TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Masker

Findes der noget mere pirrende end sensuelle lege, hvor du mister (nogle af) dine sanser, og berøringer føles ekstra intense? Her får I rig mulighed for at udleve jeres kinky fantasier. Tag en maske på og se, hvor legen fører jer hen. Vi har et stort udvalg af sexet tilbehør, der berøver jer for jeres sanser og gør legen endnu mere nydelsesfuld.

Latex masker til jeres kinky fetish-lege

Gør legene frækkere med latex masker

Der er ingen tvivl om at latex masker kan forvandle almindelig vaniljesex til en fræk, forførende og hed omgang fetish-leg. Der findes mange forskellige slags, så der er med garanti også en til jer, der tænder på frække dominans lege og udfordrende fetish outfits. En latex maske er desuden 100% naturmateriale og utrolig elastisk og fleksibelt, hvilket får det til at smyge sig perfekt om ansigtet.

Nogle latex masker har huller til både mund, næse og øjne, mens andre er mere tillukket, så du mister nogle af dine sanser. Du kan for eksempel prøve en model, hvor der er tillukket foran øjnene, så det kun er næsen og munden der er fri. Hvis det skal være lidt frækkere, så kan du også prøve en model med O-Ring. Så kan den kombineres med traditionelle, harnessvenlige dildoer, plugs og gags, hvilket kun vil fuldende en uforglemmelig oplevelse. Men hvis du er i gang med at kigge efter din første udgave, så er det nok ikke her du skal starte. Men heldigvis har vi også masser af varianter i gummi, læder og spandex, som kunne være noget for dig og din partner. Bare tag et kig rundt her på siden.

Kom godt i gang med en gummi maske

Når du og din partner skal i gang med lidt kinky fetish-lege, så er en gummi maske et godt sted at starte jeres frække rejse. Her kan du vælge modeller med hul til øjne, næse og mund, hvilket er et fint produkt til begyndere, da det lader jer komme stille og roligt i gang - og samtidig kan I vænne jer til følelsen af det nye materiale mod huden. Når det så skal være lidt frækkere, kan I vælge en gummi maske, hvor der er lukket for øjnene og kun et hul til næsen og til munden. Det gør lige oplevelsen en tand frækkere. Når du mister evnen til at se, så bliver alle dine andre sanser nemlig skærpet, hvilket vil sige, at selv de mindste berøringer vil føles endnu mere pirrende end du er vant til.

Så I så er klar til at tage skridtet videre, så kan I måske begynde at inddrage andre fetish-produkter i legen. Det kunne være lidt frækt tøj, piske, paddles, bondagereb, gagballs eller måske pirringsredskaber, som klemmer, pumper og sugekopper. Der er uden tvivl masser af mulighed for at gøre legende og sexlivet lidt frækkere, når I først er blevet draget ind i det kinky univers.

Gør fantasi til virkelighed med læder masker

Med læder, spandex og latex masker kan I gøre alle jeres frække fantasier til virkelighed. Og det er uanset om I eksperimenter med puppy play eller andre kinky fetish lege. Med vores store udvalg af læder masker kan du nemlig berøve alle sanserne hos din partner og samtidig tage den fulde kontrol over hans eller hendes krop.

Der findes mange forskellige modeller, som du kan vælge mellem, så der er med garanti også noget for din smag. Du kan blandt andet vælge om der skal være helt lukket for alle sanser - eller om du lige vil have lynlås til øjne og mund. På den måde kan en gagball inddrages i legen og den dominerende part har også muligheden for at kigge den underdanige i øjnene, når det hele først tager fart.

Selvom der findes mange forskellige slags, så har de alle sammen én ting til fælles - og det er den fantastiske og pirrende duft af læder. Hvis du først har været i gang med nogle kinky lege med læder, så ved du helt sikkert, hvis vi hentyder til. Hvis ikke, så gælder det bare om at komme i gang.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS