Kondomglidecreme

Hvis du vælger en kondomglidecreme, så får både dig og din partner med garanti den absolut bedste oplevelse, når I har beskyttet sex. En kondomglidecreme gør nemlig dine seksuelle oplevelser endnu skønnere og gør, at det hele bare glider mere glat. Vi har et stort udvalg af forskellige glidecremer, der kan bruges sammen med kondom. Du finder hele udvalget her på siden.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Astroglide (5)
baseks (1)
Durex (4)
Eros (6)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (3)
Gun Oil (3)
ID Lube (1)
Joergensen Laboratories (1)
Joydivision (1)
K-Y (1)
Mr. Membr (1)
Pjur (1)
pjur (1)
Sinful (5)
Sliquid (1)
Swede (1)
Swiss Navy (2)
WaterGlide (1)
Wet Stuff (1)
Vis alle 51 produkter
Du har set 48 af 51 produkter
Hent flere

Vælg en kondomglidecreme for sikker sex

Kondomglidecreme? Hvad er forskellen?

Det er altid en god idé at benytte et kondom, hver gang du har sex med en ny partner. Hvis der ikke er andre præventionsmidler i spil, så er dette beskyttelsesmiddel yderst vigtigt - både i forhold til at undgå seksuelle sygdomme og uønsket graviditet. Derudover er det også en god idé at bruge denne form for beskyttelse, når du gerne vil have analsex. De fleste udgaver har allerede lidt smørelse på sig, når de er inde i pakken, men der er ingen tvivl om, at sex altid er bedre, når der er rigeligt med smørelse. Derfor anbefales det, at man smører overfladen med lidt ekstra smørelse. Og til det formål har du brug for kondomglidecreme, da ikke alle smøremidler kan benyttes sammen med denne form for beskyttelse.

En kondomglidecreme er et smørremiddel som typisk er vandbaseret, men der findes og silikonebaserede alternativer. Det du aldrig skal bruge sammen med gummi er den slags, som er baseret på olie, da det kan ødelægge overfladen på gummiet. Det betyder, at der er risiko for at det kan gå i stykker under samleje. Så sørg altid for at have kondomglidecreme ved hånden, når du skal have god, sikker og beskyttet sex.

Fungerer også med sexlegetøj

Som en tommelfingerregel kan du gå ud fra, at hvis smøremidlet er sikkert at benytte sammen med præventionsmidler af gummi, så er det også sikkert at bruge sammen med sexlegetøj. En undtagelse af denne regel er dog den silikonebaseret variant, som ikke bør benyttes sammen med legetøj på grund af silikonen. Det kan nemlig reagere dårligt sammen dit sexlegetøj og dermed ødelægge overfladen. Hvis du gerne vil være på den sikre side, så er det en god ide at vælge en vandbaseret en af slagsen, som fungerer sammen med det meste sexlegetøjsmateriale. Vælg en variant med silikone, når du har sex uden sexlegetøj eller andre hjælpemidler - eller hvis du bruger legetøj, der er fremstillet i glas, metal eller hård plast.

Hvis du gerne vil have analsex, så bør du vælge en kondomglidecreme eller en variant, der er specielt designet til denne nydelsesform. Vi har for eksempel et stort udvalg, der har en tykkere konsistent end de almindelige varianter. Det betyder også, at den holder længere, hvilket er et stort plus, når man dyrker analsex.

Passer også perfekt til onani

Du tænker måske på, hvorfor nogle mænd vil bruge beskyttelse, når de onanerer? Det er for eksempel en rigtig god idé, når man benytter sig af et sexlegetøj til onani, hvor der er mulighed for at man kan spilde lidt. Det gælder specielt, hvis man har en sexdukke eller et andre onaniprodukter, som kræver lidt mere rengøring. I sådan nogle situationer kan dette beskyttelsesmidlet sparre en for masser af tid, stress og efterfølgende rengøring. Og i sådan nogle situationer er det naturligvis vigtigt at vælge en kondomglidecreme, som også passer sammen med dit sexlegetøj.

Hos Sinful har vi et bredt udvalg af smørelse, der passer perfekt til masser af anledninger. Hvis du er usikker på, hvilken variant du skal vælge til dit behov, så er du mere end velkommen til at kontakte vores eksperter i kundeservice. De vil med sikkerhed kunne guide dig til, hvilken variant du skal vælge, så det passer til dine ønsker og behov.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk