Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Begynder Penisring

En penisring er et lille, effektivt stykke sexlegetøj til dig, der gerne vil have en kraftigere og mere fyldig erektion. Herunder har vi samlet vores udvalg af penisringe til begyndere. Placer penisringen ved roden af penis, og din erigerede penis vil blive hårdere og større end normalt. Samtidig bliver det lettere for dig at styre din udløsning. Der findes et utal af penisringe i forskellige afskygninger både med og uden vibrator.

Begynder penisring - Det enkle, men effektive valg

Begynder penisringe er nemme at bruge

Hvis du er på jagt efter din første pikring, og måske endda dit allerførste stykke sexlegetøj, så kan det store udvalg måske virke lidt overvældende. For at gøre det hele meget nemmere for dig, har vi udvalgt en række produkter der passer specielt godt til nybegyndere og samlet dem i denne kategori.

En begynder penisring er både effektiv og let at bruge. De fleste ringe placeres rundt om roden - enten i slap eller erigert tilstand. Du kan med fordel bruge lidt glidecreme for at gøre det lettere at få den ordentlig på plads. Med ringen om roden, så forbliver blodet, hvor det skal, og det lille mirakelprodukt vil dermed hjælpe med at holde en hårdere erektion over længere tid.

Du vil typisk opleve at de fleste begynder penisringe er lavet af fleksible materialer, som gør, de kan bruges af de fleste - uanset størrelse og form. I udvalget her på siden kan du også vælge mellem forskellige størrelser. Prøv dig frem og din den, som føles bedst for dig. Mange af modellerne er desuden udstyret med en vibrator, som kan stimulere kvindens klitoris under samleje. Det gør uden tvivl oplevelsen bedre for jer begge.

Fyldigere og længerevarende erektioner

Der er ingen tvivl om, at produkterne her på siden er blandt de mest populære stykker sexlegetøj der findes. De er ikke bare nemme at bruge, men også utrolig effektive. En begynder penisring kan give dig både fastere og mere holdbare erektioner, som bestemt ikke gør nydelsen mindre. De forhindrer nemlig blodet i at løbe tilbage i kroppen, som vil din erektion til at føles både større og hårdere. Derudover bliver blodårerne mere tydelige, så dit kæreste eje bliver meget imponerende at se på.

Med en fyldigere erektion, som desuden varer længere, kan du nyde samlejet eller din solo hyggestund i langt højere grad. De små hjælpemidler er også velegnet til mænd, der har nedsat evne til at få rejsning. I sådan nogle tilfælde kan dette produkt, sammen med en penispumpe, gøre det nemmere at opretholde en erektion under sex eller onani.

Mange oplever også, at de med hjælp fra en begynder penisring kan forsinke udløsningen, hvilket forlænger nydelsen. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du planlægger et sexmarathon med din udkårende, men den kan altså også være med til at give en mere kraftig orgasme, når du får udløsning. Er du interesseret i at læse mere om emnet, kan du blive klogere i vores ultimative guide til penisringe.

Find den rette begynderpenisring til dig

Vi har et stort udvalg af forskellige begynderpenisringe i vores sortiment. De mange varianter fungerer på hver sin måde, men fælles for dem alle er, at de giver en hårdere erektion, som varer i længere tid. Det er vigtigt, at din begynderpenisring sidder stramt om roden, men det betyder ikke, at den skal være ubehagelig at have på. Hvis du kan mærke, at du mister følelsen i penis, så skal du straks fjerne ringen og finde en varianter, som er lidt større.

Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal købe, så kan du finde flere forskellige sæt, der indeholder varianter med forskellige omkreds. På den måde kan du nemt finde den størrelse, som passer bedst til dig. Alternativt kan du købe justerbare modeller, der kan tilpasses i størrelsen, så du selv kan få den til at sidde helt perfekt.

Som du kan se i vores sortiment her på siden, så finder du blandt andet varianter med forskellige strukturer, som kan massere huden. Du finder også vibrerende udgaver, der kan stimulere både dig og din partner under samleje. Vibrationerne føles særlig pirrende, når de rammer klitoris, hvilket hjælper kvinderne med at få orgasme under samleje.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS