Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros PROGASM Prostata Stimulator var 1

Oversigt

Aneros PROGASM er specielt velegnet til øvede og erfarne brugere.

PROGASM har en stor fyldig form, som giver en kraftig massage op imod prostata.

Det vinklede skaft giver mulighed for en god bevægelighed og direkte kontakt med prostata.

Du kan vælge selv at styre stimulationen fra Aneros PROGASM eller lade din partner tage styringen.

For at opnå det bedste resultat med dit Aneros produkt skal du huske at bruge glidecreme.

MærkeAneros
Produktvægt (g)89
Primært MaterialeABS-plast
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU11108
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super O-jagt
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Efter at have prųvet forskelligt numselegetųj og altid vęret lidt skeptisk over for Aneros, tiltrak tanken om de nye oplevelser, som Aneros kunne byde på, mig så meget, at jeg endte med at bestille den "tungeste" model. Stųrrelsen på denne stųrste model er dog ikke ret stor, så den kunne nemt glide ind. Her var produktets glatte overflade, spidsens udformning og selvfųlgelig mine tidligere erfaringer til stor hjęlp. Indrųmmet, for en fųrstegangsbruger kan et produkt af denne stųrrelse kręve lidt indledende opvarmning og en langsom indfųring. Så hvordan fųltes den egentlig der i numsen? Helt ęrligt, jeg męrkede intet overhovedet. Jeg havde dog lęst på nettet, at brug af en stimulator kunne kręve flere anvendelser, tręning, dyb afslapning og mental kontrol. Jeg mener, selvom jeg aldrig nåede at opleve de berųmte super-orgasmer og oplevelser som lųsrivelse fra kroppen, burde jeg i det mindste vęre i stand til at nå en slags zen-tilstand med lidt ųvelse, ikke? Alligevel blev jeg ikke afskrękket med de fųrste oplevelser, og efter et par anvendelser begyndte der at ske noget. Det må have vęret lidt som en orgasme. Musklerne i numsen vibrerede ufrivilligt, og fųlelsen var ellers anderledes end den sędvanlige orgasme opnået ved at kęrtegne penis. Det fųltes dog unęgteligt godt. For mig selv er der dog stadig en del rejser fųr jeg når de eksplosive fornemmelser, der glųder på internettet, men hvis oplevelsen af dette stadig forbedres, så vil jeg nyde rejsen. Produktet er trods alt af en rigtig god kvalitet. Plastik, der er glat og let at rengųre. Det er nemt at komme i gang, men selve brugen kan vęre lidt udfordrende og passer måske ikke til en meget forhastet fyr. Isęr hvis du planlęgger at bruge produktet efter Aneros‹ hensigt. Du kan selvfųlgelig lege med produktet på andre måder, eller endda lade din partner bruge det. Jeg gętter på, at orgasmegarantien afhęnger meget af personen, hvordan man bruger det i sidste ende, eller om man kan ųve sig i at bruge den. Produktet kan anbefales til en person, der er interesseret i at opleve nye former for fornemmelser, kan lide numseleg og nyder ględen ved prostatastimulation.
0
Efter Super O.
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Men efter at have prųvet mange forskellige typer numselegetųj og vęret lidt skeptisk over for Aneros, besluttede jeg mig alligevel for at prųve denne gadget med interesse og vilje til at eksperimentere. Da jeg valgte en model, besluttede jeg at gå efter denne "tunge", da der ikke var sęrlige specifikationer. Produktet gled nemt ind i min numse. Produktets glatte overflade og spidsens udformning hjalp bestemt her, men på den anden side bidrog tidligere erfaringer med analstimulation også. Så hvordan fųltes Progasm dengang? I starten fųlte jeg slet ingenting. Jeg havde dog lęst på nettet, at stimulatoren kunne kręve flere anvendelser, ųvelse, dyb afspęnding og fokus på de fornemmelser, som stimulatoren producerer. Selvom produktet heller ikke frembragte superorgasmer, syntes brugen af det i det mindste at fųre til en tilstand af mental harmoni og en form for zen. Efter et par gange at have brugt det, begyndte jeg allerede at opleve en vis fornemmelse og en vis grad af prostata-orgasmer – eller i det mindste glimt af dem. Der er dog stadig et stykke vej til de forblųffende super-orgasmer og ud-af-kroppen-oplevelser. Samlet set kan man sige, at produktet har en hųjkvalitetsfornemmelse, og det er nemt at sętte på plads. Men at bruge det og opnå absolut nydelse synes ikke at vęre en forhastet drengs opgave. Det kan vęre, at du heller ikke får orgasmer lige ved fųrste brug. Men efter at have oplevet korte perioder med mulige fremtidige oplevelser, vil jeg i det mindste selv fortsętte ųvelsen og nyde rejsen. Så jeg kan anbefale produktet til dem, der ųnsker en lidt anderledes fornemmelse i forhold til traditionelt legetųj, eller dem, der på anden vis ųnsker at udvide deres erfaring inden for numsestimulationens verden.
0
Big O
JO - 6. aug. 2015
Lękkert enkelt legetųj med meget flot form og tekstur. Lidt på den dyre side, men for pokker det var det vęrd. Helt klart mit yndlingslegetųj, og jeg har en del! Bare jeg tęnker på det, bliver jeg ophidset!
0
En god investering til prostatafornųjelse.
Mr. K - 8. nov. 2019
Produktet var af god kvalitet. Den rammer alle stederne og fųles god og fyldig. Nem at bruge, men kręver lidt tid og ųvelse for at opnå nydelse. Helt klart en god investering, der kun bliver bedre, jo mere du bruger den!
0
du ryster så meget
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er min tredje aneros, og det er helt sikkert den mest intense. Jeg har også helix syn trident og trident eupho. helix er min første og stadig min favorit, dels fordi den er af silikone, og jeg synes, den er fantastisk. Eupho var lidt for avanceret til mig, så jeg har ikke fået så meget ud af den endnu. Den her skulle være et sted mellem avanceret og begynder. Den giver et ret direkte tryk på prostata, hvilket kan være meget overvældende de første par gange, men på en god måde. plastikken på denne er blank og glat, mens eupho er mat og har lidt mere struktur. foretrækker virkelig den glatte finish, der minder mere om silikoneversionerne af aneros, men uden den fløjlsbløde følelse. Plastik giver også meget bedre glideevne, hvilket er et plus, fordi denne er lidt større. Min kæreste joker med at ringe efter en ambulance, fordi jeg meget let begynder at ryste, når jeg bruger den.
Maskinoversat fra sinful.no
Effektivitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter 4 sessioner på 1 time, en masse fornemmelser, forskellige fornemmelser sammenlignet med det andet sextoy, er orgasmen meget tæt på, men endnu ikke nået med dette sextoy.
Maskinoversat fra sinful.fr
Smukt, men svært
Anonymous - 13. mar. 2024
Let at komme i på trods af størrelsen. Meget fast og behagelig. Jeg håbede på at få en orgasme med det samme, men det skete desværre ikke, men jeg har ikke meget tålmodighed. Meget behagelig at have på trods af alt, og du kan tage dig af din sexpartner i mellemtiden.
Maskinoversat fra sinful.se
Stor, men ikke for stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne version af Aneros var ret stor, men fyldt ud på en dejlig måde, der masserede prostata pænt. Jeg vil dog ikke anbefale den til førstegangsbrugere.
Maskinoversat fra sinful.se

Aneros PROGASM Prostata Stimulator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.479,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS