Liberator Jaz Sexpude
Liberator Jaz Sexpude
699,00 kr
God pris
Liberator Jaz Sexpude  1

Liberator Jaz Sexpude

4.4 (5)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
699,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Vil I gøre jeres yndlings sexstillinger endnu bedre eller prøve helt nye stillinger? Så er Liberator Jaz er den perfekte sexpude til jer! 

Den kileformede pude gør, at I kan opleve stillinger fra helt nye vinkler – prøv f.eks. missionær stillingen og oplev hvordan puden hjælper jer til dybere penetration og bedre stimulation af kvindens g-punkt, til stor glæde for jer begge. Liberator Jaz kan også bruges til at støtte og aflaste i stillinger, der normalt vil være anstrengende. F.eks. vil Liberator Jaz kunne give kvinden større frihed og overskud til pirrende bevægelser, i stillinger hvor hun måske normalt ville bruge kræfter på at holde benene oppe for at opnå penetration fra en anden vinkel.

Med Liberator Jaz for I en blød og stabil pude, der har komforten i højsædet. Puden bevarer sin form og glider ikke rundt når I bruger den, som man ellers oplever, hvis man bruger f.eks. en sammenrullet hovedpude eller et sammenfoldet tæppe. 

Liberator Jaz er både velegnet til jer, der har erfaring med sexpuder og jer, der vil prøve sexpuder for første gang. Brug puden til at udforske seksuelle muligheder og til at opnå endnu større nydelse, uanset hvor længe I har været sammen. 

Den beskedne størrelse, den lave vægt og det diskrete design gør, at man også sagtens kan tage Liberator Jaz med på farten.  

Liberator Jaz har et aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Indvendigt er puden betrukket med polyester, så der ikke kan trække væske ind i sexpudens skumkerne. Liberator Jaz er 18 cm høj, 37 cm bred og 50 cm lang.

Detaljer

MATERIALE: Puden er lavet ipolyurethan, betrækket er imicrosuede.
MÅL:18 cm x 37 cm x 50 cm.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 13469.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
FANTASTISK

Den er meget smukt, jeg kan godt lide den, tak

-
5 5 1
Meget praktisk pude.

Lidt træt af at bruge bløde puder til soveværelsesleg, og at det er de samme puder, man lægger hovedet på bagefter. Så led ikke længere! Har haft denne pude et par år nu og brugt den meget, og den kommer virkelig til sin ret! Fungerer: Fungerer fantastisk til at løfte bunden lidt op (både i missionærstilling eller hvis hun ligger påmaven). Også meget praktisk til at aflaste begge knæ, hvis hun skal sidde i hans skød (så sidder han på den). Specielt for mig med lidt dårlige knæ er jeg heltafhængig af den lindring dette giver. Fungerer sikkert også fint i mange andre stillinger ;) Det er også godt at skulle hvile ryggen fx til morgenmad på sengen osv. Hør:SÅ diskret er puden ikke, da formen på den adskiller sig fra de fleste andre ting, du sikkert har i hjemmet, men den skriger heller ikke af, hvad den normalt bliver brugttil. Om du kan lide designet/farverne etc. vil altid være en smagssag. Personligt synes jeg, den er helt fin, og har ikke noget at udsætte på form, farve eller materiale.Da den er sort, vil pletter nemt vise sig, men som med meget andet er du måske ikke så interesseret i at bruge noget, der er snavset alligevel (altså at lægge hovedet påen pude, der bruges til samme formål). Materiale/holdbarhed: Nemt og ligetil at vaske det udvendige betræk. Den har jeg som sagt haft i et par år nu, og den er lige så fini dag, som da den var ny, uden at den er "faldet sammen" på midten eller lignende. Det bløde fløjlsbetræk glider ikke let af, så du skal ikke justere den såmeget, derudover bevæger betrækket sig ikke rundt, som et normalt pudebetræk ville gøre. Alt i alt et topprodukt, som jeg gerne vil anbefale! Læs mere

-
5 4 1
Meget god

Hurrapute. Du ligger behageligt og får god adgang. Ikke rigtigt, at den ikke smutter, men den virkede. ;)

-
5 3 1
Høj kvalitet, robust og måske lidt dyr

TL;DR: Jeg anbefaler stærkt denne pude, hvis du leder efter en højkvalitets og holdbar pude til sexleg eller endda mere! Først og fremmest må jeg indrømme, at disse puder var lidt af et impulskøb, fordi jeg ikke er i et forhold af nogen art, så jeg kunne desværre ikke komme til at prøve dem med en partner med det samme. Men jeg fortryderstadig ikke mit køb, for ja, denne pude kan bruges til singler som mig! For det første tøvede jeg lidt med, om sådan en "specialpude" af gennemsnitlig størrelsekunne støtte min "let overvægtige" krop, da puder som regel bliver en smule flade under mig (hvilket ikke er deres skyld – det kan forventes). Men materialet varmeget hårdere, end jeg havde forestillet mig, og jeg kan sige, at ja, denne pude kan helt sikkert tåle endnu tungere ting eller mennesker. Den har dog også en fin"fleksibilitet" over sig, så du ikke kommer til at ligge oven på en flot formet sten. Den former sig meget naturligt og behageligt efter din krops former. Sådenne her er virkelig rar at ligge på, lige meget hvor præcis du placerer den under dig. Materialet i belægningen er også utrolig blødt mod huden. Huden bliver ikkesvedig, og det forhindrer rigtig godt, at puden glider. Det er også rigtig nemt at tage den af, for eksempel hvis der kommer kaffe eller kropsvæsker på den, og du skalvaske den. Puden har unægtelig bragt stimulation ind i min onanirutine og gjort det nemmere at få orgasme i bestemte stillinger. Jeg har også brugt den, mens jeg slappedeaf derhjemme. Det er en behagelig nakkestøtte når jeg ser Netflix fra sofaen og en fodstøtte, når jeg skal sove. Den eneste ulempe er prisen på produktet. Men det ladertil at skyldes det Liberator-mærke. Liberator har efter min mening markeret sig som en pioner inden for sexmøbler, og selvom produkterne er af meget høj kvalitet, er jeg ihvert fald ved at se på denne pude ret sikker på, at rigtig god kvalitet og vellavede puder kan findes billigere. (også selvom de ikke markedsføres som sexpuder). For atbesvare spørgsmålet "er produktet kinky?", siger jeg, at i sig selv er dette produkt ikke kinky. Det er en pude. Det er en velskabt og god kvalitetspude, men enpude ikke desto mindre. Efter min mening er det eneste, der ved første øjekast muligvis kunne antyde, at det er en "sexpude", det store Liberator-logo på siden.Og selv da kun for dem, der allerede kender mærket. Jeg synes, dette produkt er glimrende egnet til både vaniljesex og kinky leg. Kun din fantasi sætter grænser! Læs mere

-
5 4 1
Tilfreds

Jeg købte puden for at overraske min mand og han kunne heldigvis rigtig godt lide den. Den giver god støtte og er meget behagelig. Den er også nem at tage med så vi har også brugt den til frække stop under lange køreture. Det gør turen til en familiefødselsdag meget mere sjov :) Vi kan rigtig godt lide at man ikke glider rundt på den,som vi gjorde da vi brugte almindelige puder. Den er lidt dyr, men vi er godt tilfredse og bruger flittigt puden. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk