Håndjern

Ønsker I at eksperimentere med blid bondage og håndjern, finder I her på siden flere forskellige bondage produkter, både for begyndere og for de mere øvede. F.eks. finder I bondage reb og bindebånd. Bondage produkterne findes i både silke, satin og plys, altså meget behagelige materialer perfekt til blid bondage.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (1)
Bomuld (1)
Cork (1)
Kunst læder (2)
Læder (5)
Metal (5)
Neopren (3)
Nubuck Læder (1)
Nylon (2)
Polyamid (1)
Polyester (6)
Polypropylen (3)
Polyurethan (1)
PU (4)
PU Læder (5)
Silikone (3)
Spaltet Læder (1)
Mærke
baseks (2)
Bijoux Indiscrets (2)
Bound (2)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (7)
Late X (1)
Maison Close (1)
Maze (1)
Mistress (1)
Obaie (9)
Ouch! (2)
Quickie (3)
Sex & Mischief (2)
Sinful (1)
Sportsheets (3)
Steamy Shades (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (2)
Zado (1)
Vis alle 49 produkter
Du har set 48 af 49 produkter
Hent flere

Håndjern er definitionen på sexlegetøj

Sex håndjern til den frække aften uden romantik

Hvis du drømmer om den meget romantiske aften så kan det blive svært hvis du også er til at bruge håndjern i dit sexliv. Dermed ikke sagt at det er enten eller, men det er vigtigt, at du tager et valg om, hvad du vil gøre brug af mest, når du står og skal vælge mellem, hvilke retninger du vil gå.

Sex håndjern er jo kliché nr. 1 indenfor sexlegetøj. Derfor har de også været brugt i rigtig mange år. Næsten lige så længe som de har været opfundet og man har bundet hinanden lige så længe at reb og binde ting har været opfundet.

Drømmer du om at placere din partner i sengen og binde ham/hende til sengen? Men du ved ikke helt, hvordan man gør og orker ikke at lære det? Så skulle du måske overveje et par håndjern.

Vi har både de frække fra Fifty Shades of Grey og de mere bløde fra Sex and Mischief. Uanset hvad, så er de alle af en god kvalitet og meget virkelighedstro for dem, der kender den udgave. De er det oplagte valg, hvis man gerne vil fastspændes, men ikke kan overskue at skulle lære, hvordan man binder knuderne, så de holder.

Håndjern er bondage udstyr

Er du på udkig efter nyt bondage udstyr, skal du ikke lede meget længere. Sex håndjern har alle dage været en fast genstand inden for netop denne kategori, og derfor findes der også så mange udgaver.

Hvis det skal være ovre i den romantiske afdeling, skal vi kigge nærmere på dem med plys indvendig og ikke alt for meget hårdt mod hårdt såsom metallet, der kører imod huden. Plysvarianten fås blandt andet med rød og lyserød farvet plys, og lige meget hvad du vælger, så vil man ikke kunne gennemføre en bondage leg ene og alene af den grund at farven dræber den hårde stemning.

Skal det derimod være ovre i den hårde genre, skal der selvfølgelig håndjern til, og så er du helt på rette vej i forhold til at peppe din aften op med din partner. Hvis du er til det, skal du vælge nogle i metal.

Er du i tvivl om de er kraftige nok, kan du altid vælge nogle ekstra kraftige fra eksempelvis Spartacus. Flere af håndjernene kan bruges til at spænde anklerne eller fødderne fast, hvis man ønsker det.

Hvordan kommer jeg i gang

Det gør du ret nemt. Hos Sinful sælger vi mange forskellige håndjern og andre produkter, som du kan bruge til at spænde din partner fast med. De har eksisteret i mange år, så de slemme forbrydere kan lægges i dem. Men det betød også, at de hurtigt fik et frækkere formål... Måden man kommer i gang med disse er såre simpel. Find ud af, hvilke typer af håndjern du foretrækker blandt de mange varianter og køb dem.

Hos Sinful finder du et bredt udvalg af forskellige varianter, der kan bruges til at gøre jeres frække fælles lege endnu frækkere. Kombiner det gerne med et sexet kostume eller måske noget ekstra sexlegetøj, der vil gøre legen frækkere endnu. Vi har et stort og varieret udvalg, der gør det muligt for jer at udforske nye sider af jeres sexliv.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk