Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros Trident Helix Prostata Stimulator var 1

Aneros Trident Helix Prostata Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Få den kendte og elskede Aneros anal oplevelse i opgraderet udgave med Trident Helix prostata stimulatoren.

Indsæt forsigtigt stimulatoren i anus, leg med den med dine muskler og nyd, hvordan din prostata pirres effektivt af den korrekt buede plug med lidt større hoved for ekstra målrettet stimulering og intense prostata orgasmer.

Fremstillet i ftalatfri og allergivenligt medicinsk plast, som er hårdt nok til at virke effektivt og alligevel med silkeblød overflade for nem indføring.

Den nyudviklede Trident serie har alle de gode egenskaber, som har gjort Aneros anal stimulatorer populære over hele verden, og så lige lidt ekstra.

Armenes W-form og dejlige kugleform for enden giver dig nu mulighed for stimulering af både mellemkød og det følsomme Kundalini-punkt under halebenet.

Desuden er Trident stimulatorerne designet til ikke kun at bevæge sig ind og ud, men også fra side til side når du strammer om den med dine muskler. Den såkaldte Multi-Axial Motion.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fremragende kvalitet, kræver lidt tilvænning
Mr. Average - 23. mar. 2022
Trident Helix er en af de mest populære produkter til prostatamassage, og det er der en god grund til. Produkt- og materialekvaliteten er helt i top, og med en god silikoneglidecreme kommer man virkelig langt. Størrelsen passer de fleste uden problemer. Man skal også bare vide, at prostatastimulation er lidt af en rejse (ja, det lyder som en slags business-bullshit, men det passer altså!), og at de færreste opnår den helt store O i første hug. Vil man i gang, er det er nødvendigt at lære at slappe heeeeeelt af, have tålmodighed og lægge forventningerne på hylden. Her er jeg ikke endnu, men har alligevel haft nogle virkelig gode oplevelser med Trident Helix, især efter 4-5 dage uden udløsning. Også helt suveræn i kombination med almindelig onani. Det er fedt, men det får man altså ikke en super-O af. Alt i alt: Man skal have tålmodighed, hygge sig undervejs, og det er heller ikke helt dumt at læse med på Aneros' egen blog eller på for eksempel r/aneros eller /prostateplay på Reddit. Her er virkelig mange gode tips.
Aneros
Corleone - 26. jul. 2021
Tilfreds med alt.
0
Meget lovende!
Chris - 11. feb. 2021
Dette er min fųrste aneros-plug efter flere års erfaring med analsex og P-punktsstimulering. Jeg kan derfor desvęrre ikke sammenligne med andre produkter fra samme firma, men jeg kan sige, at den skiller sig ud fra alt det andet legetųj og stimulatorer, jeg har prųvet! Fųrst og fremmest: Det fremgår meget tydeligt af designet og materialet, at producenten har dybt kendskab til den mandlige genitale anatomi. Legetųjet er lavet i et hårdt, men behageligt plastmateriale, som takket vęre sin glatte og behagelige overflade fųles meget skånsomt mod kroppen, isęr inde i numsen og mod det fųlsomme P-punkt. Ydermere er designet og stųrrelsen på pluggen perfekt designet, når det kommer til at stimulere og trykke de "rigtige" steder. Selve pluggen er relativt lille, men den når perfekt til P-punktet (den opsųger det nęsten af sig selv efter indsęttelse) og masserer det så på en måde, der er effektivt, men uden nogensinde at blive for hårdt, hvilket nogle gange kan vęre tilfęldet med andet legetųj, isęr stųrre. At du styrer stimulationen med dine egne bękkenbundsmuskler gųr det også til en garanteret behagelig oplevelse, som du de facto selv styrer, og jeg peger igen på producentens ęgte håndvęrk og viden. En anden fordel er, pluggen er meget nem at sętte i, hvilket igen ikke altid er tilfęldet med analt legetųj. Jeg kan indsętte denne plug nęsten uden at skulle varme analkanalen op, som ikke altid er ųnsket, men er meget fleksibel, hvis man i forvejen er liderlig, og man ikke gider "åbne den op" med fingeren. En lektie, jeg dog allerede har lęrt, er, at Trident Helix (og jeg går ud fra det samme om alle aneros-produkter) giver de bedste resultater, når du bruger det tålmodigt og giver det tid. Jeg kan allerede få anale orgasmer, takket vęre at jeg arbejder meget med kegel-ųvelser, men det er endnu ikke lykkedes mig at få orgasme med denne plug. Men med gentagne forsųg og tålmodige eksperimenter med forskellige spęndingsvarianter er det blevet bedre og bedre, og frem for alt fųler jeg mig ekstremt inspireret til at blive ved med at prųve og teste. Det er noget, jeg ikke ofte har oplevet med andet legetųj.
0
Kręver ųvelse
Dennis - 19. oct. 2020
Dette er mit fųrste Aneros-legetųj efter at have lęst meget om det. + Godt materiale, og da det er lavet af plast, kan du bruge silikoneglidecreme + God form og lige i stųrrelsen, legetųjet er ikke for dem, der vil have store ting i numsen. Den skal massere prostata. + Ingen formstųbte plastikrester, som man ofte får med billigere legetųj Du skal ikke forvente at få en prostata-orgasme i fųrste forsųg. Lęs de forskellige Aneros-fora om, hvordan du bedst får en prostata-orgasme. Det kręver meget ųvelse. Der er mange gode fora online for tips og tricks, hvis du sųger efter Aneros.
0
Det store O!
Emil - 29. feb. 2020
Super glad for mit kųb af Trident Helix. Prųvede forskelligt prostatalegetųj fųr, og dette slår nemt de andre. Godt materiale og glider nemt på plads. For dem af jer, der er lidt bange for at prųve prostata-leg, anbefaler jeg, at du giver det en chance. Du vil opleve en fornųjelse, som du ikke kunne have forestillet dig var mulig. Det er ikke som en almindelig orgasme. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal forklare dette. Helt fantastisk! Anbefaler alle at prųve det. Og dette produkt passer sandsynligvis til de fleste. Både begyndere og de mere ųvede. Tak aneros. Og tak, Sinful!
0
Fantastisk, passer perfekt til mig.
Peter - 3. jul. 2019
Har testet mange forskellige tidligere, men Trident Helix er den bedste. Var lidt tųvende med at kųbe den, da jeg har haft en Helix Vision i flere år nu, som jeg holder meget af. Faktisk meget bedre end Helix Vision selvom stųrrelsen og formen er den samme, fordi den bliver bedre på plads takket vęre de to blųde faner, som får den til at glide skråt og forhindrer den i at sidde helt inde. Bedre med plastik, så du kan bruge enhver glidecreme, og den er også nemmere at rengųre. Det er nęsten for godt, fordi jeg ejakulerede uden at bruge mine hęnder, hvilket jeg kun har prųvet få gange med aneros progasme på grund af dets mellemgulvstab. Målet er ellers orgasme uden ejakulation gennem kegel-klem, hvilket jeg fik fųrste gang med mit aneros Helix Vision, som giver en lidt blųdere stimulus end progasme og Helix Trident, som nęsten kan vęre en lidt for intens stimulation, men nogle gange er dette kęrkomment, og nogle gange vil du have det blųdere. For mig, med en hųjde på 174 cm, rammer den prostata perfekt. Hvis du er hųjere, så er aneros progasme måske bedre, fordi det fųles som om det rammer over prostata for mig, fordi den er lidt for lang, men ellers god. Det er bare at prųve det, men nu har jeg fundet den rigtige efter mange års test.
0
Meget stimulerende, men kræver træning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har købt både helix syn og trident, og trident slår langt syn! Den ekstra flig, der stimulerer halebenet, gør, hvad den skal, og hjælper også med at holde mellemgulvet på plads. Sidebevægelserne føles vidunderlige, så det er værd at opgradere fra helix vision. Men det kræver lidt træning som kegle-anusmuskeløvelser og en masse fokus Hvis du kan lide prostata-massage, er dette et givet køb!
Maskinoversat fra sinful.se
Perfekt til begyndere!
Anonymous - 7. apr. 2018
Jeg var meget begejstret, da jeg modtog produktet efter fantastisk hurtig levering fra Sinful.no! Med den rette brug af glidecreme gled denne prostatastimulator let og vidunderligt ind (men muligvis lidt for let?). Efter tidligere erfaring med anal stimulation indså jeg hurtigt, at dette produkt var lidt for lille og kunne have været større og fyldigere for mig. Når det er sagt, har jeg nydt at bruge det selv og sammen med min mor. Selve prostata-massagen er lidt svag for mit vedkommende, selvom noget af pointen er langsom opbygning (jeg har opnået prostata-orgasme to gange med denne), vil jeg nok hellere prøve Progasm ved mit næste køb. Alt i alt et godt produkt lavet af materiale af god kvalitet og er sandsynligvis perfekt til dem, der ikke har tidligere erfaring, når det kommer til prostata massage.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS