Fjernbetjent Sexlegetøj

Med fjernbetjent sexlegetøj kan I tage jeres seksuelle oplevelser til nye højder. Her i kategorien finder I en række populære produkter, fra blandt andet We-Vibe, der kan bruges af par, som er nysgerrige på at udforske hinandens seksuelle fantasier.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaber
App-styret (18)
Batteridrevet (28)
Bejeweled (1)
Fjernbetjent (133)
Inflatable (3)
Justerbar (3)
Opladelig (121)
Passer i harness (1)
Rejselås (5)
Splashproof (18)
Suction Cup (3)
Vandtæt (105)
Vibrating (141)
Materiale
ABS-plast (13)
Borosilicate glass (2)
Glas (2)
Latex (1)
Polyester (1)
PVC (2)
Silikone (119)
TPE (1)
TPR (1)
Mærke
Adrien Lastic (8)
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
B Swish (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (2)
Bang! (3)
baseks (3)
Beauments (2)
BeauMents (1)
Booty Sparks (2)
CalExotics (6)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
Fantasy For Her (3)
FemmeFunn (1)
Frisky (1)
GoGasm (3)
Hot Octopuss (4)
Hueman (1)
Icicles (2)
Lelo (7)
LELO (7)
Lovense (2)
Malesation (2)
Master Series (2)
Mixed (1)
Mjuze (1)
Nalone (1)
Nexus (8)
NS Novelties (1)
PantyRebel (1)
Realov (1)
Rimba (1)
Rimmers (2)
Rocks Off (7)
Romp (2)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Seven Creations (1)
Sinful (14)
Strap U (3)
Suck-O-Mat (1)
Svakom (4)
Sweet Smile (3)
Tailz (1)
VIVE (1)
We-Vibe (8)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
You2Toys (5)
Vis alle 145 produkter
Du har set 48 af 145 produkter
Hent flere

Fjernbetjent sexlegetøj til jeres fælles fornøjelse

Hav det sjovt med fjernstyret sexlegetøj

Der findes mange måder, man kan pifte sit sexliv op på. Nogle er nemmere end andre. For nogle mænd kan det være nok, at hun begynder at klæde sig mere sexet. Måske det er nok for hende, at han begynder at give hende blomster lidt oftere. For andre er det slet ikke en nødvendighed. Det er derimod mere et spørgsmål om, at der gerne må komme lidt ekstra krydderi på hverdagen.

Det er her et stykke fjernstyret sexlegetøj kommer ind i billedet. Fjernbetjent sexlegetøj gør det nemlig muligt for jer at udforske hinandens seksuelle præferencer og ikke mindst grænser for, hvor langt I kan gå. Lad den ene part have selve legetøjet, og den anden have fjernbetjeningen og se, hvor lang tid der kan gå, før I ikke længere kan holde fingrene fra hinanden i ren kådhed. Vi tør godt love, at et stykke fjernbetjent legetøj kan være med til at give jer en oplevelse, I aldrig vil glemme.

Brug det sammen eller hver for sig

Fjernbetjent sexlegetøj behøves ikke være noget I kun bruger hver for sig, eller noget, hvor det blot er den ene part, der modtager stimulering. I denne kategori finder I nemlig også deciderede parvibratorer, der kan stimulere jer begge under samleje. Prøv eksempelvis de populære We-Vibe par produkter, der I mange år har været blandt parrenes foretrukne. De stimulatorer, der er lavet til, at man kan bruge dem under samleje vil nemlig typisk være nogle, der giver både manden og kvinden stimulering, hvilket er med til at gøre det til en skøn oplevelse for jer begge.

Når vi siger, at man kan bruge fjernbetjent sexlegetøj hver for sig, så er det ikke ensbetydende med, at det kun er stimulerende for den part, der eksempelvis modtager vibrationerne. Det kan være mindst lige så stimulerende for den person, der har kontrollen over fjernbetjeningen, da det derved er den person, der styrer den andens lyst og bestemmer, hvornår de må have lov til at komme.

Fjernbetjent sexlegetøj i mange udgaver

Der findes et væld af forskellige typer af fjernbetjent sexlegetøj, og her i kategorien kan I finde et varieret udvalg, der kan give jer begge stimulering på forskellige måder. En af de nok mest velkendte varianter er de såkaldte vibrator æg, som kvinden kan sætte op i skeden, hvorefter man med den medfølgende fjernbetjening kan styre, hvor meget eller hvor lidt, det skal vibrere. Det kan være utroligt pirrende at lege med, og det kan også være sjovt at tage med en aften ude i byen, hvor der ikke er nogen der ved, hvad det er for en fræk, hemmelig leg i har gang i.

Men der findes naturligvis også fjernbetjent sexlegetøj, hvor det er mandens stimulering, der er i fokus. Derfor finder I eksempelvis fjernbetjent prostata stimulator, der giver ham stimulering af prostata. Den kan han naturligvis sagtens bruge alene, men skal hun have lov til at mærke, hvordan det føles at give ham en stimulering udover det sædvanlige, kan hun få lov til at styre fjernbetjeningen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk