Sexmøbler

Vi sælger flere forskellige sexmøbler og lagener, som er specielt udviklet til forskellige sexlege. Når I afprøver forskellige stillinger, kan komforten tit være afgørende for, om det bliver fiasko eller succes. Med de forskellige varianter som f.eks. sexpuder, produkter til sex i badet og sexgynger er I sikret de optimale betingelser for at få en god oplevelse med jeres eksperimenter.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lak (1)
Læder (5)
Neopren (1)
Nylon (3)
Plastik (1)
Polyester (12)
Polyvinylchlorid (7)
PP-plastic (1)
PU Læder (1)
PVC (10)
Stål (6)
Træ (1)
Mærke
Fetish Fantasy Series (8)
Frisky (2)
Joydivision (4)
Liberator (7)
LoveBotz (1)
Master Series (2)
Mister B (1)
NMC (2)
Obaie (2)
Rimba (1)
Sinful (1)
Sportsheets (2)
Strict (3)
Touché (1)
Wand Essentials (1)
WhipSmart (1)
You2Toys (11)
Vis alle 52 produkter
Du har set 48 af 52 produkter
Hent flere

Sexmøbler kan give jer en succesoplevelse

Sexmøbel til enhver stilling

Der findes et væld af sexmøbler på markedet i dag. Der er noget for enhver smag og til stort set til alle tænkelige situationer. Hvordan man bruger dem, har været det helt store spørgsmål. Ikke fordi det er kompliceret, men mere fordi mulighederne er uendelige hvis bare man er kreativ nok. Der skal ikke meget kreativ tænkning til, før et relativt simpelt produkt som en sexpude bliver en storslået mulighed for utallige stillinger, og det er især noget af det et sexmøbel kan.

Mulighederne er mange, når det handler om møbler til sex. Derfor finder du altid et stort og varieret udvalg på lager, som kan inspirere dig til et bedre sexliv. Hvis du sidder og tænker, at dette kunne lyde som en spændende tilføjelse til forholdet, men alligevel er lidt eftertænksom – man vil jo gerne vælge det helt rigtige første gang – så frygt ej. Hos Sinful sidder vi klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du kan være helt sikker på at blive tilfreds med dit valg. Vi hjælper dig gerne på rette vej med at finde det helt rigtige produkt, der kan passe til lige netop dine ønsker.

Oplev nye, udfordrende stillinger på en helt ny måde

En sexgynge er velsagtens det mest kendte produkt inden for sexmøbler – og det er med god grund. En sexgynge udfylder stort set alle behov og legemulighederne med dette type møbel er uanede. De fungerer på en sådan måde, at man sætter sig eller lægger sig i sexgyngen, hvor denne så er lavet med støtte de rigtige steder. Ligeledes kan det føles utrolig pirrende at hænge – det vil sige med kroppen som fri vægt – og derved bryde lidt med tyngdekraften. Det er især her, at mobiliteten virkelig er et stort plus.

Sexpuder er også en anden stor kategori inden for møbler til sex. Sexpuder kan virke relativt interessante ved første øjekast, men når først man ser mulighederne ved denne slags, bliver det utrolig interessant. De kan for eksempel bruges som støtte i stillingerne, når man vil lege på gulvet. Kvindens underliv kan løftes op i en passende højde for bedre penetration eller orale legemuligheder. En sexpude kan også bruges som støtte til mandens ben eller skuldre, så en stilling, som ellers ville være helt flad på gulvet, nu bliver langt mere behagelig.

Shop dine sex møbler hos Sinful

Hos Sinful har vi ikke bare et lager fyldt med sexlegetøj, men et fantastisk udvalg af sex møbler, så vores kunder kan få glæde af de mange legemuligheder.

Tænker du, det kunne være meget rart med lidt støtte og komfort, når legene skal foregå på køkkengulvet, så er det uden tvivl værd at kigge på de kileformede sexpuder. Disse kan med fordel vælges, hvis I foretrækker at blive hævet lidt op fra det flade gulv, så stillingen kan blive helt perfekt.

Hvis I derimod har intentioner om at komme op fra gulvet, så er sexstole og sexgynger uden tvivl værd at kigge efter.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk