Mr. Membr Glidecreme 200 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  1
  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  2
  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  3

Mr. Membr Glidecreme 200 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

89,00 kr

Kort info

Kort info

Med Mr. Membr Glidecreme er du sikret en våd og realistisk fornemmelse - hver gang.

Den vandbaserede glidecreme er perfekt uanset, om du bruger klør fem, et stykke frækt sexlegetøj eller er sammen med din partner.

Den er desuden kondomsikker og fri for både parfume og alkohol. Indeholder 200 ml.

Godt at vide

Beskrivelse

Skal dine frække oplevelser være ekstra våde og køre som smurt? 

Uanset om du fortrækker at bruge klør fem eller et stykke sexlegetøj, når du skal hygge dig, så kommer den vandbaserede glidecreme med langvarig glideevne fra Mr. Membr dig til undsætning.

Glidecremen har en lækker konsistens og er desuden kondomsikker, så du ikke skal bekymre dig om andet end fornøjelsen, når du bruger den under sex med en partner.

Mr. Membr Glidecreme er fremstillet helt den parfume og alkohol. Den indeholder 200 ml og kommer i en praktisk tube med et maskulint udtryk.

Detaljer

MATERIALE: Vandbaseret glidecreme.
INGREDIENSER: Aqua, Xanthan Gum, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate.
STØRRELSE: 200 ml.
PARFUMEFRI: Ja.
ALKOHOLFRI: Ja.
KONDOMSIKKER: Ja.
SPROG: Dansk, norsk, svensk og engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Glideevne
Rigtig god til prisen Vandbaseret glidecreme tørrer generelt hurtigere ind og mister glideevnen lidt hurtigere end silikonebaseret creme. Til gengæld er denne vandbaserede glidecreme dejligt fri for hudirriterende tilsætningsstoffer = megastort plus!!! Den er relativt billig, så det gør ikke så meget, at man skal bruge lidt ekstra - og den har faktisk ret god glideevne - især hvis man lige kender cowboy-tricket med at spæde op med lidt ekstra væske, når den vandbaserede creme tørrer ind: En spytklat eller et par dråber vand, og så glider det hele igen. ;-)
5 4 1
Generel Vurdering
Glideevne
Ikke imponeret! Nu har jeg købt denne glidecreme sammen med en fleshlight og jeg er ikke imponeret. Den tørrer hurtigt ud og klumper når den tørrer. Den glider okay, men der går ret meget til spilde fordi det glider af istedet for. Der er mange andre bedre vandbaserede glidecremer end denne, men den skulle jo prøves. Vil klart købe et andet mærke næste gang.
5 3 1
Generel Vurdering
Glideevne
Både og Egentlig rigtig god men den holder desværre ikke længe og får så bagefter en lige modsat evne så den virker lidt lim argtig
5 3 1
Generel Vurdering
Glideevne
Lækker glidecreme! Den fungerer mega godt. Glideevnen er meget godt, men måske ikke lige så vedholdende som en silikonebaseret. Heldigvis er tuben stor, så man behøver ikke at spare ;)
5 4 1

Du anmelder: Mr. Membr Glidecreme 200 ml

Hvordan vurderer du produktet? *