Fleksible Penisringe

Få en kraftigere, hårdere og længerevarende erektion med en fleksibel penisring. Den strammer på den helt rigtige måde og er ideel til både onani eller samleje med din partner. Fleksible penisringe er nemme at anvende og passer de fleste størrelser. Blandt de mange forskellige penisringeSinful.dk kan du helt sikkert finde en, der gør din sexoplevelse endnu bedre.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaber
App-styret (4)
Batteridrevet (17)
Fjernbetjent (5)
Justerbar (3)
Opladelig (21)
Rejselås (1)
Splashproof (6)
Thrusting Function (1)
Vandtæt (21)
Vibrating (37)
Materiale
Gummi (1)
Jelly (1)
PU (1)
Silikone (72)
TPE (4)
TPR (8)
Mærke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
Anal Fantasy Collection (1)
baseks (10)
BeauMents (1)
Blue Line (1)
CalExotics (3)
Dorcel (3)
Durex (3)
Frisky (1)
Fun Factory (2)
Joydivision (1)
LELO (1)
Lovense (1)
Malesation (2)
Master Series (1)
Mr. Membr (9)
Nexus (1)
OhMiBod (1)
Oxballs (1)
Perfect Fit (3)
Rimba (1)
Romp (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (3)
Sinful (19)
Spencer & Fleetwood (1)
Sport Fucker (5)
Svakom (2)
Tantus (1)
Vis alle 88 produkter
Du har set 48 af 88 produkter
Hent flere

Fleksibel penisring - Opnå endnu bedre sexoplevelser

Hold længere med en fleksibel penisring

Vil du gerne have endnu bedre sexoplevelser med en hårdere og længerevarende erektion? Prøv en fleksibel penisring, der sørger for, at blodet bliver i din penis, hvilket giver dig en hårdere og mere fast erektion over længere tid.

En fleksibel penisring er måske et af de mest simple stykker sexlegetøj, men de kan også være et af de mest effektive. Trykket fra ringen giver dig nemlig en kraftigere erektion, og din penis vil føles mere fyldig for dig selv og din partner, i forhold til, hvad den plejer. Du vil desuden opleve, at du kan holde lidt længere, og nogle mænd får sågar mere intense orgasmer, når de bruger dette sexlegetøj. Det kan faktisk næsten ikke blive bedre.

Når du bruger en fleksibel penisring, kan den udvides meget og den passer derfor til næsten alle størrelser. Ringen skal placeres helt nede ved roden, hvor den bliver siddende under samleje eller onani. Du vælger selv, om den skal påføres med eller uden glidecreme, ligesom den både kan påføres mens du er slap eller erigeret. Prøv dig frem og find den teknik, der passer bedst til dig.

Stort udvalg af fleksible penisringe

Der findes mange forskellige former for fleksible penisringe, som alle kan noget forskelligt. Du kan for eksempel få en simpel udgave, der blot skal placeres ved roden, hvorfra den vil gøre sit arbejde, som for blandt andet er at hjælpe dig til en hårdere og længerevarende erektion. Men du kan også finde en fleksibel penisring med indbygget prostata stimulator eller en vibrator, der med sine kraftfulde vibrationer både stimulerer hende og dig selv. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder og nydelse, når det kommer til dette simple stykke sexlegetøj.

Her på siden har vi samlet alle de ringe, der er mere elastiske end nogle af de andre, vi har i vores sortiment. Er du i stedet på udkig efter en hårdere udgave, kan vi i stedet anbefale vores metal penisringe, der kan give dig en ekstra stram og kinky fornemmelse, når den kommer på. Synes du metal-udgaven bliver for kinky til en førstegangsoplevelse, så finder du sandsynligvis en mere passende udgave her på siden eller i kategorien med penisringe til begyndere.

Vælg den rette størrelse

Når du bruger en fleksibel penisring, uanset om det er alene eller under samleje, skal du sørge for at den aldrig sidder så stramt, at det føles ubehageligt. Hvis det gør ondt, så betyder det, at ringen er for lille og du skal i stedet bruge en større model. En fleksibel penisring kan udvides meget, og selvom de kan blive store, så er det stadig vigtigt, at størrelsen er den helt rigtige.

Du skal også være opmærksom på, hvor lang tid af gangen du bruger ringen. Der er nemlig en tommelfingerregel, som siger, at den ikke må sidde mere end 20 minutter. Det kan dog variere meget fra mand til mand, hvad der føles godt og behageligt. Derfor er det vigtigt, at du selv mærker efter, hvornår du synes den fleksible penisring skal af igen.

Har du problemer med at finde den rette størrelse, kan det være du skal overveje en justerbar penisring. Den er nem at anvende og passer til alle størrelser. Du kan nemlig justere og stramme ringen lige til det niveau, som du ønsker. Du kan også kigge nærmere på vores udvalg af penisringe sæt, hvor du blandt andet kan få flere forskellige størrelser, du kan bruge ligesom du ønsker.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk