Liberator Wedge Sexpude Sort
Liberator Wedge Sexpude Sort
799,00 kr
Liberator Wedge Sexpude Sort  1
Liberator Wedge Sexpude Sort  2
Liberator Wedge Sexpude Sort  3
Liberator Wedge Sexpude Sort  4
Liberator Wedge Sexpude Sort  5
Liberator Wedge Sexpude Sort  6

Liberator Wedge Sexpude Sort

3.9 (2)
799,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Giv dit sexliv et boost med sexpuden Liberator Wedge.

Puden optimerer dig og din partners sexstillinger, så I får endnu bedre sexoplevelser.

Liberator Wedge måler 61 cm x 36 cm x 18 cm og har et diskret design.

Det aftagelige pudebetræk tåler maskinvask.

Beskrivelse

Uanset om I ønsker at forbedre jeres yndlingsstillinger eller afprøve en helt ny position, så er Liberator Wedge en god hjælp.

Den kileformede sexpude er idéel til at optimere sexoplevelsen og til at aflaste ved stillinger, der normalt kan være anstrengende. Opdag nye sider af kendte stillinger eller prøv nogle af de medfølgende frække forslag som f.eks. The Rodeo eller Grap And Go. 

Liberator Wedge er blød, men bevarer formen og glider ikke under brug. Den har en vinkel på 27°, hvilket gør det nemmere at stimulere G-punktet samt hjælper til dybere penetration til stor glæde for jer begge.

Puden har en trekantet form og et enkelt design. Den er 61 cm bred, 36 cm lang og 18 cm høj. Sexpuden har et aftageligt betræk, der tåler maskinvask.

Detaljer

MATERIALE: Puden er lavet ipolyurethan og betrækket er i blødt microfiber.
MÅL:
- Bredde: 61 cm.
- Længde: 36 cm.
- Højde: 18 cm.
VASKBAR: Ja, pudebetrækket tåler maskinvask.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 15173
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Lækker pude

Materialet er helt i top. Desværre har puden det med at smutte, hvis jeg (Q) arbejder med - desuden bliver jeg helt mør i lænden, fordi man jo er løftet op så der skal noget mere kraft til arbejde i den vinkel. Men på en doven dag, hvor man bare tager imod er den superdejlig! Og ellers er den god at have i ryggen når man læser ;) Læs mere

-
5 3 1
Lækker tilføjelse til repetoiret...

Vi har indtil videre kun brugt den til at løfte hendes bagdel lidt fra underlaget. Det var et HIT med det samme og resulterede i en fantastisk følelse for os begge! "Hvad kan den som en alm. kilepude eller hovedpude ikke kan?", tænker du måske? Ja, prisen er i den høje ende, men materialet er virkelig også i orden. Der er tobetræk, hvor det yderste er en form for velour og det inderste er et vandtæt betræk - så selv hvis det bliver meget vådt, skal du ikke være bekymret for dit nye"møbel". Skummet er stabilt og tilpas blødt og meget mere anvendeligt end eks. en hovedpude. Denne model kan desuden passende bruges som rygstøtte i sengen, hvisman vil læse... så den har et uskyldigt formål, der kan "retfærdiggøre" tilstedeværelsen overfor nysgerrige gæster... ;) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk