Fjernbetjent Vibrator

Vil du gerne stimuleres af skønne vibrationer og have ekstra mange legemuligheder? Så er en fjernbetjent vibrator lige noget for dig. Vi har mærker som bl.a. We-Vibe og Satisfyer i vores brede udvalg af vibratorer.

En vibrator med fjernbetjening giver dig mulighed for en diskret stimulation, enten derhjemme eller ude blandt andre. Vi har et stort udvalg af fjernbetjente vibratorer, der er ideelt til både sololeg og frække lege med din partner.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (6)
Batteridrevet (20)
Fjernbetjent (59)
Justerbar (2)
Opladelig (45)
Passer i harness (2)
Realistic (1)
Rejselås (1)
Splashproof (6)
Suction Cup (2)
Vandtæt (42)
Varmefunktion (1)
Vibrating (62)
Materiale
ABS-plast (12)
Polyester (1)
PVC (3)
Silikone (46)
TPE (1)
Mærke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (3)
B Swish (2)
Bang! (3)
baseks (2)
CalExotics (5)
Dorcel (1)
Doxy (1)
expired_Marc Dorcel (1)
Fantasy For Her (6)
GoGasm (3)
Lelo (2)
LELO (2)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Mjuze (1)
Nexus (1)
PantyRebel (1)
Rends (1)
Rimba (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Sinful (4)
Svakom (2)
Sweet Smile (2)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
Willie City (2)
You2Toys (6)
Vis alle 68 produkter
Du har set 48 af 68 produkter
Hent flere

Fjernbetjent vibrator til fræk solo- eller parleg

Brug en fjernbetjent dildo, når du er alene

Det kan være svært at finde frem til den helt gode solo-leg, som altid bare virker lige som det skal. Især hvis man i forvejen har en partner, som ved præcis, hvilke knapper han skal trykke på for at sende en i den syvende himmel. Men bare rolig, der findes også råd for, hvordan man får den helt gode nydelse, når man er alene.

Det kunne eksempelvis være ved at bruge en fjernbetjent dildo eller en fjernbetjent vibrator. På den måde har du mulighed for at give dig selv den ultimative form for nydelse, når din partner ikke kan være til stede. Du kan helt selv styre, hvor meget eller hvor lidt styrke, der skal være på vibrationerne, så du kan få lige netop den type af stimulering, du har behov for. Det kan også ændre sig fra dag til dag, hvor meget man har brug for stimulering, hvorfor en fjernbetjent vibrator er et oplagt valg.

Lad ham tage styringen med en fjernstyret vibrator

Hvis du godt kan lide at bruge en vibrator med fjernbetjening sammen med din partner, kan du også finde et stort udvalg til denne type leg her i kategorien. Med en fjernbetjent vibrator kan I tage jeres parleg til helt nye højder - både derhjemme, men i den grad også ude i byen.

Her i kategorien kan du nemlig blandt andet finde frække trussevibratorer, hvor vibratoren kan lægges i trussen, så du kan blive tirret helt uden, at andre folk ved det. Giv din kæreste fjernbetjeningen til vibratoren, og lad ham styre, hvor meget eller hvor lidt du skal have lov til at nyde de kildende og pirrende vibrationer, der kommer ud fra den del, du eksempelvis har oppe i dig. Vi tør godt love, at du kan få svært ved at holde dig helt i ro, når først han får lov til at tage styringen med den lille fjernbetjening.

En vibrator med fjernbetjening er sjovt legetøj

Da man var mindre var det altid sjovt at lege med ting, der var fjernstyrede. Det behøver ikke at have ændret sig særligt meget, bare fordi man er blevet ældre. Det kan give en lækker frihed, at man ikke behøver at tænke på problematiske knapper, der skal holdes inde på en bestemt måde, eller at man skal sørge for, at ens vibrator er i den helt rigtige vinkel, så man rammer knapperne helt rigtigt.

Med en fjernbetjent vibrator er det pludselig blevet meget nemmere at sikre sig selv en god, pirrende og intim oplevelse, hvad end det er sammen med en partner, eller når man skal hygge sig alene. Lige meget om man er til af helt stille berøring og stimulering, eller den mere voldsomme af slagsen, kan man præcisere det hele med hjælp af en lille fjernbetjening, der kan gøre de frække lege lige lidt frækkere. Gør dig klar til en helt ny form for stimulering, hvis du vælger en fjernbetjent vibrator som din nye legekammerat.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk