Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros Helix Syn Trident Prostata Stimulator var 1

Aneros Helix Syn Trident Prostata Stimulator

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Forkæl dig selv med den bedst mulige stimulation af din sensitive prostata med Aneros HELIX SYN Trident Prostata Stimulator.

Den karakteristiske stimulator har et anatomisk korrekt design, der giver dig en særdeles målrettet stimulation af det mandlige G-punkt. Udvendig masseres mellemkødet og det følsomme Kundalini punkt på samme tid for en uovertruffen fornemmelse.

Nyd den intense stimulation og det dybe klimaks, når du leger alene eller med din partner. Helix Syn Trident kan bruges håndfrit, så du kan lade dine hændre vandre til andre erogene zoner.

Stimulatoren er fremstillet i ftalatfrit silikone med en fløjlblød overflade, der føles fantastisk mod huden. Den har en indførbar længde på 10,2 cm og en diameter på 2,7 cm det bredeste sted.

Der medfølger en flot, rød opbevaringsæske med praktisk magnetisk lukning.

MærkeAneros
Produktvægt (g)32
IndeholderOpbevaringsæske
Fuld Længde (cm)11
Indførbar Længde (cm)10.2
Diameter (cm)2.7
Bredde (cm)2.7
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU21470
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig vęrdi for pengene.
Sami - 18. nov. 2019
Nem at bruge og rammer det rigtige sted, men ikke intens nok til at få orgasme. En god tilfųjelse til sex alene og med en partner, intensiverer orgasmer og gųr sex mere behageligt. Men ikke noget voldsomt.
0
Vejen til superorgasmen går gennem denne
ClassyDuck - 30. aug. 2020
Dette er den bedste prostatastimulator, jeg har prųvet. Den er ikke så stor og invasiv, som andre prostatastimulatorer kan vęre, men det betyder ikke, at den er dårligere. Tvęrtimod har Helix Syn en pasform designet til at opnå den såkaldte super-orgasme (super-O). Dette kan tage et par gange, men det er helt fantastisk! Den lille stųrrelse gųr, at den også kan bruges af begyndere.
0
God og dejlig
Jakob - 10. sep. 2019
Dette gav mig en rigtig god fųlelse, som ikke kan beskrives. Nem at rengųre og få ind bagi!
0
Nye fornemmelser!
Anonymous - 12. may. 2019
Var relativt ny i nummer to-spillet, har prøvet et par prostatavibratorer før, men gav mig ikke noget særligt. Læste om Aneros, og Helix trident ville være en god indgangsmodel. Dette lille stykke glider let ind og passer som en handske, helt perfekt pasform. Så gælder det om at bruge musklerne dernede til at få legetøjet til at svinge. Det kræver lidt øvelse, men når man først har lært det - OMG! siger jeg bare. Er kommet flere gange i træk. Det er også fantastisk at bruge under samleje. Orgasmen bliver længere og kraftigere. Et helt vidunderligt produkt. Tak til Aneros!
Maskinoversat fra sinful.se
Meget tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan starte med det faktum, at jeg endnu ikke har haft tid til at bruge dette meget og endnu ikke har formået at opnå orgasme. Dette er et produkt, der kræver meget tid og engagement for at blive behageligt. Men der er mange ressourcer i aneros-fællesskabet med så mange tips til, hvordan man kommer derhen, at det nok vil hjælpe alle til sidst at få succes. Indtil videre har det føltes meget lovende, og det føles, som om det har et godt potentiale. Designet føles meget veludviklet, og jeg føler, at den rammer min prostata meget godt. For mig har prostatavibratorer føltes lidt aggressive og for det meste smertefulde. At man styrer det med kroppens egne muskler, er derfor et stort plus, da man har meget kontrol selv. Med dette produkt forstod jeg også virkelig, hvorfor det kan være værd at bruge flere penge på et sexlegetøj. Silikonen på denne er så glat, at den ikke kan sammenlignes med noget andet silikonelegetøj, jeg har haft før. Det eneste negative er egentlig prisen, da den er ret dyr, selvom den efter min mening er meget overkommelig. Det nye design siges at passe til endnu flere kroppe end deres tidligere. Der er dog ingen garanti for, at de passer alle, og du kan derfor blive nødt til at prøve nogle af deres andre modeller, før du finder en, der passer. Det kan desværre være lidt dyrt. Jeg kan varmt anbefale den til dem, der gerne vil nå langt med deres prostataorgasmer, og som er parate til at bruge den tid og de kræfter, det kræver. Men hvis du føler, at du bare vil have noget, der er hurtigt, nemt og gør arbejdet for dig, er der bedre produkter til det. Men denne er arbejdet værd, og når det først er lykkedes, er det ikke sværere end med en vibrator.
Maskinoversat fra sinful.se
Helt sikkert flot....
Anonymous - 13. mar. 2024
men ikke så flot, som jeg troede. Jeg må give den flere chancer.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS