Obaie Spandex Maske med Hul til Mund

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Obaie Spandex Maske med Hul til Mund
 • Obaie Spandex Maske med Hul til Mund Vinkel
 • Obaie Spandex Maske med Hul til Mund Emballage

Obaie Spandex Maske med Hul til Mund

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Overgiv dig selv til mørket og din dominants vilje med Obaie Spandex Maske med Hul til Mund.

  Den indbyggede øjenmaske sikrer, at intet lys slipper ind.

  Den er perfekt til kinky fetish lege.

  One size.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Obaie Spandex Maske med Hul til Mund kan du overgive dig selv til mørket og din dominants vilje. Den er perfekt til pirrende fetish lege og kinky rollespil.

  Masken har en indbygget øjenmaske, der sikrer, at intet lys slipper ind. Med synet berøvet vil resten af dine sanser og din krop åbne sig op for nye former for syndig nydelse.

  Den åndbare maske har en åben mund, så I har rig mulighed for at eksperimentere med frække orale lege. I kan med fordel kombinere den med andre fetish produkter, som f.eks. gags eller bondage udstyr for en endnu mere sanselig og pirrende oplevelse.

  Obaie Spandex Maske med Hul til Mund er elastisk og kommer i størrelsen one size, der passer de fleste.

  Detaljer

  MATERIALE: Spandex, PU og nylon.
  STØRRELSE: One size.
  VASKEANVISNINGER: Håndvaskes i koldt vand.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Dejlig oplevelse Denne maske er præcis hvad man kan forvente af billederne. Den giver mulighed for pirrende blind nydelse (specielt med en partner, som styrer showet), samtidig med at selve masken er rar at have på, da materialet er dejlig blødt. Mund udskæringen er lige præcis stor nok til ikke at være for lille og er dejlig at have hvis man gerne vil give sin partner en dejlig hård frækkert lige i munden imens hun/han er omringet af mørket.
  Kan varm anbefale til den fine pris!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Sanseleg En rigtig lækker maske til at frarøve sanser og kontrol. Vi er ret nye indenfor den slags leg, men den virker godt for os, og vi har begge prøvet den på. Den sidder godt og behageligt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Next level Mega fræk maske der har krydret vores voksenhygge.
  Måtte godt være en anelse længere på halsen. Specielt foran. Men det er så også den eneste lille klage. Det er super frækt med hele hovedet dækket i stedet for “bare” en øjenmaske. Og at der er hul til munden giver jo bare mange flere muligheder. Kombineret med en fastspændt partner som evt har fået ørepropper i så der er slukket for alt andet end følesansen kaN varmt anbefales. Og har givet nogle intense orgasmer herhjemme. Masken er rar at have på og ser fræk ud og er helt sikkert investeringen værd.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Sexobjekt Om den er kinky? Ja mon ikke - hun fik den på først, og snuppede lige et foto, så en gag i munden, og et foto mere. Af med masken, og din sub ser to fotos, hvor det går op for hende, at hun i den grad er blevet et objekt, og at ophidselsen nemt risikerer at få frit løb. Vi garnerede det med et sæt totalt overraskende lår/håndleds manchetter i velcro. Hun var helt solgt, og totalt udmattet bagefter. Masken efterlader en sub med sine fantasier, og det virker ofte rigtig godt - det kører helt af sporet inde i hovedet på maskens bærer :-) PS: vores maske havde kun hul til munden.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Fræk sag Masken er af lækkert blødt og glat stof, behagelig og have på, dog er hullet til munden ret lille, når man bruger gagball
  5 5 1

  Du anmelder: Obaie Spandex Maske med Hul til Mund

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.