Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Metal Penisringe

Er du på jagt efter den helt rigtige metal penisring? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et udvalg af penisringe i metal, der kan være med til at give dig en ekstra pirrende oplevelse under sex.

Metal penisring - mærk forskellen

Hvad kan en metal penisring?

Du har måske tidligere givet dig i kast med en penisring, men vi tør godt love, at en metal penisring er en helt anden slags oplevelse. Når man vælger at bruge en metal penisring, kan man nemlig give sig selv en ekstra udfordring, som kan være med til at gøre akten eller onanisessionen meget sjovere.

Typisk er en penisring af metal noget tungere end den almindelige slags, der som oftest er lavet i silikone eller plastik. Vægten fra ringen er med til at tilføje et udfordrende element, da det er op til dig at holde din erektion, sådan at ringen vil forblive omkring penis og ikke glide af igen.

Det fungerer genialt som stamina træning, da din egen udholdenhed bliver nødt til at være helt i top, hvis du skal kunne holde ringen på din penis. Skal det være ekstra tirrende og pirrende, kan du med de fleste metal penisringe omslutte både penis og testikler. Det kan være en følelse, der er for ekstrem for mange, men hvis du gerne vil prøve det af, er dette en god måde at gøre det på.

Hvorfor bruge en penisring?

Der er mange forskellige grunde til, hvorfor man vælger at bruge en ring til at sætte omkring penis. Nogle gør det, fordi de godt kan lide følelsen af at være spændt inde, hvorimod andre gør det for deres partners skyld. Hvad end grunden er til, at man har lyst til at bruge en metal penisring, så kan det i hvert fald være et tiltrængt pift for ens sexliv.

En af fordelene ved en metal penisring er, at den kan være med til at sikre dig en mere længerevarende erektion. Dette kan være utroligt behjælpeligt, hvis din partner har ytret, at han eller hun ikke synes, at du holder din rejsning længe nok.

Grunden til, at det er muligt at holde erektionen længere er, at det tryk, der kommer omkring penis takket være ringen er med til at sørge for, at blodet i penis ikke løber lige så nemt tilbage i kroppen. Derved vil svulmelegemerne i penis være forsynet med blod i længere tid, hvilket gør det nemmere at opretholde en stærk erektion. Det er dog værd at sige, at det ikke anbefales, at man anvender en penisring i mere end 30 minutter ad gangen.

Har du brug for mere viden, kan du med fordel læse vores guide til penisringe.

Oplev sex på en ny måde

Sexlegetøj som eksempelvis en metal penisring kan være med til at åbne helt nye døre i ens sexliv. Sexlegetøj kan nemlig ses som værende en rigtig god måde at få snakket om ens lyster og fantasier på.

Der er ingen, der siger, at det nødvendigvis er de helt hårde skyts, man skal finde frem som det første. En god glidecreme og en lille vibrator kan være nok for de fleste. At introducere sexlegetøj til ens seksuelle samliv kan være med til, at man oplever sex på en helt ny måde.

Hvad end du gerne vil have et onaniprodukt, du kan bruge, når du er alene, eller du ønsker at finde sexlegetøj til par, eller måske endda sexet lingeri, kan du finde det hos Sinful. Vi sørger altid for at have det nyeste og mest populære sexlegetøj tilgængeligt i vores shop til konkurrencedygtige priser. Tag et kig rundt på resten af vores sider og find lige det, der tænder dig allermest og vækker din nysgerrighed.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS