Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe 1
 • Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe 50
 • Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe 100

Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe er beregnet til, at du kan tilslutte dem dit elektro apperat.

  Sæt ringene omkring penis eller kuglerne, og tænd så for elektro apparatet.

  De to penisringe er justerbare og kan blive op til 37 cm i omkreds.

  Brug blot én af ringene eller dem begge på samme tid.

  Passer til elektro apperater fra Mystim og Rimba.

  OBS: Elektro apparat skal købes separat.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe er designet til, at du kan bruge dem sammen med dit elektro apparat. Når du tilslutter dem dit elektro apparat, vil du blive stimuleret med elektriske impulser.

  Der medfølger 2 penisringe i pakken, som du kan sætte omkring penis og/eller kugler. Penisringene er lavet af et langt stykke gummi-snor, som er lavet til en ring ved hjælp af en klemme. Klemmen kan glides op og ned på ringen, så du får præcis den størrelse penisring, som passer til dig. Hver ring kan blive helt op til 37 cm i omkredsen.

  Med til ringene medfølger en ledning med to udgange, som du bruger til at forbinde ringene til elektro apparatet. Du kan enten vælge at tilslutte begge udgange til én ring, eller du kan tilslutte en til hver ring, alt afhængig af, hvordan du ønsker stimulationen.

  Gå altid stille frem, da den kan udgive utrolig stærke elektriske impulser.

  OBS: Elektrostropperne fungerer sammen med de to Mystim elektro apparater: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, samt med Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Detaljer

  MATERIALE: Gummi.
  Omkreds: Op til 37 cm.
  ANTAL: 2 stk.
  STIK RINGE: 2 mm hun-stik.
  STIK FORBINDERLEDNING: 2 mm hanstik/rund-stik.
  PASSER TIL: Elektro apparater fra bl.a. Mystim og Rimba.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Virker desværre ikke Når de er monteret på penis sker der en af to ting. Enten summer det en lille smule eller også føles det som om du får stød. Altså den slags stød du får hvis du klipper en ledning over. At dette produkt skulle kunne give dig orgasme har jeg meget svært ved at tro på. Har ellers kun læst godt om dem, men på mig har det så absolut ingen effekt desværre.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Virker ikke for mig Jeg har prøvet pads, rodeo robin, og andre strips men det vitker nok ikke på mig. Jeg når at blive delvist (lammet) forstået på den måde at inden jeg når klimaks så kan jeg intet mærke i kalorius mere, om så jeg tabte en kagerulle ned over den ville jeg ikke mærke det. Men jeg har set videoer at det virker på andre mænd, men ingen orgasme hos mig.
  5 5 1

  Du anmelder: Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.