Mr. Membr Vandbaseret Glidecreme 200 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  1
  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  2
  • Mr. Membr Glidecreme 200 ml  3

Mr. Membr Vandbaseret Glidecreme 200 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

89,00 kr

Kort info

Kort info

Med Mr. Membr Glidecreme er du sikret en våd og realistisk fornemmelse - hver gang.

Den vandbaserede glidecreme er perfekt uanset, om du bruger klør fem, et stykke frækt sexlegetøj eller er sammen med din partner.

Den er desuden kondomsikker og fri for både parfume og alkohol. Indeholder 200 ml.

Godt at vide

Beskrivelse

Gør dine sexede oplevelser ekstra våde og glidende med denne glidecreme fra Mr. Membr. Den kommer i en 200 ml tube så du har rigeligt til de længerevarende lege.

Denne vandbaseret glidecreme fra Mr. Membr sørger for holdbar glidning til enhver nydelsesfuld stund, omend det er sammen med din partner, når det smøres på dit bedste stykke sexlegetøj, eller når du leger på egen hånd.

Glidecremen har en lækker tekstur og den er kondomsikker så du ikke behøver at koncentrere dig om andet end den fantastiske følelse.

Mr. Membr glidecreme indeholder hverken parfume eller alkohol. Den kommer i en praktisk klemme-tube med et maskulint look.

Detaljer

TYPE: Vandbaseret.
INGREDIENSER: Aqua, Xanthangummi, Citronsyre, Mælkesyre, Natriumbenzoat.
ALLERGENER: Fri for parabener, parfume og alkohol.
KONDOMSIKKER: Ja.
INDHOLD: 200 ml.
SPROG: Engelsk, dansk, norsk og svensk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Glideevne
Rigtig god til prisen Vandbaseret glidecreme tørrer generelt hurtigere ind og mister glideevnen lidt hurtigere end silikonebaseret creme. Til gengæld er denne vandbaserede glidecreme dejligt fri for hudirriterende tilsætningsstoffer = megastort plus!!! Den er relativt billig, så det gør ikke så meget, at man skal bruge lidt ekstra - og den har faktisk ret god glideevne - især hvis man lige kender cowboy-tricket med at spæde op med lidt ekstra væske, når den vandbaserede creme tørrer ind: En spytklat eller et par dråber vand, og så glider det hele igen. ;-)
5 4 1
Generel Vurdering
Glideevne
Ikke imponeret! Nu har jeg købt denne glidecreme sammen med en fleshlight og jeg er ikke imponeret. Den tørrer hurtigt ud og klumper når den tørrer. Den glider okay, men der går ret meget til spilde fordi det glider af istedet for. Der er mange andre bedre vandbaserede glidecremer end denne, men den skulle jo prøves. Vil klart købe et andet mærke næste gang.
5 3 1
Generel Vurdering
Glideevne
Både og Egentlig rigtig god men den holder desværre ikke længe og får så bagefter en lige modsat evne så den virker lidt lim argtig
5 3 1
Generel Vurdering
Glideevne
Lækker glidecreme! Den fungerer mega godt. Glideevnen er meget godt, men måske ikke lige så vedholdende som en silikonebaseret. Heldigvis er tuben stor, så man behøver ikke at spare ;)
5 4 1

Du anmelder: Mr. Membr Vandbaseret Glidecreme 200 ml

Hvordan vurderer du produktet? *