Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent var 1

Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
279,00 kr.139,50 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil I gerne bevæge jer ud i pirrende parleg både ude og hjemme, er Amaysin Ribbed Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent perfekt til jer.

Ægget er fremstillet i silikone og har en smuk og minimalistisk udformning. Indsæt ægget i vagina og tag på date i byen, hvor din partner diskret kan styre ægget via fjernbetjeningen. I vil stensikkert vælge at tage desserten hjemme.

Vibrator ægget gemmer på hele 10 skønne vibrations mønstre. De subtile men mærkbare riller sørger for ekstra stimulation af dit indre. Den tynde snor sikrer, at du nemt og sikkert kan fjerne ægget, og du mærker den stort set ikke.

Ægget er stænktæt og genopladeligt via det medfølgende USB-kabel. Fjernbetjeningen benytter 1 x CR2032 batteri, som er inkluderet, men tåler modsat ægget ikke vand.

MærkeAmaysin
Produktvægt (g)30
Fuld Længde (cm)8
Indførbar Længde (cm)8
Diameter (cm)2.5
StrømkildeP1 USB Oplader, 1 x CR2032 (Inkluderet)
Brugstid (min.)60
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration, Batteridrevet
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU22624
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skøn stimulering af G-punkt
LT - 9. jul. 2024
Super skønt æg der giver lækker stimulering af G-punktet. Perfekt til diskret stimulering fra kæresten med fjernbetjeningen i hånden eller som en kærlig hjælp til stimulering af G-punkt imens du, med frie hænder, kan forkæle dig selv på ensomme aftener ;)
Dejligt æg
Tina - 20. aug. 2023
Der var lidt knas med fjernbetjeningen, men den virker igen og har absolut den ønskede effekt
Super service.
Tilfreds kunde. - 12. apr. 2023
Fantastiske produkter. Alt hvad man køber er super lækkert. Og skulle noget gå i stykker, så byttes der alt med uden problemer. I bør dog ikke sende med post nord. Det tog dem 11 dage at få produktet leveret. Ikke jeres skyld, men brug de andre selvskaber. :-)
Skuffet
Anja - 12. dec. 2022
Virkelig skuffende produkt. Vibrerende men ikke kraftigt. Summer blidt og det gør ihvertfald intet ved orgasmerne. Mere irriterende end tilfredsstillende
Skuffet over produkt
Janne - 18. may. 2021
Produktet er ikke pengene værd, jeg har svært ved at mærke vibrationer og fik ikke den tiltænkte orgasme. Skuffende og ikke pengene værd, efter min mening.
Okay
Parvie - 2. may. 2021
Er lydsvag, så kan bruges på en restaurant, men det er også det eneste plus. Kan mærke vibrationerne, men det er også det. Giver ikke nogen ophidsende fornemmelse. Og ægget er ikke vandtæt, måtte tørre den indeni, inden det kunne oplades.
Fantastiske vibrationer
L - 20. apr. 2021
Denne enhed er rigtig dejlig, da den har så mange forskellige vibrationer som kæresten kan styre, som han vil. Det gør oplevelsen ekstra fræk. Dog larmer den ret meget, hvis det er programmer med kraftige vibrationer. Derimod vejer rillerne på hovedet op. Den føles rigtig god at have i.
Godt produkt
Minx - 7. apr. 2021
Spændende produkt som er let at bruge. Vibrationerne er ikke de kraftigste, men den "spicer" tingene op, så at sige. Kan anbefales.
Fantastisk
Tilde - 21. sep. 2020
Det er en fantastisk vibrator med enestående programmer. Fjernbetjeningen bringer noget helt nyt og spændende ind i vores sexliv. Den er uundværlig i soveværelset efter vi har fået den. Den eneste downside er, at den ikke er helt lydløs, men jeg tror bare, at det er fordi den lyder højere, når man selv bruger den. Alle andre derimod kan ikke høre den. Jeg kan klart anbefale dig dette produkt hvis du er ny til sexlegetøj eller bare trænger til at spice jeres sexliv lidt op.
Orgasmisk
Mille - 21. sep. 2020
Virker fænomenalt. Nemt at bruge. Ikke den mest stille mekanisme, men det gør den op for med sine programmer.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS