Master Series Impaler Locking CBT Balls Ring

Klik på billederne for at forstørre dem

Master Series Impaler Locking CBT Balls Ring

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Impaler Locking CBT Balls ringen fra Master Series er det ultimative CBT legetøj.

  Ball ring med 18 metal pigge, som giver testiklerne en pirrende ond behandling på den helt rigtige måde.

  Den nye, forbedrede version af den populære Kalis Teeth locking CBT er fremstillet i rustfri stål, som giver særlig god tyngde.

  Hængelås medfølger for ultimativ kontrol.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Impaler Locking CBT Balls ringen fra Master Series er det ultimative CBT legetøj, som giver dine testikler den mest intense og pirrende stimulation nogensinde.

  Den flotte ring i rustfri stål er en ny, forbedret version af den populære Kalis Teeth locking CBT og byder på en særlig god tyngde, når den sættes omkring pungen.

  De 18 metal pigge tager imod dig og er ond ved det følsomme område på den helt rigtige måde.

  Med den medfølgende hængelås kan du sikre dig at Impaleren bliver, hvor den skal, eller din Master eller Mistress kan opnå total kontrol over din lyst og din smerte.

  Impaleren er et stykke BDSM legetøj i absolut topklasse og anbefales kun til dig, som tidligere har eksperimenteret med smerte- og sansepåvirkning.

  Detaljer

  MATERIALE: Rustfri stål.
  DIAMETER: 4 cm.
  BREDDE: 1,9 cm.
  ANTAL PIGGE: 18.
  LÆNGDE PIGGE: 6,3 mm.
  MEDFØLGER: Hængelås med 3 nøgler.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Ekstatisk smertehelvede! Jeg har haft denne på min ønskeliste i lang tid, og da jeg nu endelig har nosset mig sammen til at købe den er mine nosser konstant i den mest fantastiske smerte! Så snart den kom hjem fra posthuset har den været låst fast, og jeg har ikke i sinde at tage den af lige foreløbig, så godt føles det. Man kan have den siddende om pungen for et konstant pirrende tryk eller omkring penis hvis man er til det mere ekstreme. De 18 djævelske pigge borer sig ind i huden, og enhver pulserende erektion påfører noget jeg kun kan beskrive som en "smerteorgasme". Ringen er af høj kvalitet, med kun et enkelt klagepunkt: den medfølgende lås passer ikke helt tæt i hullerne, så ringen kan godt åbne sig en lille smule, for så at nive huden på en dårlig måde når den lukkes sammen igen. Det er dog en mindre klage der ikke trækker ned på min samlede vurdering. Impaler er et fantastisk produkt til den erfarne smerteentusiast.
  5 5 1

  Du anmelder: Master Series Impaler Locking CBT Balls Ring

  Hvordan vurderer du produktet? *