Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Triple Fun Penisring Sæt var 1

baseks Triple Fun Penisring Sæt

Vi anbefaler
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
49,00 kr.36,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne forkæle dig selv og din partner med en erektion, der lever op til sit fulde potentiale, så er baseks Triple Fun Penisring Sæt noget for dig.

De 3 penisringe i hver sin størrelse giver dig mulighed for at finde netop den kombination, der giver dig det aller bedste resultat.

Når du placerer ringene om roden af penis, om pungen eller om begge dele medvirker de til en mere hård og længerevarende rejsning, som både du og din  partner kan få glæde af. 

Penisringene er fleksible og kan strækkes, så de passer til de fleste størrelser. Kuglerne langs ringene og det gennemsigtige materiale giver et ekstra frækt udtryk.

baseks Triple Fun Penisring Sæt er fremstillet i fleksibelt TPR og har en strækbar indre diameter på 1,8 cm, 2,3 cm og 2,5 cm.

Mærkebaseks
Indre Diameter (cm)1.8 | 2.3 | 2.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPR
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU21570
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke kr værd
MJ - 9. apr. 2024
Simpelthen for blødt og slaskede og kan intet “trække op”
Behagelig
Par der leger - 29. feb. 2024
Først tænkte jeg shit de er små - det må gøre ondt - men fik to af dem på, og de er lavet af et godt materiale som er nemme t strække og behagelige at have på, trods de kugler som er på.
Sidder godt
HIN - 17. nov. 2022
Disse ringe er trods deres strækbarhed tilpas stramme uden at perlerne generer og med deres klare materiale, er de ret diskrete. Fine til mig.
Dårlig
Jan Petersen - 4. sep. 2022
Her lidt efter mit køb af disse: de holder ikke til noget, springer meget let, de er ubrugelig for mig
Gode ringe
Parret - 4. jan. 2022
Virkelig gode ringe. Nemme at få på Sidder godt fast
De virker som de skal.
Nostromo - 4. jun. 2020
Jeg sammenligner dette sæt imod Sinfuls eget sæt. (P.S.: Baseks er også et Sinful brand.) Efter at have brugt det andet sæt i sort silikone, valgte jeg at købe det her sæt - grunden til at jeg gerne ville have et andet sæt, var fordi at den silikone der er brugt til de sorte er knapt så strækbart og har det med at knibe huden omkring skaft og rod. Bestemt en opgradering fra silikone ringene, disse er meget blødere, mere strækbare og glatte - især når der kommer en glidecreme på. Selvom de bestemt er mere strækbare så har de stadig den samme effekt som silikone ringene, uden følelsen af at huden bliver knebet. Det skal dog siges at de kan være lidt skrøbelige, da jeg skulle tage dem i brug første gang, så kom jeg til at knække den ene ring - jeg havde heldigvis købt 2 sæt, så jeg kom ikke til at mangle, så pas endelig på med hvor meget du strækker dem ud. Efter brug er de rigtig nemme at rengøre, et sprits med legetøjsrens og sterilisering, varmt vand under hanen og tøre dem af, så er de klar til næste gang.
Det man forventer
Stiv nordmand - 8. dec. 2019
Jeg købte de her efter å ha hørt meget om at bruge det. Fint med tre str og fungerer helt superbt!
Slapt og trękker i håret
Kittygurl - 12. mar. 2021
Kųbte disse og nogle andre til min partner. Han syntes, at pasformen var slap omkring penis (selv den mindste), og hans penis er faktisk ret tyk. Problemet kan vęre, at han er vant til at have strammere på og foretrękker dette. Det rev også i hans hår, da han tog dem af, selv med minimalt hår.
0
Ganske slap
RunkeNissen - 27. dec. 2020
Jeg syntes disse ringe var for lųstsiddende. Jeg har tidligere brugt en anden type, der var meget strammere, så disse levede ikke helt op til mine forventninger.
0
Meget godt
Freddy - 14. dec. 2020
Meget elastisk og blųd. Meget bedre end de sędvanlige hårde, runde.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS