang med disse er såre simpel. Find ud af, hvilke typer af håndjern du skal bruge og kunne tænke dig og så køb.

Hos Sinful finder du et bredt udvalg af forskellige varianter, der kan bruges til at gøre jeres frække fælles lege endnu frækkere. Kombiner det gerne med et sexet kostume eller måske noget ekstra sexlegetøj, der vil gøre legen frækkere endnu. Vi har et stort og varieret udvalg, der gør det muligt for jer at udforske nye sider af jeres sexliv.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk